pátek 28. července 2017

Korektor od Astoru Skin match protect

Přeji pěkný den.

Konečně jsme se dočkali pátku a já jsem si pro vás připravila recenzi na korektor od Astoru z řady Skin match protect. Vybírala jsem na e-shopu elnino.sk a vybrala si ten nejsvětlejší odstín 001 Ivory. Nejsem sice úplná bledulka, ale odstín mi sedl dokonale. Na výběr mají ze 3 odstínů 001 Ivory, 002 Sand a 003 Honey.


O korektoru si můžete přečíst menší info:
Pleťový korektor Astor Skin Match Protect Concealer perefektně kryje nedokonalosti pleti. Zjemňuje pleť, vyhlazuje vrásky a jemné linky. Praktický aplikátor s měkkým polštářkem umožňuje snadno aplikaci především kolem očního okolí. Jemná textura nezatěžuje pleť a umožňuje jí volně dýchat. Složení s vitamíny C a E pokožku vyživuje a chrání. Vaše pleť získá svěží a sjednocený tón bez nedokonalostí.

Balení korektoru je měkká plastová tuba o obsahu 7 ml a s uzávěrem na zasunutí. Nevím proč, ale stále mám tendenci uzávěr odšroubovávat. Uzávěr drží pevně a po otevření na vás vykoukne pěnový aplikátor.

Pěnový aplikátor je z příjemné, měkké houbičky, ale korektor se pomocí něj dá jen nanést. Jemně vklepat a rozetřít ho už musíte buď prstem nebo štětcem. Podle toho, jak jste zvyklí korektor nanášet. Aplikátor se hned po prvním použití zašpiní a pro některé může být tenhle způsob aplikace nehygienický.

Konzistence korektoru je takový řidší krém a ze začátku mi při otevření dost tekl a většinou mi toho vyteklo až moc. Teď, jak už mám korektoru méně, se i lépe dávkuje.

Korektorem jsem zkoušela zakrýt akné, ale neúspěšně. Má velmi slabou krycí schopnost a žádnou vyrážku nezakryje.
Korektor je především určený na oční okolí a to byl i důvod, proč jsem si ho vybrala. I když si dopřávám dostatek spánku, tmavší kruhy pod očima mě stále trápí.

Korektor se na oční okolí velmi lehce nanáší a po rozetření vypadá přirozeně. Oční okolí je jemnější, rozjasněnější a korektor nezalézá do vrásek. Momentálně ho používám v kombinaci s tónovacím krémem a i přes jeho slabší krycí schopnost jsem s ním docela spokojená. Oční okolí nevysušuje, oči nijak nedráždí, ale pokud trpíte na opravdu velké a dost tmavé kruhy, asi pro vás nebude vhodný.

+ nezalézá do vrásek
+ oční okolí nedráždí ani nevysušuje
+ oční okolí je jemné a rozjasněné

- slabá krycí schopnost
- není vhodný na zakrytí vyrážek

Z tohoto korektoru mám takové smíšené pocity. Na jednu stranu jsem s ním spokojená, protože jsem našla korektor, který mi nezalézá do vrásek, oční okolí krásně rozjasní a nevypadá tak unaveně. Na druhou stranu, jeho krycí schopnost je opravdu velmi slabá a hodně výrazné kruhy ani vyrážky nezakryje, což je u korektoru dost podstatné. Záleží jen na vás, co u korektoru preferujete a zda ho budete chtít vyzkoušet. Seženete ho tady a já děkuji e-shopu elnino.sk za možnost vyzkoušení. 

Korektor od Astoru Skin match protect
dostává 3 z 5-ti srdíček.

SHARE:

17 komentářů

  1. škoda toho krytia, mne by sa asi neoplatilo kúpiť ho :/ ale na druhej strane sa mi veľmi páči aplikátor :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych s ním asi problém neměla, krytí vysoký nepotřebuju, ač je jasný, že většina s ním chce zakrýt pupínky. Líbí se mi ten aplikátor, taky jsem ho už u jednoho korektoru měla a super. Pokud chceš víc krycí, tak od Astoru Stay Perfect :)

    OdpovědětVymazat
  3. No vypadá celkem dobře, já teď používám korektor od Dermacolu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzhledově ano. Jen jsem z něj trochu zmatená. :)

      Vymazat
  4. Korektor jako takový celkově vůbec nevypadá spatně, líbí se mi ten aplikátor, ale já bych opravdu potřebovala větší krytí, škoda.

    OdpovědětVymazat
  5. Akorát mi korektor došel.. Já ti nevím ale občas mi přijde jestli některé korektory nejsou jenom obyčejný makeup v obale jako korektor, občas mám z toho takový pocit. Do výroby člověk nevidí a vím že bychom se možná až divili. Jinak je zajímavý ten aplikátor.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš, že až tak? To mě ještě nenapadlo. :)

      Vymazat
  6. Aplikátor korektoru se mi moc líbí, ale pro mě by tento korektor bohužel nebyl, přeci jenom potřebuji vyšší krytí :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Škoda toho krytí, to dělá docela dost, zvlášť u korektoru si myslím... :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  8. Velká škoda, že tolik nekryje, od toho přece korektor je. Ale zaujal mě ten houbičkový aplikátor, těch moc není :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to ho dělá zajímavým. Taky mě díky tomu aplikátoru zaujal. :-)

      Vymazat
  9. Astor je skvelá značka, takže ma prekvapuje, že neplní svoj účel. :/

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig