čtvrtek 26. ledna 2017

Úlovky z Aliexpressu

Přeji pěkný den.

Velmi ráda objednávám z e-shopu Aliexpress a v dnešním článku bych vám chtěla ukázat mé úlovky, které v přepočtu, za každou věc, vyjdou do 100,-. Hodně se oplatí z e-shopu objednávat, zboží mají levné a jediná nevýhoda je, že si nějaký čas počkáte, než vám balíček dorazí.

Ze začátku jsem zvykla objednávat jen kryty na mobil, ale to se postupem času změnilo a vyzkoušela jsem objednat i něco jiného.

Určitě všichni poznáte kartáče na vlasy typu dtangler. Už ho používám půl roku, několikrát mi spadl na zem a stále je pěkný, nerozpadl se. Jsem s ním velmi spokojená a za tu cenu je úplně super. Kupovala jsem tady, na výběr máte ze spousty jiných barev a stál mě 1,03 eur. Za sebe doporučuji.


Další věc, se kterou jsem velmi spokojená je pomůcka na čištění štětců. Tohle vajíčko taky určitě všichni poznáte a na Aliexpressu ho koupíte za necelé 1 euro přímo tady. Odkaz ze kterého jsem kupovala já, už není funkční, tak jsem vám našla jiný.

Na začátku zimy jsem hledala nějakou levnou, zimní čepici, kterou bych mohla nosit k našim útulkáčům. Do oka mi padla tahle a musím říct, že je velmi kvalitní, teplá a hodí se hlavně ke sportovnějším outfitům. Čepici koupíte tady za cenu 2,82 eur a na výběr máte opět z více barevných variant.

Miluji koně a když jsem uviděla tyhle náramky, nevěděla jsem, který vybrat. Na výběr mají spousty variant s různými motivy koní a barevných pásků. Po dlouhém vybírání jsem si objednala bílý a černý náramek. Na Ali najdete i spousty jiných podobných náramků a na ruce vypadají moc hezky. Koupíte je tady za cenu 1,89 eur.

Vyzkoušela jsem si objednat 3D nálepku na zeď. Bohužel na naší zdi nedrží, tak jsem ji nalepila na vestavěnou skříň a tu zdobí moc hezky. Plánuji koupit i další s jinými motivy. Přesně tuhle nálepku koupíte tady, za cenu 3,18 eur.

A jako poslední mám pro vás peněženku, která je velmi podobná, ne-li stejná jako peněženka Vuch. Jen je na ní napsaná značka Somlloh. S peněženkou jsem velmi spokojená. Vlezou se do ní jak eura, tak i české peníze. Má pár přihrádek na různé karty a občanský průkaz se mi tam taky vleze. Na výběr mají z více barevných variant a kupovala jsem tady za cenu 3,61 eur.

Zaujalo vás něco? Objednáváte taky z Aliexpressu? 
SHARE:

51 komentářů

  1. Priznám sa, že odkedy si mi poslala ten krásny gong do swapu z AliExpress, trocha som aj ja podľahla a už som si odtiaľ objednala pár vecí ale zväčša tričká na kung-fu s drakom čínskymi znakmi a tak. A kamarátovi som objednala postavičku z Dragon Ball lebo to miluje tak ako odmenu že spravil skúšky taká maličkosť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ešte som objednala DIY prívesky draka 2ks a spravila som z toho náramky teda zatiaľ len jeden kamarátovi a druhý si chcem spraviť potom ja aby sme mali :) niečo ako BFF ale osobnejsie :)

      Vymazat
    2. Jeee, ty diy přívěsky mě docela zaujaly. Skvělé věci sis nakoupila. :-)

      Vymazat
  2. tiež mám tú čapicu Vogue, ale v čiernej farbe :) pekné úlovky, zaujal ma ten čistič na štetce
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě nevěděla jakou barvu vybrat. Přemýšlela jsem i nad tou černou, ale nakonec vzala tuto šedou. :-)

      Vymazat
  3. Zaujaly mě hřebeny, já jsem měla originál, ale vůbec nevím, kde jsem ho zašila :D Čapka je krásná, podobnou mám doma. Z Aliexpresu jsem nikdy neobjednala nic, i když vím, že tam jsou prý fakt dobré věci, i viz. tvůj článek :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tá peňazenka sa mi veľmi páči, ale ja potrebujem väčšiu. Taktiež mám tú pomôcku na čistenie štetcov a spokojná s ňou nie som, tak už je na ceste iná vecička na štetce. Ja inak objednávam skôr z amazonu, z aliexpress som ešte nikdy nič neobjednala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Amazon jsem se už taky dívala, ale ještě jsem od nich nic neobjednala. :-) A jsem zvědavá, jakou věcičku na štětce už máš na cestě. :-)

      Vymazat
  5. Líbí se mi ta peněženka, ta je povedená. Tu pomůcku na čištění štětců jsem si pořídila taky, jsem s ní hodně spokojená. Jinak se snažím na Ali moc nelézt pokud něco vyloženě nesháním nebo nepotřebuji, protože jinak bych v jednom kuse objednávala:-D

    OdpovědětVymazat
  6. Občas jsem si něco kdysi objednávala, ale teď už skoro vůbec ne. ale z ali jsem měla a vlastně i ještě nějaké pozůstatky mám, své první štětce na makeup, a byla jsem velmi spokojená :-) Nejvíce mě zaujala peněženka, ta je suprová.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pár štětců od nich mám taky a jsou super. :-)

      Vymazat
  7. Ulovila jsi tam skvělé věci :) Čistič na štětce bych také potřebovala, hřeben se mi líbí. No nějakou takovou čepici bych i já potřebovala :D Škoda, že obraz jde nalepit jen na skříň, protože vypadá dobře. :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My máme takovou nerovnou zeď, tak na ní vůbec nedrží.

      Vymazat
  8. Jééj tá peňaženka je milunká. Ja z Ali objednávam hlavne kryty na mobil ,pretože sa mi tam asi najviac páčia a majú veeľmi široký výber.

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kryty na mobil vybírám pěkně dlouho, protože tam mají opravdu obrovský výběr. :-)

      Vymazat
  9. Peňaženka je úplná roztomilosť! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Na Aliexpresu nenakupuji ale do budoucna bych chtěla. Já mám Tangle Teezery ale ty normální originál a je to podobné jako detangle. Peněženka se mi moc líbí, to mi připomíná že by moje stará potřebovala výměnu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám original TT a je super. Celkově mám tyto typy kartáčů na vlasy moc ráda. :-)

      Vymazat
  11. Ja som mala ten hrebeň, ale veľmi ma sklamal. Tá čiapka je pekná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s ním zase velmi spokojená. Už jiný kromě TT nepoužívám. :-)

      Vymazat
  12. Haha ali je super, teraz uz neobjrdnavam tolko ako kedysi, ale tak pred 5 rokmi to bola moja zavislost 😃

    Www.petitejardin.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já raději na tu stránku už taky moc často nechodím. Jinak bych jen nakupovala. :-D

      Vymazat
  13. Občas také na Aliexpressu něco koupím, ale většinou jsou to doplňky, jako šály, šátky nebo různé taštičky na moje poklady :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  14. rada objednávam z Ali, tá kefa vyzerá super a čiapka taktiež :)

    OdpovědětVymazat
  15. Aliexpress povětšinou nezklame, já miluju ty hřebeny, které rozčešou snad všechno !! A na tu peněženku jsem taky koukala, je hrozně roztomilá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem s těmi hřebeny velmi spokojená a peněženku doporučuji. Je pěkná a kvalitní. :-)

      Vymazat
  16. Z Aliexpressu objednávám a už mi postupně všechny věci chodí, plánuji článek a video na hromadný haul :)
    A tu pomůcku na čištění štětců jsem si objednala taky

    OdpovědětVymazat
  17. Hezký nákup :) z ali mám jen štětce nebo obaly na mobil :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky od nich mám štětce a jsou fajn. Obaly si taky kupuji, mají tam obrovský výběr a nikdy nevím, který si vybrat. :-D

      Vymazat
  18. super veci si si objednala :) také kefy na vlasy mám strašne rada ... a takú pomôcku na čistenie štetcov som ešte nikdy nevidela :P super článok

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeeej a já myslela, že tu pomůcku na čištění štětců už musí znát každý. :-)

      Vymazat
  19. tie kefy na vlasy sú skvelé, vyskúšala som asi 3 a každá jedna bola skvelá :) nevidím veľký rozdiel oproti originálu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky je můj nejoblíbenější. Podle mě je rozdíl jen v ceně a v tom, že tam není značka. Jinak svou funkci plní dokonale a koupím si ještě jeden. :-)

      Vymazat
  20. Nádherné úlovky! :) Hlavne tá vecička na umývanie štetcov :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ten dtangler mám taky a za mě tedy propadák...vůbec ho nepoužívám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já ho používám denně. Možná záleží i na vlasech. :-))

      Vymazat
  22. diky za tip na tú kefu, môj chlap mi tú moju stále berie a premýšľala som, že mu kúpim jeho vlastnú :D
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  23. Já si z aliexpressu taky celkem často objednávám - buď věci, které bych normálně tady koupila mnohem dráž anebo trička s nápisama, které tady v obchodu asi jen tak neuvidím.. Jinak ten čistič na štětce mám taky a je fajn :) No, ale škoda, že je v tomhle článku jen pár věci a žádné z nich nejsou nijak inspirativní nebo zvláštní, že by si je člověk šel objednat, ocenila bych spíš nějaké tipy.. ale taky to asi záleží hodně na vkusu, něco mi přijde trochu kýčovité, ale co..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrzí mě, že tě nic nezaujalo, ale máš pravdu, hodně záleží na vkusu a třeba v dalším podobném článku tě už něco zaujme. :-)

      Vymazat
  24. Mám ráda kartáče od Tangle teezer, a tahle jeho náhrada je naprosto věrohodná! :) Čepice taky vypadá fakt dobře, hned bych ji brala :) Ale z té peněženky bych byla nejvíc nadšená! Vypadá úžasně a roztomile ♥

    Měj se v lásce,
    Janet ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
  25. Vajíčko na čistění štětců mám taky a čištění štětců si bez něj už neumím představit :)

    OdpovědětVymazat
  26. Ta peněženka je moc hezká a ten náramek také , mám z ali v podobném stylu hodinky asi za 2 dolary :-D na ali nakupuji moc ráda a docela často. Za sebe můžu doporučit právě kryty na telefon, štětce, pomády na obočí, konjac houbičky , spodní prádlo , hodinky a kupu dalších věcí , ktéré mě zrovna nenapadají :-D

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig