úterý 17. ledna 2017

Spotřebováno 12/2016

Přeji pěkný den.

V minulém článku jsem vám ukazovala mé novinky a v dnešním článku vám ukážu spotřebované výrobky,  u kterých si budete moct přečíst krátké recenze.

1. Permanentní barva na vlasy Herbatint - O této barvě jsem vám psala v tomto článku. Jsem velmi spokojená. Vlasy jsem si barvila 25.12. a stále mám ve vlasech krásnou barvu. Nejlepší na této barvě je, že nemá výrazný odér. Navíc, kdo má krátké vlasy, balení vydrží na dvě použití. Za sebe doporučuji a i já si tyto barvy budu kupovat. 


2. a 3. Šampon a balzám na vlasy s ochrannou péčí Elseve - Tato dvojice je určená na barvené vlasy. Šampon hezky voněl, dobře pěnil. Po balzámu se vlasy daly krásně rozčesat a byla jsem celkově spokojená. Za sebe doporučuji. Z důvodu, že ráda zkouším nové věci, jsem si už koupila jiný šampon a masku.

4. Sprchový gel Playboy - Nádherně voněl po karamelu, vůně byla sladká, ale na těle dlouho nevydržela. Pěnil až moc, takže ho stačila trocha. Nebyl špatný, ale časem mě omrzel. Navíc ke konci už mi tak hezky nevoněl. Znovu si ho nekoupím.

5. Organický sprchový gel od Soaphorie - Celkově u této značky miluji vůni mléčné potěšení. Je sladká a hrozně mi připomíná Salko, zahuštěné slazené mléko. I když se jedná o přírodní výrobek, gel krásně jemně napěnil, pokožku nevysušoval a více jsem vám o něm psala tady. Za sebe doporučuji a určitě někdy koupím.

6. Odličovací tampony Linteo - Byla jsem s nimi velmi spokojená. Nerozpadávaly se a pleť nijak nedráždily. Za sebe doporučuji a určitě koupím znovu.

7. Bio arganový olej od TVOJ - Měla jsem jen vzoreček, ale byl dokonalý. Vydržel na docela dost použití a pleť jsem po něm měla jako miminko. Za sebe doporučuji. Díky tomuto oleji jsem odsunula noční krémy stranou a používám jen oleje. Určitě koupím plné balení.

8. Noční pleťový krém Sérum vegetal od Yves Rocher - Krém moc hezky voněl a na pleti byl velmi příjemný. Skvěle hydratoval, nebyl mastný a kdybych nepřešla na pleťové oleje, klidně bych koupila znovu. Za sebe doporučuji.

9. Kouzelné mýdlo od Palmolive - Už v minulém spotřebovánu jsem vám o něm psala a je dokonalé. Zaujalo mě natolik, že jiné nekupuji. Nádherně voní a nejvíce se mi na něm líbí, že je uvnitř voda, která po stisknutí aplikátoru změní konzistenci na pěnu. Za sebe doporučuji, kupuji opakovaně.

10. Krém na ruce od Frais Monde - Díky této kosmetické značce jsem si velmi oblíbila vůni bergamotu. Je osvěžující a připomíná citrusové plody. Krém byl velmi příjemný, nebyl mastný a krásně hydratoval. Více si o něm můžete přečíst tady. Za sebe doporučuji a určitě někdy koupím.

11. Krém na ruce od Douglas - Měla jsem ho tuším u nějakého časopisu a byla s ním velmi spokojená. Hezky voněl a krásně ruce hydratoval. Nebyl mastný a velmi rychle se vstřebával. Za mě velká spokojenost a kdybych ho někde viděla, určitě koupím znovu.

12. a 13. Vzorek pracího gelu a aviváže s levandulovou silicí od Ekodrogerie Tierra Verde - V kosmetice vůni levandule moc nemusím, ale v těchto přípravcích mi vůbec nevadila. Prádlo bylo po vyprání čisté, měkké, ale na můj vkus málo voňavé. Miluji, když prádlo hezky voní, takže mě plné balení moc neláká.

14. Sampler Cappuccino truffle od Yankee Candle - Nádherně jemná, sladká vůně. Není moc výrazná a provoní jen část velkého pokoje. I tak jsem si tuto vůni oblíbila a chtěla bych si ji koupit ve vosku. Kdo má rád sladké vůně, určitě doporučuji.

Máte nějakou zkušenost s mými spotřebovanými výrobky? Poznáte je? Jak jste s nimi spokojení vy?

P.S.: Pokud rádi soutěžíte, nezapomeňte se přihlásit do mé soutěže tady na blogu.
SHARE:

30 komentářů

  1. Ten Elseve sampon aj trochu pomohol, ze sa farba menej vymyvala? :) a s tou farbou som sa este nestretla ale vyzera zaujimavo
    www.veraparadis.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle těžko posoudit, protože se mi každá barva z drogerky vymyla ať jsem používala jakýkoliv šampon. Podle mě hodně záleží i na kvalitě barvy a ta od Herbatintu mi nádherně drží už skoro měsíc. Vůbec se nevymývá a to teď používám šampon i masku na poškozené vlasy. :-)

      Vymazat
  2. Ja som by chcela vyskúšať to palmolive mydlo :)

    OdpovědětVymazat
  3. Přímo s těmito produkty asi ne, ale znám je. Velice mě zaujalo Mléčké potěšení, že připomíná salko, které miluji :-) Asi si ho budu muset pořídit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aspoň mě ta vůně Salko hodně připomíná. :-)

      Vymazat
  4. zaujal ma sprchový gél od Soaphorie :) chcela by som skúsiť aspoň tú vôňu :)
    Pozývam ťa na moju Giveaway na blogu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě někde přivoň, když narazíš na jejich obchůdek. :-)

      Vymazat
  5. To kouzlené mýdlo Palmolive mně moc láká, líbí se mi už jen ten nápad:-) A sprchový gel Playboy jsem včera poprvé vyzkoušela, voní moc hezky, tak uvidím, jestli se mi vůně taky neomrzí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že s ním budeš spokojenější a časem tě neomrzí. :-)

      Vymazat
  6. ten krémik od Yves Rocher si kúpila aj moja mamka a bola veľmi spokojná :) Ja mám od nich zatiaľ len produkty na čistenie z hydratačnej rady, ale tiež môžem len chváliť :)

    TheDaniellaBlog

    OdpovědětVymazat
  7. To mýdlo Palmolive jsem vůbec u nás nikde neviděla tak nevím :) Elseve značku jsem ještě moc nezkoušela. Krém na ruce od Frais Monde mě také láká nějaký vyzkoušet :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koupíš ho normálně v každé drogerii. Jen třeba mít oči otevřené. Já kdybych ho neviděla u babičky, tak taky nevím, že je. :)

      Vymazat
  8. penové mydlá milujem a konečne sú už tieto palmolive voľne dostupné v obchodoch, doteraz len v nejakých setoch :) a skvelé sú aj od dettolu, krásne vône :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, od Dettolu jsem taky jedno měla a vonělo opravdu moc krásně. :-)

      Vymazat
  9. Osobne používam teraz Playboy Generation sprchový gél a má nádhernú vôňu a farbu na vlasoch má túto ale 5M moja mamina a je krásna

    OdpovědětVymazat
  10. Sprcháč od Soaphorie vyzerá výborne ♥ a verím že výborný aj je :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tolik skvělých produktů. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Za mě krém na ruce z Douglasu taky moc velká spokojenost a ráda bych ho měla znovu, ruce jsem měla pěkně hebký a vyživený :) Stejnou sadu na vlasy od LOrealu mám teď v koupelně taky a vyhovuje mi a na střídačku jsem si koupila řadu vyživující

    OdpovědětVymazat
  13. Od Yankee jsem cappuccino ještě nevyzkoušela. Haha, výzva přijata.

    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
  14. Ten krém som mala aj ja v časopise a dá sa v pohode kúpiť v Douglas :) ja som ho ešte nepoužila, ale už na viacerých blogoch som ho videla ako obľúbenca, tak sa naňho teším :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je opravdu dobrý a věřím, že budeš taky spokojená. :-)

      Vymazat
  15. Miluji Soaphorii a všechno od ní a tento mléčný sprchový gel mne láká, zrovna mi doma dochází zásoby tak už vím, jaký si pořídit nový... nejradši bych od této značky měla všechno :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig