neděle 19. dubna 2015

Jen růžová to může být...

Vítejte u mého trochu jiného článku.

Ráda bych vás pozvala k nahlédnutí do mého šatníku. Nečekejte nějaké značkové věci ani nijak elegantní, jsem sportovní typ. Takže tričko, rifle a botasky. Dokážu se i hezky obléknout, ale o tom třeba zase někdy jindy. Teď jde hlavně o barvičky.

Když otevřu skříň, tak na mě vykouknou převážně tři barvy. 

Jedna z nich je růžová. Této barvičce prostě nedokážu odolat. 


U mě na oblečení hraje velkou roli barva. Věřím, že kdyby byly tyto věci zelené, tak si je prostě nekoupím. :-) Vše, co je růžové, je u mě pěkné ať to vypadá jakkoliv. :-)

A aby té růžové nebylo málo, tak mám i takovou pěknou kabelku. Ne, nebojte se, nechodím celá v růžovém. Většinou outfit snažím zkombinovat s bílou, černou nebo modrou barvou.

Další barvičku, kterou mám ve skříni je tato krásná modrá. Nezapomeňte si všimnout, že i tady nechybí růžová.

No a pokud oblečení není růžové ani modré, tak zbývá místo pro bílou barvičku. Opět si všimněte, že i tady je aspoň něco málo růžového.

Samozřejmě mám v šatníku i černé oblečení, ale to třeba přes léto nebo kdy svítí sluníčko nosím velmi nerada, protože přitahuje sluneční paprsky a je mi v tom dost teplo.

Jaká barvička převažuje ve vašem šatníku? :-)
SHARE:

17 komentářů

  1. Ja mám takmer všetky veci v šatníku tmavé - tmavomodrá, šedá, čierna. Sem - tam sa u mňa však nájde i nejaký ten farebný kúsok :)

    hellomynameisev.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. tak ja mám možno jednu ružovú vec! :D ale zaujali ma tie dve biele tričká, tie vyzerajú krásne :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  3. Já si neumím představit, že bych měla šatník laděný hlavně do tří barev, z toho by mi asi šiblo :D Mám zastoupené snad úplně všechny barvy - nejmíň hnědou, protože mi nesluší, a oranžovou, která se mi tluče s vlasama... a kdybych měla vybrat ty nejzastoupenější, tak bych asi řekla modrá, mint, zelená a černá - na všech těch vypadají moje vlasy pěkně :)) #redheadproblems

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  4. Wau, to je záplava růžové :-)

    http://wormake.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Amie, nemám jen tyto tři barvy, mám i jiné oblečení, jen jsem vybrala barvičky, kterých mám nejvíc. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Túto ružovú milujem! :D mám nové sako v takej farbe a je naozaj super. :) Tiež mám veľmi rada aj rúže v trochu tmavšej ružovej. :)
    ChristyShades

    OdpovědětVymazat
  7. Asi dva roky jsem růžovou milovala a teď se za to proklínám :D Kupovala jsem si fakt všechno růžové, samé trička, jednu mikinu a nejvíc lituju růžového batohu :D Půlrok zpátky jsem můj šatník měnila, začala jsem nosit tmavé barvy a měla jsem období, kdy jsem chodila celá v černém. Když jsem v mém šatníku viděla růžovou tak se mi zvedal žaludek :D Teď nevím, co s tím mám dělat, protože to tam zbytečně leží a nikdo v mém okolí to nechce :D Ale modrou barvičku mám moc ráda, ale jen tu tmavě modrou :)

    OdpovědětVymazat
  8. tak růžovou zrovna nemusím :D jako některé kousky se mi líbí, třeba zrovna z těch tvých kabelka - ta je fakt boží :3, ale milovanou barvou pro mě není :), jianak to oblečení v modré vypadá fakt dobře! :) tu mám ráda a věci v bílé jsou také super, jen je moc nenosím :(.

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Růžová, modrá a bílá také fajn barvičky :))) Jsem si všimla, že modrá je pro mě dost pěkná, ale žádný kousek nevlastním, což je fakt škoda. Teď jsem se dala na bílou pořídila jsem si šaty, sako a halenku :) Tak uvidíme co bude dál :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  10. Môj šatník je viac menej tmavý, pretože sa mi také farby páčia :) Z nejaký ´farebnejších´ farieb mám rada jedine červenú :)
    LifeAsIva
    ♥GIVEAWAY♥

    OdpovědětVymazat
  11. Ja ružovú veľmi nenosím skôr čiernu a bielu, ale tá ružová bunda je super! ;)

    www.michaelaslifestyle.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  12. Aj keď sa zvyčajne ladím do čierna, ružovú mám veľmi rada. A zbožňujem tyrkisovú :) A tá ružová taška je dokonalá :))
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
  13. Já mám teda taky nejvíc věcí růžových.. je to prostě nejlepší barvička ♥
    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
  14. Ta kabelka je naprosto božská! -L

    OdpovědětVymazat
  15. Jéj tá kabelka je krásna tiež by som takú chcela,obľúbenú farbu nemám mám rada všetky :D
    Pozývam ťa na moju Narodeninovú giveaway

    OdpovědětVymazat
  16. Máš to pěkně barevné. Ačkoli se snažím krotit, tak co je růžové, se mi nějakým zvláštním způsobem líbí více, takže tě velmi dobře chápu. Modrého ale například nemám skoro nic. U mě převažuje ta růžová, šedá, bílá a černá.

    The decadence of decay

    OdpovědětVymazat
  17. Růžová se mi líbí taky moc. Celkově miluji barvy a nerada chodím celá v černým, prostě se cítím nepříjemně. Když se podívám do mého šatníku převahuje taková směska barev. Nejvíce tam vidím modrou, tyrkysovou, růžovou, bílou, lososová... nemám nic žlutého, oranžového a hnědou taky ne..

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig