sobota 27. června 2015

Herbalife skin, čistící jílová maska s mátou

Přeji pěknou sobotu.

Dneska tu pro vás mám recenzi na čistící jílovou masku s mátou od Herbalifu.

Maska je ve 120 ml bílé tubě se stříbrnými a černými nápisy a uzávěrem na zacvaknutí.

Složení

Maska je konzistenčně hustší, nazelenalá pasta. Velmi příjemně a jemně voní.

Dobře se roztírá a nijak pleť nedráždí. Po rozetření zanechá světle zelený film, který se nevstřebá, ale zaschne. Nechávám ji působit 5-10 minut, kdy ke konci cítím jemné pnutí pokožky, což je způsobeno tím, že maska schne. Poté ji opláchnu vlažnou vodou ve sprše. Sice jde hezky smýt, ale v umyvadle bych na to asi neměla trpělivost. :-) Po umytí a osušení nanesu hydratační krém. Maska se používá dle potřeby 1x až 3x týdně. Mě stačí 1x týdně.

O masce se píše:
Bohatá krémová čistící pleťová maska má absorpční a posilující účinky jílu, pomáhá odstraňovat nečistoty a zbavit pleť nadbytečné mastnoty. Vaše pleť bude jemnější a revitalizovaná. Jílová pleťová maska je obohacena o vitamín B3, antioxidační vitamíny C a E, aloe vera, silici rozmarýnu a mátový olej. 
Přípravek je vhodný pro všechny typy pleti. Bez parabenů, dermatologicky testováno.

Co na ní říkám já?
Jsem s maskou velmi spokojená a musím jen souhlasit s řádky výše. Pleť je po použití jemnější, bez nadbytečné mastnoty a je skvěle připravena na další péči v podobě hydratačního krému. Maska nevysušuje, nepálí, nesvědí, nezanechává pleť začervenalou a kromě pnutí při zasychání je velmi příjemná.

+ nedráždí, je příjemná
+ hezky jemně voní
+ pleť je po použití viditelně hezčí a jemnější

- pro někoho cena

Masku jsem vyhrála v Giveaway i s ostatními produkty z Herbalifu, na které taky budou recenze. Tuto masku jsem našla nejlevněji za 307,- a koupíte ji zde

Čistící jílová maska s mátou od Herbalifu 
za mě dostává 5 z 5-ti srdíček. :-)
SHARE:

18 komentářů

  1. Tahle maska je fakt drahá záležitost, takže ikdyž vypadá maska skvěle, tak by mě odradila cena. :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych si tak drahou masku sama nekoupila. Ale Herbalife má kvalitní kosmetiku a za kvalitu a značku se připlácí. Věřím, že jsou i levnější verze skvělé masky.

      Vymazat
  2. Pre mňa je tá cena dosť vysoká :/ ale určite účinky tej masky sú veľmi dobré :)

    www.lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. To pnutí mě docela odrazuje, mám spoustu "asfaltovek" (tedy tuhnoucích masek) a žádná nemá schnutí doprovázené pnutím... a dovedu si představit, jak bych potom měla vysušenou pokožku. Tři kilča za 120 ml není tak moc, ale tuhle masku zrovna nepotřebuju:))

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona jakoby stahuje. Nebo ztuhne a těžko se hýbe. Nedokážu to přesně popsat. Vysušená pokožka není vůbec. :-)

      Vymazat
  4. jako je drahá, ale zase pokud je dobrá, tak se asi vyplatí si za kvalitu připlatit :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta cena mě opravdu moc neláká, ale z tvé recenze mám nutkavý pocit tenhle produkt vážně vyzkoušet :D

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Cena je trošku dražší, ale jinak vypadá dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá zajímavě, když jí někde zahlédnu ve slevě, tak možná vyzkouším na podzim, přes léto jsem strašně líná si dávat masky :D

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá dobře a pokud je kvalitní tak se za tu cenu vyplatí:)

    natalislife.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Masku mám už 4 roky a názor na ni je otřesná. Cena by mi vůbec nevadila kdyby byla kvalitní. Šíleně vysušuje. Doporučila mi ji paní co s touto kosmetikou pracuje na to že jsem měla občas podkožní pupínek po téhle masce se mi absolutně zhoršila pleť. 1) maska se hrozně blbě smývá 2) brutálně vysušuje a vzniky mi vrásky na čele tehdy v mých 16 letech. A to jsem ji ani nepoužívala 3x týdně. 2) při schnutí masky mě bolí obličej, nejde pomalu sundat domů musím při mytí tlačit na pleť. Po vysušení mám celou pleť červenou, svědí a pálí a je hrozně napnutá. Maska není vůbec přírodní je to jen a jen chemie jen mi leží ve skříni a čeká na vyhození. Pokud si nechcete zkazit pleť tak nekupujte. Pokud takové výsledky nemáte, veřte že po dlouhém používání příjdou, vysušíte si jí pleť a ta bude dřív náchylná na vrásky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrzí mě, že jste měla s maskou tak negativní zkušenost. Já s ní byla velmi spokojená.

      Vymazat
  10. Tato maska je vzhledem ke složení předřažená. Ostatně jako všechny výrobky od této značky. Jako první složka voda - ta je u levné kosmetiky vždy obsažena, třetí složka Titanium Dioxide - oxid titaničitý - rakovinotvorný. Druhá složka Bentonite-jíl a pár extraktů a olejů jsou super. Ostatní látky slouží jako výplně, např xanthan gum, Ascorbil glucosid, thocoperyl acetate a další látky.. jsou zbytečné, jsou k ničemu. Kdybych měla doporučit čistý 100% přírodní jíl spolu s oleji, kde není obsažena ani voda, natož přebytečné látky již zmíněné dále konzervanty, emulgátory apod, tak od "Navia čistící jílová maska s Čajovníkem" na Biooo.cz 30ml za 200kč. Za 120 ml 800. Cena tohoto výrobku je dvojnásobná oproti Herbalife. Je ale odpovídající kvalitě. A za kvalitu se platí, což se o Herbalife říct rozhodně nedá.

    OdpovědětVymazat
  11. Tuto masku jsem už kdysi před lety používala ve svých patnáctiletech a byla skvělá jediná která opravdu pomáhala. Celé roky jsem nenašla jinou která by se jí vyrovnala. Používala jsem ji v době puberty a díky ní jsem měla pleť o hooooodně lepší. Zároveň mám pleť citlivou takže máloco snesu a tato mi nikdy nevadila.

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig