pátek 16. června 2017

Můj vysněný toaletní stolek

Přeji pěkný den.

Byla jsem také oslovena vyhledávačem nábytku a dekorací Favi.sk, na kterém najdete krásné věci do svého domova. Od nábytku, přes textil, až po osvětlení.

V dnešním článku bych vám ráda ukázala mou vysněnou toaletku. Než se k ní dostaneme, nejdříve bych vám chtěla ukázat, které toaletní stolky mě ještě zaujaly.


1. Tento stolek je krásně prostorný, má dostatek úložného prostoru a je sladěn v barevné kombinaci, která se mi u nábytku líbí nejvíce, bílá a světle hnědá barva.

2. Stolek má zajímavý a elegantní vzhled. Podobné stolky se mi moc líbí, ale do bytu mi bohužel nepasují. Jediné mínus, které vidím je, že má jen dva šuplíky, což mi přijde docela málo.

3. Tenhle stolek má sice taky jen dva šuplíky, ale svým vzhledem by se mi do bytu hodil více. Líbí se mi, že je jednoduchý a kvalitní. Je vyroben z dubového dřeva, které je tvrdé, pevné a odolné proti suchu i vlhku.

4. Z těchto stolků se mi líbí asi nejvíce. Má jednoduchý design a díky svému nátěru působí jako retro kousek. Dokázala bych si klidně představit celý pokoj s takovým nábytkem



Já už od mala sním o bílé, typické toaletce, jakou měly kdysi princezny. Postupem času a zvětšení zásob kosmetiky jsem si uvědomila, že potřebuji takovou, která má i nějaký úložný prostor. Na Favi.sk mě nejvíce oslovila tahle toaletka. Vypadá docela prostorně a má i nějaké šuplíky a skříňky na různou kosmetiku.
Zdroj

K vysněné toaletce by se mi také líbil malý, chlupatý kobereček. Tyto huňaté koberce se mi hrozně líbí a nikdy jsem žádný podobný neměla.
Zdroj

Na stolku mi nesmí chybět vázička s živými květy, malý svícen na vonnou svíčku a menší rámeček na fotku. Nejvíce mě zaujaly dekorace ve stříbrné barvě.

A samozřejmě nesmí chybět ani kovové dózičky a organizér na kosmetiku.

Jestli si zařizujete byt nebo jen hledáte jakékoliv dekorace, Favi.sk je najde za vás. Překvapilo mě, kolik věcí se tam dá najít a opravdu ve velkém množství. Za sebe vám tento vyhledávač můžu jen a jen doporučit. 

Máte svůj toaletní stolek nebo o něm taky jen sníte?
SHARE:

28 komentářů

  1. Ten rám v tvare sŕdc je úplne nádherný :) Inak toaletný stolík číslo 2 je podľa mňa najkrajší :)

    www.lifi.sk

    OdpovědětVymazat
  2. organizéry sú podľa mňa must-have do každej domácnosti :) neuveriteľne šetria čas a roztriedené vecičky vždy vyzerajú krajšie než nesúrodý miš-maš :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  3. Aj ja by som brala vlastný toaletný stolík :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Marti :) budeme se s pritelem stehovat do bytu, kde budeme poprve sami a tak si to chci udelat hezke podle sebe. Na kosmetické stolky jsem se dívala, na Favi jsem jich nasla nejvíce a same nadherne :). Ale ja se nakonec rozhodla, ze si to udelam po svem a tak budu mít svoje kosmeticke misto poskladane z nábytku, jak si ho sestavim, ale jednou by se mi princeznovsky libil

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Veru, věřím, že to budeš mít doma hezké. Doufám, že nám svůj sestavený kosmetický koutek ukážeš. :-)

      Vymazat
  5. Vybrala jsi fakt krásné kosmetické stolky, nevím který se mi líbí více :) Kosmetické organizéry jsou skvělým pomocníkem a hlavně urovnané věci jsou fajn :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezká inspirace. Já ráda a často listuji na Favi a koukám co by se mi líbilo. Hned mě zaujali svícny s tím pírkem, úplně jsem si tohle představila jako stojánek na štětce :-), do pokoje by se mi něco takového hodilo, akorát 16€ mi přijde za svícen dost. Stolky jsou také pěkné, já bych vybírala pro sebe asi s více úložným prostorem, takové ty se dvoumi šuplíky mi přijde málo. Já mám na kosmetiku obyč psací stůl a zatím mi vyhovuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já o Favi donedávna ani nevěděla. Jinak máš pravdu, 16 eur je opravdu dost, ale je to vysněný článek, takže jsem se na ceny ani nedívala. :-)

      Vymazat
  7. Taky jsem tento článek psala :) tvá volba se mi líbí :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  8. Ta toaletka se šuplíčky mě naprosto zaujala a brala bych ji hned!

    Medvědova slečna

    OdpovědětVymazat
  9. Taký toaletný stolík by som chcela aj ja, no izbu mám teraz tak zariadenú, že aj keď je celkom priestorná, nezmestil by sa mi tam. Je to však naozaj krásny kúsok :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už o nějakém kosmetickém stolku sním od dětství. :-)

      Vymazat
  10. Také o nějakém sním už nějakých pár let, ale tím, že jsem hodně na cestách a různě se stěhuju a domů se moc nevracím, tak si ho zatím pořizovat nechci, nýbrž bych si ho moc neužila, tak se těším, až se potom někde usadím a pak si ho teprve konečně pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mně by se asi líbila nejvíc ta jednička, ale tvůj vysněný je taky skvělý!:) hlavně ten prostor.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se tam líbily všechny, takže bylo těžké vybrat jen pár. :-)

      Vymazat
  12. Ten prvý stolík vyzerá skutočne krásne :)

    OdpovědětVymazat
  13. Po takomto stolíku som vždy túžila, aj keď neviem či by mal u mňa využitie kedže sa toľko nelíčim, ale vyzerá to mega každopádne:)
    www.thenoela.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Ty kosmetické stolky jsou krásné, ale už jsi někdy zkoušela objednávat z favi? Já jsem pár maličkostí z tama koupila a upřímně, ta kvalita nebyla nic moc. A zrovna kosmetický stolek je něco, co denně používáš...

    Your beauty compass

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig