neděle 23. dubna 2017

Micelární voda s olivovým olejem Olive oil of Greece

Přeji krásnou neděli.

V dnešním článku se podíváme na zoubek micelární vodě s olivovým olejem z e-shopu bioruza.sk.

O micelární vodě se na e-shopu píše:
Micelárna voda s olivovým olejom „OLIVE OIL OF GREECE“ pleť účinne čistí, osviežuje a povzbudzuje. Inovatívna čistiaca micelárna voda spôsobuje zvýšenú priedušnosť pleti, hydratuje ju a vyživuje. Micelárna voda kombinuje čistiacu silu prírodného mydla a schopnosť micel extrahovať - zachytávať nečistoty. Účinne odstraňuje make-up, prebytočný maz a nečistoty.


Micelární voda je v zelené, válcovité lahvičce, která obsahuje 150 ml čiré vody. Lahvička je plastová a uzávěr má na zašroubování.
Olivy nemám v jídle vůbec ráda, nechutnají mi, ale v kosmetice voní nádherně. I tato micelární voda má moc krásnou, jemnou vůni a neměla by nikomu překážet.

Použití micelární vody je klasické. Stačí nanést přiměřené množství na bavlněný tampon a následně nanést na tvář, krk a dekolt, ráno i večer. Já ji používám i na oči a doporučuje se neoplachovat. Vhodná je pro všechny typy pokožky, nejvíce však pro citlivou pleť.

Přiznám se, že jsem micelární vodě moc šancí nedávala a dopředu ji odsoudila. Za to mě velmi překvapilo, jakou rychlostí dokáže odlíčit veškerý makeup, i ten oční. Řasenka z řas hezky klouže dolů a veškeré nečistoty zůstávají na odličovacím tamponu. Nemusím se s odličováním trápit ani nijak dlouho.

Micelární voda je velmi příjemná. V očích neštípe, pleť nevysušuje ani jinak nedráždí. Po použití je pleť krásně čistá, hebká a hydratovaná.
Jedinou nevýhodu má v tom, že mi na pleti zanechává lepivý pocit, což mi zase až tak moc nevadí, protože i když se doporučuje neoplachovat, vždy použiji pleťovou vodu, která lepivý pocit zmírní. Potom je už pleť připravena na použití vašeho oblíbeného krému.

Složení micelární vody.

+ krásně, jemně voní
+ rychle odličuje veškerý makeup, i oční
+ neštípe v očích
+ nedráždí pleť
+ po použití je pleť čistá, hebká a hydratovaná

- Na mé pleti zanechává lepivý pocit

Micelární voda parádně vyčistí pleť od veškerých nečistot a není první, která na mé pleti zanechává lepivý pocit. Mám zkušenost s tím, že i když na mé pleti lepí, na vaší vůbec nemusí. Doporučuji vyzkoušet a děkuji e-shopu bioruza.sk za možnost vyzkoušení.

Micelární voda s olivovým olejem 
dostává 4 z 5-ti srdíček.
SHARE:

14 komentářů

  1. Tak to je super že oči neštípe. :) Inak tu značku vôbec nepoznám.
    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani já ji nepoznala. Mám od ní ještě krém na oči a ten je taky skvělý. :-)

      Vymazat
  2. Vyzerá super akurát ma odrádza to, že lepí pokožku, lebo.ja mám mastnú pleť :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To lepení je hrozně individuální. Některé micelárky mě lepí a kamarádky takové problémy nemají s úplně stejnou micelární vodou.

      Vymazat
  3. Lepivý pocit taky nemám ráda, ale zatím mi to žádná voda neudělala. Olivy taky nejím, ale v kosmetice mi nevadí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám asi nějakou zvláštní pleť. :-D Tobě Garnier nelepí a mě jo. By mě zajímalo, čím to je.

      Vymazat
  4. Táto micerálka vyzerá veľmi dobre. :) Veľmi sa mi páči, že ide o olivový produkt ktorý dokáže veľmi dobre vyživiť pokožku

    OdpovědětVymazat
  5. Olivy miluju! <3 Nesnáším ten lepivý pocit na obličeji po použití micelárky! Fakt! :D Nevíš jaká by tento efekt nezanechávala? Protože vždy, když mi lepí obličej si ho musím opláchnout vodou, ale to pak ztrácí micelárka svojí funkčnost! :D
    Super článek! :) <3
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lepivý pocit mi nezanechávala micelárka od Biodermy, Yves Rocher a taky Nivea. Špatnou zkušenost mám s micelárkou od Garnier, ta na mé pleti lepila. Ale je to asi hodně individuální, záleží na pleti, protože kámošce micelárka od Garnier vůbec nelepila.

      Vymazat
  6. Hezká recenze, značku zase vůbec neznám :D olivy miluju od návštěvy Řecka, takže bych klidně hned vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Ani. :-) Značku jsem předtím taky vůbec neznala a velmi mile překvapila. Ještě si budeš moct přečíst o krému na oči. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig