pondělí 17. července 2017

Colorburst, máslo na rty od Revlonu

Přeji pěkný den.

Dneska se vrhneme na recenzi másla na rty Colorburst Lip butter od Revlonu v odstínu 090 Sweet tart, který jsem si mohla vybrat na e-shopu elnino.sk.

Začneme, jako klasicky, balením. Obal je stejný, jako mají běžné rtěnky, takže se v pohodě vleze do každé kosmetické taštičky či kabelky. Uzávěr je plastový s mřížkováním a má růžovou barvu v odstínu rtěnky. Z horní strany je na uzávěru průhledný plast, přes který krásně vidíte dovnitř na daný odstín. Uzávěr se zavírá na zacvaknutí a celkově se mi obal dost líbí.


Rtěnka se z obalu vytahuje klasicky otočením a krásně, sladce voní. Vůně mi připomíná vůni vanilky. Na rtech už vůni necítíte a při olíznutí máslíčko nijak nechutná.

Konzistencí je příjemně krémové, po rtech hezky klouže a na to, že se jedná o máslo na rty, má parádní pigmentaci. Na rty se tedy velmi lehce nanáší a co mým úzkým rtům moc nevyhovuje je širší tvar rtěnky. Horní rty mi jdou v pohodě nalíčit, ale u spodních rtů musím dávat velký pozor, abych nepřetáhla. Obzvláště teď v teplých měsících, kdy je máslíčko takové mazlavější.

Máslo na rty nezalézá do vrásek a nezvýrazňuje nedokonalosti. Ze rtů se vytrácí rovnoměrně, neflekatí a po použití mám pocit, že je o mé rty pečováno. Jsou vláčné, jemné, hladké a hydratované. Máslo na rtech nijak nelepí a je velmi příjemné.

Tím, že je konzistence krémovější, má slabší výdrž. Pár hodinek, bez jídla, máslíčko hravě zvládne. Dokonce vydrží i malé pití, ale nehezky se otiskne na pohár. Po jídle je nutné aplikaci opakovat.

+ pigmentace
+ pečuje o rty, jsou jemné a hydratované
+ dodá rtům barvu a lesk
+ nevysušuje
+ sladce voní

- mám úzké rty a tak mi nevyhovuje širší tvar rtěnky

Celkově jsem s máslem na rty velmi spokojená. Myslím, že jsem si vybrala moc pěkný odstín a jestli nepreferujete perfektně držící rtěnky, máslo na rty od Revlonu vám můžu jen doporučit. Na e-shopu jsem už tento odstín nenašla, za to tam mají na výběr spousty jiných, taky moc hezkých odstínů.

Colorburst lip butter od Revlonu 
dostává 5 z 5-ti srdíček.
SHARE:

25 komentářů

  1. Pěkná barvička, i když na rtech vypadá trochu světleji než ve skutečnosti je v tyčince. Ale líbí se mi moc :-) od Revlonu zatím doposud nic nemám a nezkoušela jsem, ale všichni si značku hodně chválí, tak to budu muset napravit :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavli, doporučuji se podívat na swatche na internetu. Já fotím jen mobilem a ten mi ty barvičky tak krásně nezachytí, bohužel. To ale nemění nic na tom, že jsem s máslíčkem velmi spokojená a doporučuji od této značky něco vyzkoušet. :-)

      Vymazat
  2. odtieň je naozaj pekný :) neviem prečo, ale mne akosi vadí, keď sú balzamy a maslá na pery pigmentované :/

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  3. Odstín je naprosto nádherný! :) A tobě sluší. Já od Revlonu ještě nic moc nezkoušela, láká mě jejich makeup.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tuto značku zatím čtu samou chválu, takže do makeupu určitě jdi. :-)

      Vymazat
  4. revlon som ešte neskúšala, ale zatial si vystačím s mojími čo mám a neni ich málo takže to asia ni nestihnem pomíňať:-D inak farba je pekna:)

    OdpovědětVymazat
  5. tak ten má teda krásnu jemnú farbu! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat
  6. Doma mám rúže od Revlonu a sú výborné. ;)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  7. Revlon mám veľmi rada. Doma mám ich matné rúže a sú dokonalé. Musím vyskúšať aj tento typ :)

    OdpovědětVymazat
  8. Přesně stejný odstín jsem vyhrála v giveaway. A jsem ráda, že jsem vyzkoušela tuhle značku a tohle máslíčko. Je to velmi příjemné, ta barva je jemná a opravdu hezky voní. Takže s tebou určitě souhlasím :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  9. Amazing!!!
    Thank you very much for visiting my blog and commenting, I wait for you in my new post!!

    OdpovědětVymazat
  10. Mám ho také, není to nic, co by vydrželo dlouho a mělo nějakou extrémní pigmentaci, ale na rtech vypadá hezky a je krásně krémové :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s ním velmi spokojená. Takové barevné máslíčka, které pečují o rty mám moc ráda. :-)

      Vymazat
  11. I love the color, it's really beautiful.
    I just follow the blog, follow back?
    Kisses
    http://virginiaferreira91.blogspot.pt/

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig