úterý 10. listopadu 2015

Outfity 4

Přeji pěkný den.

Na stránce Polyvore dokážu vydržet i několik hodin. Stránka mě baví a i když ze mě módní návrhářka nebude, tak jsem zase vytvořila pár outfitů.

Začneme tímto jednoduchým outfitem. Ze všeho nejvíce mě zaujal kabátek. K němu jsem dala bílé kalhoty a kozačky na nízkém podpatku. Outfit je vhodný do města, školy nebo do práce. 


Nevím proč, ale vždy začínám topem a potom doplňuji zbytek věcí. Tohle je opět univerzální outfit, který si můžete vzít kamkoliv.

U tohoto outfitu jsem trošku zaexperimentovala a přidala klobouk. K červenému kabátku jsem dala bílé boty a kabelku, tak snad vás tento outfit zaujme.

A jako poslední tu mám něco sportovnějšího a více barevnějšího. Žlutá bundička by mohla slušet hlavně tmavovláskám a i když je outfit sportovní, tak se mi k němu hodně líbila kabelka, kterou vidíte níže na obrázku.

Líbí se vám některý outfit?
SHARE:

23 komentářů

  1. Mně se Tvoje sestavené outfity líbí moc :) Úplně nejvíc ten první a pak druhý

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké outfity, ta žlutou bundu si nedokáži na někom představit, přeci jen mi připomíná včeličku :-D.. Já mám velmi ráda kulichy, mám podobný jako u posledního outfitu, akorát ve fialové barvě.

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten poslední outfit jsem vybírala tak aby byl jiný než všechny ostatní a takový i trochu více uletěnější. Do takové bundy bych se asi neoblékla, ale ve výsledku se mi outfit líbí. Já na čepice moc nejsem, ale když je obrovská zima, tak si ji dám. :-)

      Vymazat
  3. Veľmi sa mi páčia outfity s klobúkom, ale nejako som nenašla odvahu kúpiť si ho :D
    Original copy blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se taky klobouky líbí, ale sama je nenosím.

      Vymazat
  4. Všechny outfity jsou hezké, nejvíce se mi líbí asi druhý :) ♥

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  5. Má milá, to ti teda pěkně děkuji! Po třech hodinách se odtrhávám od tvoření outfitu!:)) je to naprosto super, jen nevím, jestli mé výtvory sdílet veřejně:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jasně. Ukaaaž. :-D Ráda tvé outfity omrknu.

      Vymazat
    2. Hihi tak už je mám na blogu:) ach jo, pořád bych něco tvořila:))

      Vymazat
    3. Super, dívala jsem se a paráda. :-)

      Vymazat
  6. U druheho outfitu me zaujala takova bundicka a ty rty! Ale ja sama si na takovy odstin netroufnu. :)) jinak se mi libi vsechny outfity, zlutou bundu bych klidne brala. :))
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se taky s tak výraznými rty necítím, ale na druhých se mi to líbí. Ten poslední outfit se mi líbí, i když žlutou bundu bych asi nevyhledávala. :-)

      Vymazat
  7. Nejvíce se mi líbí druhý outfit, je takový sexy, ale pohodlný zároveň, v tom bych se cítila dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi moc líbí. Ta bundička je skvělá. :-)

      Vymazat
  8. Mne sa najviac páči druhý a posledný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, když jsem tvořila poslední outfit nepočítala jsem s tím, že se někomu bude líbit. Vypadá pěkně, jen žlutou barvu moc nevyhledávám. :-)

      Vymazat
  9. Bílé kozačky vypadají fantasticky. Máš nějaké zkušenosti, jak to mají s údržbou? Vybírám akorát tady https://www.eobuv.cz/damske/kozacky-a-jine.html a mám trochu obavu, že po jedné procházce budou z bílých kozaček šedivé. Moc díky!

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig