pondělí 11. ledna 2016

Mini recenze vzorečků přírodní kosmetiky Mineral Beauty System

Přeji pěkný večer.

Dneska jsem si pro vás připravila mini recenze 4 vzorečků přírodní kosmetiky od značky Mineral Beauty System o které jsem (k mé objednávce) poprosila paní z obchůdku Biobeauty.sk. Rozbalování celé objednávky jste si mohli přečíst tady.

Samozřejmě, že ze vzorečků toho moc nepoznám, ale ráda bych se podělila o své prvotní dojmy z této kosmetiky.


Bahenní šampon - Tento šampon je vhodný na každodenní použití pro všechny typy vlasů. Po otevření vzorečku byla moje dětská dušička trošičku zklamaná, protože očekávala, že vymáčkne něco, co se podobá bahnu. Jak šampon vypadá vidíte níže na fotce. Hezky jemně voní. Šamponu stačí malé množství a dobře napění. Při oplachování jsou vlasy takové tvrdší a ani jsem nezkoušela nedávat kondicionér. Vlasy jsou po usušení jemné, hezky umyté, bez mastnoty, ale trochu méně se lesknou než jsem zvyklá u mého šamponu od Pantene Pro-V z řady Aqua light. Tento šampon bych doporučovala koupit jedině v kombinaci s kondicionérem pokud máte taky dlouhé vlasy jako já. Bahenní šampon koupíte tady.

Minerální šampon - Je opět vhodný na každodenní použití a pro všechny typy vlasů. Voněl podobně jako bahenní šampon. Přišlo mi, že méně pěnil a vlasy při oplachování nebyly tak tvrdé, ale i přesto jsem raději použila kondicionér, protože mám opravdu dlouhé vlasy. Po vysušení jsou vlasy opět jemné, hezky umyté a více se i leskly než po bahenním šamponu. Opět kdo má dlouhé vlasy, tak doporučuji používat i kondicionér, pokud možno stejné značky. Minerální šampon koupíte tady a kondicionér zase tu.

Tělové mléko - Je s minerály z mrtvého moře a vhodný pro všechny typy pleti. Po otevření vzorečku mě omámila trochu silnější vůně, která se mě osobně líbila. Konzistence je gelovokrémová a barva velmi jemně namodralá. Dobře se roztírá, rychle se vstřebává, není mastné a po namazání se můžete hned obléct do pyžama, které se k vám určitě nepřilepí. Zanechá pokožku vláčnou a hezky provoněnou. Tělové mléko koupíte tady.

Tělové máslo - Obsahuje bambucké máslo, je určené na suchou a velmi suchou pleť pro péči o celé tělo. Tohle máslo mi vonělo ze všech vzorečků nejvíce, vůně není tak silná jako u tělového mléka. Díky tomu, že se jedná o máslo, tak konzistence je tužší a ze začátku než se zahřeje pod teplem vašeho těla se hůře roztírá, po zahřátí, které trvá jen chvilku jde roztírání už lehce. Taky se rychle vstřebává a není mastné. Pokožku zanechá voňavou a hydratovanou. Koupíte tady.

Pro mě byla značka Mineral Beauty System neznámá, ale celkově jsem se vzorečky spokojená a tahle kosmetika je moc fajn. Šampony bych si sice nekoupila, ale tělové máslo bych si ráda koupila v plném balení.  

Vyzkoušeli jste něco od této značky? 
SHARE:

16 komentářů

  1. To tělové máslo by mohlo být fajn :) O téhle kosmetice jsem dosud neslyšela :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  2. Sampony me moc nezaujali nemam rada tvrdsi vlasy. Jinak hodne me zaujalo to telove maslo. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Tato značka mi nic neříká ale bahení šampon, to zní zajímavě ale líbilo by se mi máslo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bahenní šampon mě zklamal, že nevypadal jako bahýnko. :-( :-D Jinak máslo bylo super. :-)

      Vymazat
  4. máš krásny blog, rada ťa budem sledovať :) vzájomné sledovanie?

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu, tvůj blog se mi taky líbí. :-)

      Vymazat
  5. Telové maslo vyzerá naozaj dobre. :) Tiež ma zaujalo a na stránku biobeauty.sk určite zavítam. ;) Vďaka za tip
    www.everydaywithlola.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Minivzorky mám naozaj veľmi rada :) Veľmi sa mi páči, že aj takéto recenzie sem dávaš

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  7. Nejvíc mně zaujalo to tělové máslo, ale zrovna tělových mazadel mám velké zásoby a ještě ke všemu to mazání docela flákám:-D

    OdpovědětVymazat
  8. Musím se přiznat, že tuhle značku vůbec neznám, ale konzistence krému a másla vypadá fajn, ty šampóny mi přijdou hodně tekuté, nebo je to jen zdání?
    Mám nový blog a každá podpora ve formě odběru přes GFC či komentáře mi pomůže zařadit se mezi plnohodnotné beauty blogerky, což je můj velký sen :). -> fancy-ss.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to zdání, byly takové tekutější gelové konzistence. Na tvůj blog se ráda podívám. :-)

      Vymazat
  9. Miluju tyhle vzorečky.
    To tělový máslo mě asi zaujalo nejvíc.
    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
  10. o značce slyším poprvé a zaujalo mně to máslo a také krém :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj zajímavý článek

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig