neděle 28. srpna 2016

Tipy na dárky s časopisy

Přeji pěkný den.

Čas od času vám dávám tipy na časopisy s dárky, ale většinu z vás zaujme více dárek než časopis a tak jsem článek přejmenovala a nazvala ho Tipy na dárky s časopisy.

Vždy jdu do trafiky s tím, že chci nějaký pěkný dárek, ne časopis. Paní prodavačky se sice někdy divně dívají, ale už si zvykly.

Jako první potěším dárkem k českému časopisu Elle, ke kterému byla přiložena rtěnka Get the nude look by Kate od Rimmel London. Na výběr máte ze tří nude odstínů nebo balzám na rty. Já jsem si vybrala rtěnku v odstínu 42 a jsem spokojená. Jen ten časopis za cenu 110 korun by mohl být zajímavější.


Další dárky byly ve slovenském časopisu Eva a to kniha Lovemarks od Žana Poliakov. Měl by to být bestseller intimních zápisků autorky Žany plných myšlenek, otázek a odpovědí. K časopisu bylo i cestovní balení šamponu na barvené vlasy s keratinem (nádherně voní)  a uvnitř časopisu jsem našla vzoreček BB krému od Dermacolu.

Jako poslední tu mám časopis Bazaar, který je český, ale kupovala jsem ho na Slovensku. K němu bylo přiložené starší (únorové) číslo časopisu Cosmopolitan. Uvnitř Cosmopolitanu byl vzoreček makeupu od Vichy a k oběma časopisům byla přiložená paletka očních stínů.

Na první pohled paletka vypadá hezky, ale po otevření už ani moc ne. Obal je z tvrdého papíru a uvnitř jsem našla nekvalitní pěnový aplikátor, který vypadá, že byl použitý a navíc stíny strašně smrdí. Jako když si u Číňanů koupíte nové oblečení a nevyperete ho.
Další věc, která mě u paletky zarazila je datum spotřeby prosinec 2015. Paletka byla vyrobená v Číně, tak je možné, že mají jen chybu překladu. Jak jsem z ní byla rychle nadšená, tak jsem byla i rychle zklamaná.
Nevím, jakou má paletka kvalitu, ale asi ji zkoušet ani nebudu.
Pokud si tedy kupujete časopisy jen kvůli dárkům, myslím, že tento za nákup nestojí.

Kupujete si časopisy s dárky?
SHARE:

33 komentářů

  1. První dva časopisy by se mi líbily :) Ale ten poslední ty stíny jako nevím nevím, ale podle me to kvalita nebude nějak extra velká, taky bych je nejspise nepouzila pokud rikas ze k tomu i smrdí, tak asi ta spotřební doba je pravá :D Jinak BB od dermacolu jsem měla také a tento mi vyhovoval skvěle. A i ten od Vichy byl dobrý akorát na mě byl vzoreček moc tmavý.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, tu paletku raději vyhodím. A ten BB krém od Dermacolu mám v plném balení a jsem taky spokojená. :-)

      Vymazat
  2. Ja si väčšinou kupujem len časopis Emma - ten milujem a tiež tam bývajú podobné veci ;)

    Na blogu mám Giveaway bola by som rada ak by si sa zapojila :)

    OdpovědětVymazat
  3. škoda tej paletky :( vyzerala naozaj pekne :) ja si kupujem občas Emmu a Evu, keď sú tam darčeky alebo vzorky :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, jsem z ní akorát zklamaná. Emmu mám taky docela ráda, ale jedině s dárky. :-D

      Vymazat
  4. Třeba je to datum výroby. Ale opravdu aplikátor vypadá, jako by jej někdo použil, asi bych ji vyhodila. Já si kupuji Žena a život.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žena a život je dobrý časopis. Taky si ho někdy kupuji. A tu paletku vyhodím, nebudu ji ani zkoušet.

      Vymazat
  5. Tyhle typy časopisů jsem si kupovala tak v prváku na střední, ale ty časopisy mi fakt nemají, co nabídnout. Docela mě bavil L'amour, kde se dalo něco přečíst, ale jinak je to většinou hromada fotek a reklam, i když Cosmopolitan je někdy docela fajn - jinak ty stíny mám taky, teda v hnědých barvách, ale jsou to opravdu dost nekvalitní stíny, ani s bází vůbec nevydrží a nestojí za to. Ale taky jsem ze začátku byla nadšená, že budu mít nové stíny, které vypadají fajn - no, bohužel. Jinak já si kupovávala pravidelně akorát časopis Příroda, který můžu jen doporučit, pokud vás takové téma zajímá. A občas fajn je taky Pevnost, pro milovníky fantasy. Já si bych si, ale někdy v budoucnu nejradši pořídila Alt Press magazín, ale ten tu bohužel není k dostání :/
    Ale je pravda, že dárky v časopisech mě mnohdy zaujmou víc než celý časopis :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dárky k časopisům jsou fajn. Děkuji za inspiraci. Zvířata mám ráda a až budu v ČR zkusím se podívat po časopisu Příroda. :-)

      Vymazat
  6. Ja si zvyknem kupovať kvôli darčeku hlavne Cosmopolitan, tak som zvedavá, čo pripravia teraz.
    Ale z tejto ponuky ma zaujalo Elle
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsem si jistá, ale cosmopolitan jsem tuším viděla a dáreček mě moc nezaujal. Tak snad tobě se bude líbit. :-)

      Vymazat
  7. Časopisy jsem si do nedávna vůbec nekupovala, až teď asi už půl roku si kupuji JOY a dárek jsem tam měla asi dvakrát - jednou nějaké lesky na rty a v tom druhém nevím, co bylo, protože to někdo vybral už v obchodě, ale já si to kupuji kvůli čtení, ne kvůli dárku, navíc to byl poslední kus. :D Jinak po ničem jiném nepokukuji, i když na tu ELLE jsem koukala, ale přijde mi to předražené. Zatímco nějaké časopisy s vařením, za ty bych ty peníze klidně dala. :D:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konečně někdo, kdo si kupuje časopis hlavně na čtení. :-D To Elle je drahé a je tam plno fotek a reklam, takže dost o ničem za tu cenu. Jen té rtěnce jsem neodolala. :-)

      Vymazat
  8. Ten název je perfektní! :D

    Ad Cosmo a dárek – ta paletka byla jako dárek někdy loni, možná dokonce předloni. Asi byla špatně skladovaná a stíny jsou zkažené :( mám je doma taky a nesmrdí. Jinak jako oční stíny je to dost hrozná a nekvalitní věc, ale tato růžová paletka se dá skvěle využít jako paletka tvářenek; tak ji používám já a je super např. na cesty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :-D

      Našla jsi paletce dokonalé využití, jen já ji raději vyhodím. Nechápu takový dárek... :-/

      Vymazat
  9. Mňa vždy poteší darček k časopisu :)

    OdpovědětVymazat
  10. Naposledy jsem si koupila Joy u kterého byl zázračný kelímek z Oriflame, za 40 korun se to vážně vyplatilo. O Elle jsem taky přemýšlela, ale už jednou jsem ten časopis měla a přišel mi na nic, takže jsem nekupovala. A dárek u Bazaaru je fakt ostuda a hrůza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elle bylo nudné, rtěnka je ale super. Zázračný kelímek za 40 kč byla skvělá koupě. A o paletce mi ani nemluv, fakt hrůza. :-/

      Vymazat
  11. Elle mně coby časopis nebaví, proto jsem tentokrát odolala i tomu dárku. Ale jinak si vždycky najdu čas omrknout jestli je v některém časopisy přiložený dáreček a pokud mně zaujme, tak beru, už jsem takto získala spoustu dárečků, je to milá pozornost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, taky mě moc nezaujal. Dárek je sice fajn, ale myslím, že až bude rtěnka v akci, bude se dát koupit za míň. :-)

      Vymazat
  12. Elle s rtěnkou je fajn, akorát je lepší dárek než samotnej časopis no :D taky jsem si koupila právě kvůli rtěnce

    OdpovědětVymazat
  13. Teeeda, to je slušný trapas s těmi stíny... Asi přibalovali odstrašující přebytky :-D
    Ale na časopis Eva bych se i mrkla! A nejen kvůli dárečkům. Přišlo mi, že už jsem o něm četla fajn zmínku několikrát v souvislosti se slovenskými blogerkami a rozhovory s nimi. Tak aspoň vím, po čem sáhnout na cesty :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, sama nechápu, jak to tam mohli dát. Či si mysleli, že nikdo etiketu nečte nebo že nepřivoní k paletce... Eva je docela fajn časopis a o jedné blogerce bylo psané, ale teď nevím ve kterém z těchto tří časopisů to bylo. :-D

      Vymazat
  14. ten rúž vyzerá krásne, vybrala si si veľmi dobre :) ja som mala kedysi takú mániu, že som si kupovala samé časopisy s darčekmi, ale nejako som to prehodnotila a vyšlo mi, že za to nestoja ani veci, ani samotný časopis :D

    Na mojom blogu Beautiful savage práve prebieha Back to school giveaway, tak budem rada, keď sa zapojíte. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, časopis za to někdy opravdu nestojí, ale když se mi dárek líbí, tak vždy koupím. Jen pak někdy jsem zklamaná jako například z paletky u Bazaaru.

      Vymazat
  15. To je super článek! Já si časopis nekoupila ani nepamatuju.. :( :D
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Já si časopisy kupuji docela často, ale hlavně kvůli dárkům. :-)

      Vymazat
  16. Ta rtěnka je boží! :) V trafice jsem na ten časopis koukala, ale přišlo mi dost dát tolik peněz a časopis, který ani nepřečtu jenom kvůli rtěnce :/

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  17. Tu paletku od Cosmopolitanu mám už víc jak rok,akorát jiné odstíny, pigmentace nic extra, ale ta moje nesmrdí a zatím je celkem ok, ale ten nanášeš byl taky špatný.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  18. Najviac mám rada Elle a Cosmopolitan, no väčšinou si to fakt kupujem kvoli tomu darčeku a nie obsahu:DD
    https://blogofmyfavs.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig