čtvrtek 20. července 2017

Ubytování v Kyjovském pivovaru

Přeji pěkný den.

Spousta z vás píše výletní nebo dovolenkové články a já vám už od Velikonoc slibuji mé zkušenosti s ubytováním v Kyjovském pivovaru.
Pivo sice ani jeden z nás nepije a důvod, proč jsem tento hotel vybrala byl ten, že se tam dal ubytovat i pes.


Hotel je umístěný kousek od náměstí a hned vedle hlavní cesty. Akorát jsme natrefili na závody cyklistů a tak bylo na pokoji docela rušno. Naštěstí jsme většinu času byli u rodičů v Bohuslavicích a na hotelu jen přespávali. 

Personál byl milý, příjemný a všechno nám ochotně ukázal. Pokoje byly čisté a prostorné. Po vstupu do pokoje je předsíň s velkou skříní na oblečení. Dále se nacházel větší pokoj, kde na pravé straně byl stolek s malou televizí a židle a na levé straně byla pohodlná postel. 

Z předsíně se hned vlevo dalo dostat do koupelny a na záchod. Hrozně nemám ráda, když jsou tyto dvě místnosti spojené, ale bohužel to tak má většina hotelů. V rohu byl sprchový kout a na umyvadle dvě malá mýdla a dvě lahvičky, které obsahovaly šampon a sprchový gel v jednom. 

Snídani jsme měli v ceně, byla formou švédských stolů a mohli jste si tam nabrat, co jste chtěli. Od zdravé snídaně až po tu nezdravou. Ochutnali jsme i dost jídel, všechno měli výborné a dost rychle připravené. Velmi mě překvapilo, když jsme šli večer do pivovaru na večeři, byl plný lidí. Nemusíte se bát, že byste si neměli kam sednout. Pro své ubytované hosty měli vždy vyhrazené volné místo.

Hotel měl v nabídce exkurzi do pivovaru, ale tu jsme nevyužili. Stála jen 50 kč a museli být minimálně dva lidi. 

Po sportovní stránce jste si mohli pronajmout squashový nebo tenisový kurt, který byl součástí hotelu. Cena se pohybovala za squash včetně raket a míčků 200 kč na hodinu a pronájem tenisových kurtů stál 350 kč na hodinu.

Co mě zaujalo nejvíce, byla nabídka chmelové koupele se sladovým peelingem. Stála 500 kč za vanu a doporučená doba koupele byla 20 - 25 minut. Cena zahrnovala chmelovo-sladovou lázeň, 2x 0,5 l Kyjovského piva dle nabídky a koupelnové romantické aranžmá.

A tak jsem si jednu koupel objednala. Překvapilo mě, že o chmelovou koupel byl docela velký zájem, protože jsem si vybírala jen z pár volných časů. 
Paní mě zavedla na normální pokoj, kde byla obyčejná vana. Na vaně byl položený soudek se sladem a vana napuštěná vroucí vodou. I když byl slad chlazený, musela jsem si dopustit studenou vodu, aby se do vany dalo vlézt. Oproti stál svícen a na něm zapálené svíčky. To asi mělo být to romantické aranžmá.

Soudek obsahoval naběračku a do vany jste si mohli dát kolik sladu chcete, já si dala úplně všechen. Jestli vás zajímá, zda slad nějak nehezky voněl, tak ne. Po přivonění mi vůně připomínala jedno krmivo pro koně, které jsem v dětství často cítila, hodně mi vonělo, ale už si nevzpomenu, co to bylo. 

I když jsem si celou koupel představovala úplně jinak, byl to parádní relax. Více by se mi líbila prostornější vana, do které byste se vlezli třeba i s partnerem a prostředí, ve kterém se vana nacházela, bych taky změnila. Ale kdoví, třeba nás časem překvapí a vybudují tam pro tyto účely lepší prostředí.

Po koupeli jsem měla trochu vysušenou pokožku, ale to hned napravilo tělové mléko.

A na co se asi těšíte nejvíce, je pivní kosmetika, která se tam dala koupit na recepci a velmi ráda bych se o ni podělila s jednou z vás. 

Pivní kosmetika působí blahodárně na celé tělo, je vyráběna ručně a obsahuje velké množství piva, chmelový extrakt a pivovarské kvasnice. Obsahuje vitamíny skupiny B, stopové prvky a minerály, díky kterým je pokožka dokonale regenerovaná a vyživená. Výrobky pivní kosmetiky neobsahují žádné syntetické barvy.

Pro více informací o ubytování se můžete podívat na jejich stránky a zajímalo by mě, co říkáte na chmelovou koupel? Líbila by se vám?

Edit: Soutěž byla ukončena a vyhrál komentář číslo 9, gratuluji. 
SHARE:

19 komentářů

  1. Zkusím štěstí...blog sleduji už dlouho jako Michaela Barthová. Kyjovský pivovar znám, i když jen jako host v pivnici :-) byla jsem tam jednou na srazu se školou.
    barthova.m@email.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Blog sledujem stále je veľmi pekní a zaujímaví a.jako Niku Nika

    OdpovědětVymazat
  3. Sleduji jako Tereza Blog
    terezablog0@gmail.com
    V pivních lázních jsem teda nikdy nebyla, ale musí to být příjemné, nicméně kdyby byla lázeň v pořádné vaně pro dva , bylo by to určitě lepší :-D

    OdpovědětVymazat
  4. GFC: Lenka Koubová
    koubovalenka8@gmail.com
    Výlet vypadá fakt zajímavě! :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  5. Nevím zda by mě pivní koupel lákala, ale co aspoň za zkoušku to stalo, no opravdu ta vana je malá a dva by jste se tam těžko vlezli :D
    GFC Miška
    Misa.Pavlikova15@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. GFC Mirka Škampová
    miuka12@seznam.cz
    Zrovna se v srpnu chystáme jet nedaleko Kyjova. Tak že by? :D

    OdpovědětVymazat
  7. Mně by se takový výlet líbil, ale pod tou koupelí jsem si také představovala trochu něco jiného... :)
    GFC: Kate p.
    email:somethingbykate@seznam.cz

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Marti! Pivní produkty mám ráda, krásná soutěž!
    Sleduji jako LSG Lucie Schreder Gondorčínová
    lucie.gondorcinova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Pivné produkty mám veľmi rada! :)
    GFC: Alex B
    alexandra17996@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. GFC Markéta Králová, macu@seznam.cz
    Miluju pivo!!

    OdpovědětVymazat
  11. o pivných kúpeľoch som už počula, raz by som si to určite chcela vyskúšať, ale neviem, čo od toho čakať :D pekný článok, zaujímavá skúsenosť ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  12. Gfc Eva Richterová
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. GFC: Martina Slancová
    e-mail: slancova.m@seznam.cz
    Já jsem na pivní koupeli byla a nejdřív se mi to taky nezdálo, ale pak jsem to ocenila, byl to neuvěřitelný relax.

    OdpovědětVymazat
  14. Jéé, tak to jste si to určitě moc užili :) Vypadá to tam super, zatím jsem nic z pivní kosmetiky a koupele nezkoušela, tak mě to moc láká :)
    sleduji jako Petra T.
    mygoldenmind@seznam.cz

    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Pivo miluju! <3 takže děkuji za hezký článek a soutěž! Odebírám pod svým jménem - Leni Králíčková, email je lenkakralickova@gmail.com :)
    Hezký den!

    lifefoodtravel.cz

    OdpovědětVymazat
  16. sleduji na GFC jako Barbora Francová. Já mám zkušenosti s pivní lázní v Olomouci ve Svatováclavském pivovaru (nejen lázeň, ale i pivo je výborné :) ) . cervenkova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Pivní lázeň jsem zatím neměla možnost vyzkoušet, ale naši si to taky hodně pochvalovali. :))
    GFC Nikola Slavíková
    niky.slavikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Pivní lázeň mě upřímně moc neláká, ale třeba moje sestra je jedna z mála holek, co pivo miluje (a ani po něm nijak netloustne, klikařka), takže jí by se tahle výhra moc líbila :)

    Kdyby sis taky chtěla zasoutěžit, mrkni sem: https://www.brasty.cz/soutez - můžeš nějakého blízkého muže potěšit značkovými hodinkami GANT! :)

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig