úterý 17. března 2015

Petbox - Co to je?

Přeji krásné úterý, pojďme se tentokrát věnovat našim mazlíčkům.

Víte co je to Petbox? Slyšeli jste už o tom někde?

Já na to narazila jen náhodou, když jsem hledala svetřík pro mého pejska. 

Je to v podstatě překvapení pro vaše mazlíčky.

Najdete různé petboxy. Standardní, pro velké psy, pro štěňátka, kosmetický, pro kočky a spousty dalších....

Cena se pohybuje od 152,- do 314,- záleží dle výběru. U každého petboxu je napsané, co obsahuje. Box má 2x tolik vyšší cenu než zaplatíte, takže se to vyplatí. A ještě z každého zakoupeného petboxu jde 50,- na pomoc útulkům.

Petboxy můžete koupit na těchto stránkách mameradipsy.cz


Zaujal vás nějaký balíček?
SHARE:

5 komentářů

  1. Nápad je to asi fajn, ale pouze pro ty, kteří nedbají na složení krmiva. Já mám kočku a dávat jí to, co je v onom boxu, tak to nedopadne nejlíp :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja koupim jeden misce, ale z jinaci stranky.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Králičí petbox jsem na jejich stránkách nenašla, ale to nevadí :) Celkem si hlídám, co tomu našemu ušákovi dávám, protože nedávno nám pani ve zverimexu řekla, že králíkům je jedno, jaké granule mají a že se mají střídat, ale opak je pravdou. Takže do toho zverimexu mě už asi nedostanou. Jako první granulky jsme dostali balení, které se má dávat od 8 měsíců a né od dvou :/ Teď má konečně správné granulky a dnes jí přišly nové se super složením, trochu dražší, akorát je zatím moc nejedla.

    Ale kdybych měla kočku, nebo psa. Tak bych si to minimálně na zkoušku objednala :) Toulavou kočku, která k nám chodí na baštu, krmíme granulkami (kočičími samozřejmě), konzervami, občas jí uvaříme odřezky masa (co by přítel nejedl, protože je to "moc tlusté"), salámky a nedávno ségřin přítel přivezl pro ní klobásu, protože mu nechutnala :D

    OdpovědětVymazat
  4. Mají tam tuším jen pro psy a kočky balíčky. Mě se docela líbí, že dávají 50,- na útulek. Já svému pejskovi kupuju jen jedny granule Fitmin. A je s nimi spokojená. Nesní kde co, je strašně vybíravá. :-)

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig