pondělí 21. prosince 2015

Nekosmetické nákupy

Přeji pěkný den.

Už máte všechny dárky koupené? Já byla nakupovat včera, ale udělala jsem si radost převážně jen sobě. Pro přítele už dáreček mám. Do obchodu jsem šla s tím, že se mi opět nebude nic líbit (jako skoro vždy, když si můžu něco koupit), ale byla jsem mile překvapena a pár věcí si vybrala.

Článek jsem spojila i s dřívějšími nákupy, objednávkou z Aliexpressu a tajemným dárečkem od Moniky, který si budu moct rozbalit až pod stromečkem.


Nejdříve jsme byli v Tescu, kde jsem si v FF vybrala tepláky, které mám na doma a už jsem nové potřebovala.

Myslela jsem, že si v FF vyberu víc, ale už mě tam nic nezaujalo, tak jsme se vydali do dalšího obchodu New Yorker. Tam jsem si vybrala svetřík, který se bude skvěle hodit na vánoční pohodu a tričko s dlouhým rukávem. Vybrala jsem si ještě tričko a mikinu s Mimoněm, ale to mi bylo zabaveno, že je dostanu až pod stromeček, tak po Štědrém dni určitě ukážu.

Ještě v listopadu jsem byla na podobných nákupech, které jsem vám neukázala. V CCC jsem si vybrala podzimní semišové boty na podpatku a v Kiku se mi líbila kožená bunda a rifle.

V Aliexpressu jsem si objednala organizér na rtěnky, náušničky ve tvaru sněhové vločky a ještě obal na mobil, který nepřišel. Docela často se nám teď stává, že věci nepřijdou, ale naštěstí jsme neměli problém s vrácením peněz.

Náušničky zblízka.

A to nejlepší na konec. Dneska mi od Moniky přišel balíček, který jsem u ní na blogu vyhrála, ale rozbalit věci můžu až pod stromečkem, tak se můžete těšit na článek, kde vám ukážu, co jsem v tak krásně zabalených dárcích našla.

Přeji vám krásné prožití vánočních svátků, bohatého Ježíška a úspěšný celý nový rok 2016.

P.S: Nezapomeňte se tady přihlásit do právě probíhající Vánoční soutěže.
SHARE:

25 komentářů

  1. Super kousky...ty nausnicky jsou roztomile. Organizér je prakticka vec, napsala jsem si o ni Jeziskovi. :-) Hezký den. Lenka

    OdpovědětVymazat
  2. Ty tepláky jsem koupila dceři :-) Taky tě zvu na GIVEAWAY: http://siraelxy.blogspot.cz/2015/12/moje-vanocne-novorocni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné nákupy Marti :) A jsem zvědavá, co pak v dárečkách od Monči najdeš
    Krásné Vánoce :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky hrozně zvědavá. Krásné Vánoce i tobě. :-)

      Vymazat
  4. Jéé nakoupila sis krásné věci. Taky se mi teď stává, že když jdu nakupovat dárky, nakoupím věci jen pro sebe. Ta bundička vypadá dobře, líbí se mi i svetřík a tričko ♥ Přeji krásné Vánoce Martinko :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  5. super kúsky! hlavne botičky! a džíny majú skvelú farbu :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hned jak jsem je uviděla, tak jsem je musela mít. :-)

      Vymazat
  6. Noo velmi pekne nakupy. No tolik peknych zabalenych darecku tak to se musis potom pochlubit co pod nimi bylo. Ty botky mame skoro same.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj vím, máme hodně podobné. :-) A určitě se podělím o to, co jsem v dárečcích našla, těším se a těžce odolávám. :-D

      Vymazat
  7. Veľmi pekne zabalené darčeky. Ja ešte teraz balím, kúpila som našej rodine kozmetiku cca za 100€ a zabalila som to do 4 krabíc (ešte ich ale musím obaliť baliacim papierom). :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se obávám, že z kosmetických výrobků najdu pod stromečkem jen ty věcičky od Monči. :-D

      Vymazat
  8. Wow, to oblečení z Kiku je boží! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Maťka len pekne odolávaj :) pekne až pod stromček a snáď nebudeš sklamaná :) snažila som sa vyberať prakticky a zostaviť taký darček, ktorý by aj mňa potešil :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě potěší z kosmetiky cokoliv, tak se neboj, že budu zklamaná a odolávám úspěšně už druhý den a myslím, že to vydržím. :-D

      Vymazat
  10. Dárky už mám všechny, dokonce už i zabalené:-) Líbí se mi ten svetřík:-) A samozřejmě organizér na rtěnky, taky si nějaký chci pořídit, musím prošmejdit eBay:-) A protože bych v něm ráda uskladnila i balzámy na rty, tak to rovnou vidím na víc kusů:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tento organizér kupovala na aliexpresu a stál pár eur, tak věřím, že na ebay taky něco seženeš. :-)

      Vymazat
  11. Moc se mi líbí botky, kalhoty a bunda a jejich kombinace! Přesně takový styl se mi líbí, celá já :) No a tričko a mikču s mimoněma už jsem ti chválila, ty jsou nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Taková kombinace se mi taky moc líbí. :-) Jj, ty jsou parádní. Z těch mám taky největší radost, i když to bude oblečení spíše jen na doma. :-D

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig