středa 18. května 2016

Tuhý šampon a tuhý kondicionér od Soaphorie

Přeji pěkný večer.

Už delší dobu vám slibuji recenzi na tuhý šampon Shinyshamp pro normální vlasy bez lesku a na tuhý kondicionér Nutrieeze pro suché, poškozené vlasy. Původně jsem chtěla tuhý šampon na mastné vlasy, ale paní ve stánku se Soaphorií ho doporučovala jen pro opravdu mastné vlasy, které se musí umývat denně a tak jsem si ho nevzala. Já si vlasy umývám co druhý den. U kořínků jsou mé vlasy mastné a konečky naopak suché. Proto jsem si vzala do délek kondicionér na suché a poškozené vlasy.


Začneme šamponem, který je určen na normální vlasy bez lesku. Je vyroben z kokosového, olivového, palmového oleje a bambuckého másla s přídavkem nimbového oleje a aloe vera. Dále je obohacen o růžové lupínky, růžové dřevo, květy heřmánku a také extrakty, maceráty a esenciální oleje z těchto vzácných druhů rostlin.

Aplikace je velmi jednoduchá. Vezmete šampon a krouživými pohyby jemně hladíte pokožku hlavy. Tím krásně napění. Na to, že se jedná o přírodní šampon, tak dokáže vytvořit opravdu bohatou pěnu. Obsahuje zrníčka, které se zaplétají do vlasů a obtížněji se vymývají. Při aplikaci kondicionéru je vidím zapletené ve vlasech, ale po opláchnutí kondicionéru už ve vlasech není ani jedno zrníčko. Po umytí jdou vlasy docela dobře rozčesat i bez použití kondicionéru. Vlasy jsou po šamponu opravdu krásné a lesklé. Jenže se mi s ním vlasy mastily ještě rychleji než s běžným nepřírodním šamponem a nevydržela jsem celé dva dny. Asi to nejspíše byl špatný výběr šamponu a neměla jsem poslouchat paní prodavačku a koupit si raději ten na mastné vlasy.
Šampon má výraznou vůni a když jsem ho nechala volně oschnout v krabičce v obýváku, tak se dal použít jako osvěžovač vzduchu, krásně provoněl celý pokoj.

A teď něco málo ke kondicionéru na suché a poškozené vlasy. Díky organickým složkám v podobě bambuckého másla, jojobového, mandlového a arganového oleje vlasy regeneruje do hloubky již po prvním použití. Kombinace éterických olejů pomeranče červeného, ylang ylangu a opia se vpije do vlasů i pokožky hlavy a nádherně provoní vlasovou korunu.

Kondicionér používám jen do délek vlasů a svou funkci plnil dokonale, jen jsem si nezvykla na aplikaci. Stále jsem přejížděla po vlasech a nešlo moc poznat, zda je už kondicionér nanesený. Choval se jako vosk, který obtížněji tál pod teplem vlasů. Taky mě neoslovila jeho vůně a vůbec mi nevoněl.

Mé vlasy po umývání přírodním šamponem a kondicionérem.

Kdybych to měla shrnout, tak mě tato dvojice nijak neohromila. Nebyla špatná, ale znovu si ji kupovat nebudu. Možná bych od Soaphorie mohla vyzkoušet šampon přímo na mastné vlasy, jestli by nebyl lepší a kdo si zvykne na aplikaci kondicionéru, tak bude spokojený. Šampon i kondicionér koupíte ve stánku se Soaphorií nebo v online obchůdku s přírodní kosmetikou třeba tady nebo tady.

Za mě tuhý šampon a tuhý kondicionér od Soaphorie
dostávají 3 z 5-ti srdíček.
SHARE:

25 komentářů

  1. Škoda, že ti sampon moc nesedl. No asi si važně neměla dát na prodavačku, většinou ty toho nakecají :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš a já myslela, že aspoň té kosmetice bude trošku rozumět, když ji prodává.

      Vymazat
  2. Waaaaau tuhých šampónov som sa dlho zdráhala no keď vidím výsledok, asi po ňom siahnem

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  3. Ty mas tak nadherne vlasy! :-) ❤ Jinak s tuhymi sampony zadnou zkusenost nemam, ale take hledam neco na mastne vlasy :-)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :-) No, tak si potom ten na normální vlasy určitě nekupuj. :-D

      Vymazat
  4. Čekala jsem nižší hodnocení, když ti zas tak nevyhovovaly. Tuhých šamponů se od Soaphorie bojím a žádné už zkoušet nebudu, ale zajímaly by mě ty jejich tekuté. Vlásky máš ale krásné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výrobky nebyly zas tak špatné. Podle mě jsem si měla vzít šampon na mastné vlasy a nenechat si poradit od prodavačky. A kondicioner fungoval, jen mi nevonël a aplikace byla trochu nešťastná.

      Vymazat
  5. Taky bych pro své vlasy asi volila tu variantu pro mastné vlasy. Ne vždy se vyplatí dát na radu prodavaček, no..Máš moc hezké vlasy:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. No,paní prodavačka mě ještě vystrašila abych pak vlasy neměla zase suché. Jestli budu mít ještě někdy chuť na zkoušení nových věcí, tak vyzkouším i ten na mastné vlasy.

      Vymazat
  6. No vlasy máš krásné, ale já bych se bála těch zrníček aby se vypláchly.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Zrníčka jsem z vlasů nevytřepávala, takže se vypláchnou. :-)

      Vymazat
  7. Vyzerajú naozaj skvelo, moc pekný recenzia :D
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  8. Už delší dobu uvažuji o tuchých produktech na vlasy, jen jsem se k tomu zatím nedokopala, ale mám další adepty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tuhými šampony je to zase něco jiného, ale když si na aplikaci zvykneš, tak jsou docela fajn. Teď mám tuhý šampon od Ponia a ten je naprosto dokonalý. :-)

      Vymazat
  9. Mě tyto tuhé produkty na vlasy vůbec nelákají :)

    OdpovědětVymazat
  10. Zaujalo mě složení šamponu a kondicionéru, ale asi bych s nezvykla na tu aplikaci :/ Je škoda, že ti moc nevyhovovaly, protože po nich máš krásné vlásky :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  11. tak toto vidím poprvé:D vůbec bych neřekla, že šampon může být i takový:)
    Mimochodem máš moc krásné vlasy.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  12. Musím říct, že s tuhými šampony zatím žádnou zkušenost nemám. Krásné vlasy :)

    touhyalasky.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. ja pouzivam tuhe sampony a su super... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem jich už pár vyzkoušela. Výborné jsou i od Ponia. :-)

      Vymazat
  14. Už mám nějaké zkušenosti s tuhými šampóny, dokonce si je i vyrábím, ale zjistila jsem, že pokud je hlavní složkou Sodium cocoyl isethionate, tak opravdu se pak rychle vlasy mastí. Skončila jsem nakonec u kompromisu a dávám do šampónu jen Sodium coco sulfate, který je napůl přírodní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve složení se moc nevyznám, takže jsem zase o něco chytřejší. A je skvělé vyrábět takto kosmetiku, asi by mě to taky bavilo. Děkuji za komentář. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig