středa 21. června 2017

Vstupte do světa Anekke

Přeji pěkný den, milé čtenářky.

V dnešním článku bych vám ráda představila španělskou značku Anekke, kterou asi většina nepozná. Ani já ji neznala, dokud jsem na ni nenarazila na e-shopu stoklasa.cz. Dvě věci jsem si mohla vybrat a jakmile mi dorazily, zaujaly mě natolik, že jsem si musela koupit další výrobky.


"Španělská značka Anekke svými romanticko-nostalgickými modely osloví ženy všech věkových generací – od malých dívek až po babičky. Jejím poznávacím znamením jsou obrázky kreslených zasněných dívek ve stylu vintage. Výrobky značky Anekke zdobí plno atraktivních detailů v podobě nášivek, ozdobného štepování, přívěsků a patchworkových detailů."

Jako první vám ukážu výrobky, které jsem dostala k recenzi.

Na e-shopu mě od značky Anekke zaujal porcelánový hrnek s pokličkou, který mě okouzlil svým vintage designem. Hrníček přišel v krabičce velmi pečlivě zabalený. Díky krásné krabičce bude skvělým dárkem jak pro mladou slečnu, tak pro dospělou ženu.

Hrníček je velmi kvalitní, není na něm jediná chybička. Je krásně hladký a rovný a vydržel i mytí v myčce. Hrnek má pokličku, která je skvělá na bylinkové čaje. Donedávna jsem si hrníčky zakrývala malým talířkem. Poklička se dá využít i jako podšálek nebo na odložení čajového sáčku. Hrníček se velmi dobře drží a pití z něho mi vždy zvedne náladu.

Další výrobek, který jsem si vybrala je zápisník značky Anekke ve vintage stylu. Vybrala jsem si safírovou variantu a na e-shopu máte na výběr i z mnoha jiných variant. Zápisník má pevné, hladké desky, kroužkovou vazbu a pružnou pásku proti samovolnému otvírání.

Uvnitř je bílý čtverečkovaný papír, neobsahuje text a strany jsou po 30 listech barevně odlišeny. Dohromady má tedy 120 listů. Jestli chcete barevnější strany nebo vám nevyhovují čtverečky, na e-shopu najdete i jiné zápisníky, které jsou taky moc hezké.

Za tyto krásné věci moc děkuji e-shopu stoklasa.cz a dostáváme se k výrobkům, které jsem si koupila.

K zápisníku jsem musela vzít propisovací tužku. Momentálně není skladem, ale měli by ji naskladnit. Vybrala jsem si odstín růžové baroko a na výběr mají ještě další tři odstíny. Propiska je moc pěkná, dobře se s ní píše a pohodlně se drží. Jedinou nevýhodu vidím v tom, že je jednorázová a nejde vyměnit náplň. Stejně jako hrníček výše, i tato propiska přišla zabalená v milé krabičce, takže bude také skvělým dárkem.

A jako poslední jsem si koupila nádhernou kabelku. Je kvalitně zpracovaná a na ulici se s ní cítím velmi příjemně. Není sice moc velká, její rozměry jsou jen 21x30 cm, ale na nejdůležitější věci bohatě stačí.

Popruh u kabelky je nastavitelný. Kabelka obsahuje odepínací přívěsek z pletených šňůrek, zapínání je na zip a uvnitř má krásně modrou výplň s bílými puntíky.

Součástí kabelky je taška z netkané textilie s potiskem značky Anekke. Stále ji mám sebou v kabelce a už dobře posloužila. Jedinou nevýhodu vidím v tom, že má dost dlouhé uši a na výšku je taky docela vysoká. Myslím, že pro ženy menšího vzrůstu bude velká (budou ji tahat po zemi). Je ideální na nošení přes rameno. Jinak se mi taška moc líbí a jsem s ní spokojená.

Celkově mě španělská značka Anekke okouzlila. Sice se jedná o dražší značku, ale její výrobky vynikají prvotřídní kvalitou, precizním zpracováním a nápaditým designem. V sortimentu této značky najdete spousty dalších věcí. Např. pouzdra, batohy, kufry, deštníky... Na celou jejich nabídku se můžete podívat tady a e-shop posílá objednávky do více evropských zemí. 

Zaujala vás značka Anekke? Líbí se vám vintage styl?
SHARE:

26 komentářů

  1. Ten zápisník je ozaj krásny :) Hneď by som ho brala do zbierky :D

    OdpovědětVymazat
  2. Wau. Tak táto edícia je naozaj nádherná. Veľmi sa mi páči najmä ten hrnček, a tá kabelka :) Určite by som ich využila.

    Veľká, mega GIVEAWAY o viac ako 3 balíčky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě celá tato značka dost zaujala. Chtěla bych i peněženku, časem. :-)

      Vymazat
  3. Vintage styl mám moc ráda. Ty věci jsou moc pěkné, mám ráda takovéhle ''kreslené'' dívčí motivy.

    Your beauty compass

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. A na e-shopu kolik jich mají taky moc nádherných. :-)

      Vymazat
  5. Propiska je super, ale fakt škoda, že nejde vyměnit náplň. Ta kabelka je naprosto luxusní, hodně se mi líbí! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani jsem si nevšimla, že se nedá vyměnit náplň, ale tak nevadí. Potom bude zdobit poličku. Kabelka je opravdu nej. :-)

      Vymazat
  6. Koukala jsem na ně v kamenné prodejně Stoklasa a úplně mě uchvátily hlavně tašky. Krásné provedení i potisk. Vypadají ty věci hrozně hezky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechny věci jsou moc hezké a jsem s nimi velmi spokojená. :-)

      Vymazat
  7. jejooo krasne vecičky :) majú super dizajn a je to rozkošné :) ani sa ti nečudujem, že si si objednala ďalšie :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc hezké výrobky :-) nejvíce mě zaujala taška z textilie
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  9. Značku síce nepoznám, ale všetko vyzerá strašne roztomilo ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  10. Hrozně se mi líbí kabelka, vypadá opravdu že je pěkně zpracovaná a i designově pěkná. Kabelka s hrníčkem by u mě měly největší využití.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechny výrobky jsou velmi kvalitně zpracovány. Uvažuji i nad peněženkou od této značky. :-)

      Vymazat
  11. Tyhle věci nejsou asi pro mě, ale jsou to krásné výrobky, hlavně kabelka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomu rozumím, každému se líbí něco jiného. Mě tahle značka okouzlila. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig