sobota 7. ledna 2017

Prosincová krabička s překvapením U-BOX

Přeji krásnou sobotu.

U nás mrzne, sníh akorát zakrývá zelenou trávu a nádherně svítí sluníčko. Byli jsme s pejskem na procházce a jen v našem okolí jsme potkali 5 sněhuláků. Ze sněhu nemají radost jen děti, ale i naše Betynka, která na každého sněhuláka vrčí. Potom hledá co nejhlubší sníh a v něm běhá, hrabe a je radost ji pozorovat.

Vraťme se ale zpět k dnešnímu tématu a tím je U-BOX, prosincová krabička s překvapením. Kupovala jsem ji na FB stránce U-BOXu za 11,99 eur a už mají v prodeji lednový boxík s tématem Plesová sezóna. Pokud máte zájem, stačí jim napsat zprávu, poslat peníze a nemusíte mít strach, že vám box nepřijde.

Byl to můj druhý boxík a i tento přišel v černé krabici s logem U-BOXu.


Pro zpříjemnění zimních večerů jsem v krabičce našla knihu Sama mama od Timei Keresztenyjové. Ještě jsem ji nečetla, ale jak přijde na řadu, uvidím, zda mě zaujme.

Z dekorativní kosmetiky byla v boxu paletka očních stínů s odstíny do zelena. Takové stíny vůbec nenosím, ale třeba udělá radost někomu v mém okolí. Rtěnka mi přišla na první pohled dost výrazná, ale po bližším prozkoumání se mi odstín docela zalíbil a jsem za ni ráda.

Od přírodní kosmetiky Priody boxík obsahoval masku na oči. Až budu mít chvilku pro sebe, určitě ráda vyzkouším. Dále jsem uvnitř našla gumičku do vlasů s krásnou ozdobnou květinou a náramek se sobem.

Co mi udělalo největší radost, byla kompletní péče na vlasy, která obsahovala šampon, masku a sprej s obsahem makadamiového oleje a keratinu, opět od přírodní kosmetiky Dr. Santé.

U-BOX jsem si rozbalovala pod stromečkem a měla tak o překvapení navíc. S obsahem jsem spokojená a velmi mě těší, že dávají prostor i přírodní kosmetice.

Co vy a tento boxík, potěšil by vás?

P.S.: Pokud rádi soutěžíte, nezapomeňte se přihlásit do mé soutěže tady na blogu.
SHARE:

36 komentářů

  1. Škoda, těch stínů jsme si všimla, že někdo měl i hnědé. Rtěnka má krásný odstín a také se mi velmi líbí sada na vlasy. Jsem zvědavá co na ní řekneš! :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, viděla jsem i rtěnku v odstínu trochu více do fialova, i jinou vlasovou kosmetiku. :-)

      Vymazat
  2. Krabička vypadá zajímavě. Jednou jsem si chtěla objednat tuším Ladybox, ale omrzelo mě to, když jsem na blozích viděla, co v balíčcích je. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ladybox jsem taky párkrát měla, ale sestavit tyto balíčky je velmi těžké. Nikdy se nezavděčíš všem a tak jsou tyto boxy pro ty, které potěší každá drobnost, mají rády překvapení a nebudou zklamané, když jim něco v boxíku nebude vyhovovat. :-)

      Vymazat
  3. Tá sada na vlasy a maska by potešili aj mňa, inak tiene a rúž by som nevyužila. Možno skúsim tento box objednať, keď budem na Slovensku, ale čo som pozerala aj vydania z predchádzajúcich mesiacov, tak by som bola viac sklamaná ako potešená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, je dobré si to pořádně rozmyslet, zda ti za to stojí. Abys potom nebyla zbytečně zklamaná. :-)

      Vymazat
  4. Ta sada vypadá vážně suprově, makadamiové ořechy miluji :))

    BLOND SITE.CZ

    OdpovědětVymazat
  5. Sada na vlasy vypadá skvěle, a ten náramek je hrozně roztomilý :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  6. Boxík vypadá povedeně, zaujala mě maska na oči i sada na vlasy :)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  7. Tá sada na vlasy vyzerá super :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ja mám tento box tiež a som s ním veľmi spokojná. Najväčšiu radosť mám z Priody očnej masky, som na ňu veľmi zvedavá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, třeba mě naláká k další koupi. :-)

      Vymazat
  9. Některé věci jsou pěkné jako například ta gumička, náramek se sobem či vlasová péče ale značky mi nic neříkají. Já ale nevím, box mě nezaujal natolik abych si ho objednala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Značky jsou z přírodní kosmetiky a tuším, že obě slovenské. Dekorativní kosmetiku nepoznám ani já.

      Vymazat
  10. mňa vôbec tento box neoslovil a bola by som sklamaná z každého jedného vydania, ale tak hádam tebe budú produkty vyhovovať a nebudú to vyhodené peniaze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s obsahem spokojená. Velmi mě potěšila sada na vlasy s keratinem, protože jsem keratin už nějakou dobu chtěla v šamponu vyzkoušet. :-)

      Vymazat
  11. kniha v balíčku je skvelý nápad! :) síce Evitovky nemám rada, je to určite spríjemnenie dojmu ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  12. Tento balíček se mi moc nelíbí :(

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  13. Jů taková zimní procházka s pejskem musí být super:) Box by mě určitě potěšil, nejvíc roztomilý mi přijde ten náramek se sobíkem a líbí se mi i sada na vlasy.


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se líbí hlavně ta sada na vlasy. Zimní procházka je fajn, ale jen odpoledne, kdy svítí sluníčko, potom je už velká zima. :-)

      Vymazat
  14. Myslim, že v boxe by som si určite prišla na svoje :)
    www.veraparadis.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím, že něco by tě určitě potěšilo. :-)

      Vymazat
  15. Odpovědi
    1. Souhlasím a měla jsem o překvapení navíc. :-)

      Vymazat
  16. Z boxu by ma potešila zrejme iba vlasová starostlivosť, nakoľko dekoratívnu kozmetiku využívam iba niekedy a zelené tiene taktiež nie sú mojou farbou. Celkom by ma ale potešil ten náramok so sobíkom, keďže sobov mám naozaj rada

    OdpovědětVymazat
  17. Já tyhle boxíky miluju, nikdy nevíš, co v nich bude!
    www.littlepieceofmyhappiness.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  18. Úžasný balíček, také by mi asi udělala největší radost vlasová péče :-) je fajn, když ti přijde něco o čem nevíš nebo to nečekáš...
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig