pondělí 13. června 2016

Outfity 6

Přeji pěkný pondělní den.

O víkendu nebylo moc pěkné počasí a svůj volný čas jsem trávila na stránce polyvore.com, kde jsem zase vytvořila pár outfitů.

Nejsem žádná módní návrhářka ani se v módě nijak nevyznám a nosím to, co se mi líbí.

Jako první zbožňuji jakékoliv šaty. Je to kousek, který stačí doplnit jen doplňkami a nemusím přemýšlet, jak zkombinovat top se spodním dílem. Neuvěřitelně se mi líbí bílá barva, ale moc ji nosit nemůžu, protože jsem vždycky hned špinavá, ale u doplňků tohle neplatí.


Dalším dílem oblečení, které se mi moc líbí jsou tyhle skater sukně a kdybych na to měla postavu, tak i crop topy jsou super. Mimochodem, kdybyste věděli, kde sehnat černou skater sukni, tak mi klidně napište do komentářů. Vidím je venku na slečnách, ale v obchodech nikde a z netu se mi zatím objednávat nechce.

Velmi ráda a nejčastěji nosím sportovnější outfity, kde si vezmu krátké kraťasy, tenisky a volnější tričko, které skvěle zakryje různé nedostatky.

Outfit na pláž. Už víte, kam pojedete na dovolenou?

Poslední outfit jsem pojmenovala žluté šílenství. I když žlutou barvu nemám moc ráda a spíše jsem se už jen bláznila, tak se mi outfit docela líbí.

Jaký kousek oblečení máte nejraději vy?
SHARE:

14 komentářů

  1. Skater sukni měli podobnou v červené v Lídlu :) Ta zlutí je silená, z toho se mi hlavně líbí nehty a i tričko vypadá skvěle :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se Tvoje outfity hrozně moc líbí :) Jsou takový pozitivní, plný energie a člověk se musí usmívat jen když už by tohle měl na sobě. Jinak já teď nejradši nosím šaty

    OdpovědětVymazat
  3. Ta mint sukně, oooh ♥ Černou skaterku jsem kupovala v Bershce, délka ideální, sukně krásná, ale ta kvalita... :(

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  4. Veľmi pekné outfity, normálne mi zlepšili náladu. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné outfity, miluji ty barvy jako je modrá, tyrkysová zkombinovaná s bílou nebo černou.. Skater sukně teď najdeš v Terranově, minulý týden jsem je tam zahlédla hned v několika barvách včetně černé ale těžko říct v jaké nositelné kvalitě jsou.

    OdpovědětVymazat
  6. Outfity jsi zvolila krásné, všechny by mě vyhovovaly až na ten žlutý, sice mám žlutou barvu ráda, hodí se k létu, ale na oblečení ji moc nemusím a nosím ji fakt jen občas. Nejvíc mě zaujaly šaty! Hezky kombinuješ;)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Strašně pěkné outfity. Pěkně si to zkombinovala :) Mně se nejvíc líbí ten druhý :)
    FOXIE SIMMA

    OdpovědětVymazat
  8. ja som na polyvore už tak dlho nebola :P ale pekné sety si vytvorila .. najviac sa mi páči ten druhý

    OdpovědětVymazat
  9. Zbožňujem tyrkysovú farbu, takže ten tyrkysový outfit ma veľmi oslovil :) Inak tie šaty majú nádherný strih a ešte aj tá farba :) Okamžite som sa zamilovala

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  10. s bielou farbou mam podobný problém že som hneď špinavá, a outfity su všetky veľmi pekné ale na mňa co najviac sedí je asi ten tretí:))

    OdpovědětVymazat
  11. Hezké a pohodlné outfity! :) Nejvíce se mi líbí asi ten s tou skater sukní - shodou náhod ji mám zrovna na sobě, ale černou :D A určitě ji seženeš v New Yorkeru!

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  12. Až na tu žlutou se mi líbí všechny :)

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig