úterý 5. ledna 2016

Přírodní tělový peeling pro lenochy od Soaphorie

Přeji pěkný den.

V dnešním článku bych se chtěla věnovat přírodnímu tělovému peelingu ovocný sad od Soaphorie. Nazvala jsem si ho peelingem pro lenochy, protože po použití zanechá na těle nemastný olejový film a už není potřeba mazání hydratačním krémem.

Peeling je v pěkné skleněné nádobě, kterou můžu později na něco využít a obsahuje 255 ml peelingu. Skleničku mám na poličce v koupelně a časem mi zreagovala kovová část, která slouží k zavírání skleničky. Myslím, že je to tím, že peeling obsahuje sůl (sodium chloride) a reakci můžete vidět na fotkách. V ničem samozřejmě nevadí. Je to jen chybička krásy.


Po otevření peelingu vás omámí sladká vůně. Po ovoci mi ve skleničce nevoní. Spíše v ní cítím šípky. Po použití se na těle hezky rozvoní a už cítím i směs ovoce.

Peeling obsahuje hrubší částečky, které vaše tělo hezky vyčistí a odstraní odumřelou kůži. Nedoporučovala bych ho na citlivou pokožku a taky ho nepoužívejte po holení.

Tělový peeling se používá při sprchování nebo i koupeli, kdy se jemně vmasíruje do pokožky a poté opláchne.

Po opláchnutí je pokožka hladká, hydratovaná, nemastná a na dlouhou dobu provoněná.

Peeling je přírodní Slovenský výrobek, ručně vyrobený a není testovaný na zvířatech.

+ přírodní
+ netestováno na zvířatech
+ vůně na těle vydrží i po umytí
+ čistí a vyživuje pokožku
+ není třeba používat tělový krém po použití peelingu

- žádné jsem nenašla

Jedním slovem dokonalost. Tento peeling je skvělý a dělaný přesně pro mě.  Kolikrát se mi nechce po sprchování mazat tělovým krémem a po tomto peelingu se už mazat nemusím. Mám normální až mírně suchou pleť a jeho hydratace mi postačuje. Peelingu už mám jen trochu a jsem si jistá, že si koupím další balení. Tento peeling jsem koupila na stránce biobeauty.sk za 7,99 eur.

Tělový peeling ovocný sad od Soaphorie
získává 5 z 5-ti srdíček.
SHARE:

33 komentářů

  1. po nejakom pílingu pokukujem už dlhšie, len majú na výber toľko vôní, že neviem ktorú skôr :)) pekný článok :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. No, s výběrem vůně ti nepomůžu. To musíš sama dobře vědět co ti voní, ale určitě nějaký vyzkoušej, já jsem spokojená. Nejvíce se mi líbí, že se nemusím po sprchování mazat, ale nevím, zda to je tak u všech jejich peelingů. :-)

      Vymazat
  2. Ak mám byť úprimná, v krabičke nevyzerá veľmi lákavo, nakoľko prírodné peelingy vyerajú úplne inak. Vzhľadom k tomu, že ale viem že ide o prírodnú kozmetiku, tomu vzhľadu úplne rozumiem a viem si predstaviť, aký je neodolateľný či úž účinkami, alebo vôňou.

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pozastavit se nad vzhledem mě ani nenapadlo, protože jsem okouzlená tím, jak jsem s ním spokojená a vyhovuje mi. Je pravda, že po osprchování musím pořádně opláchnout i sprchový kout, protože je po něm trochu nepořádek, ale to vše mu je prominuto. :-)

      Vymazat
  3. Rozhodně tohle vypadá fakt skvěle :))) Až budu v česku tak nějakou příchuť si určitě pořídím. :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snažím se najít přírodní kosmetiku, která mi bude vyhovovat a Soaphoria mě zatím nezklamala, tak určitě vyzkoušej až budeš v ČR. :-)

      Vymazat
  4. Od Soaphorie jsem ještě nic nezkoušela, ale ráda bych, protože na jejich produkty čtu jenom samou chválu :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, já byla velmi mile překvapena. :-)

      Vymazat
  5. Já jsem asi divná, ale úplně jsem se do něj "zamilovala" na té fotce, jak ho máš rozetřený na ruce... a říkám si, jo, tenhle peeling prostě MUSÍM zkusit :))

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen vyzkoušej, doufám, že budeš spokojená stejně jako já. :-)

      Vymazat
  6. Tieto peelingy od Soaphoria ma veľmi lákajú, zatiaľ mám však zásobu aspoň na rok. Snáď si za ten čas zvládnem vybrať vôňu, lebo by som chcela všetky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ze všech vůní mě nejvíce názvem zaujal právě ovocný sad, ale příště bych chtěla vyzkoušet jinou vůni. :-)

      Vymazat
  7. Já jsem u sebe přišla na to, že jsem na ty peelingy zase trošku lenoch :) Mám doma už půl roku čokoládový a jahodový peeling z Avonu a moc často je nepoužívám, nějak mě to nebaví :). To už se radši namažu tím mlékem, tam jsem se zase zlepšila hodně a mažu každý den :)

    OdpovědětVymazat
  8. Je super,že je přírodní a i balení je super, jen škoda toho zavírání :/

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybych to věděla, tak fotky nafotím hned ze začátku než jsem ho začala používat. Nijak to peelingu neškodí, jen to nevypadá moc hezky.

      Vymazat
  9. Tahle značka mně láká víc a víc, koukala jsem se na sortiment a mají velký výběr vůní. Zrovna peeling, po kterém není potřeba se mazat by se mi šiknul:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají opravdu velký výběr. Také jsem nevěděla který si vybrat, ale nakonec vyhrálo ovoce. Příště zase vyzkouším jinou vůni. :-)

      Vymazat
  10. Jé, já miluji peelingy a tento musí být bezva!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě velmi mile překvapil. Sice jsou částečky v něm trošku hrubší, ale jsem s ním spokojená. :-)

      Vymazat
  11. Tento peeling vyzerá skvelo, dokonca aj zloženie a ani cena nie je zlá. Určite sa na neho pozriem :) Kika - Blog for smile

    OdpovědětVymazat
  12. Milujem peelingy a tento vyzerá fakt super !! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS


    OdpovědětVymazat
  13. já osobně peeling na tělo ještě nepoužívala, jen na obličej.. a s těma jsem nikdy spokojená nebyla (značky si nepamatuji). Tento se mi líbí, už jen tím balením a pokud krásně voní, tak to by bylo něco pro mě :3

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky to byl můj první peeling na tělo. No, ze začátku mi moc nevoněl. Na vůni jsem si musela zvyknout. Při prvním přičichnutí ve skleničce cítím spíše šípky než ovoce, ale na těle po opláchnutí, když přičichnu k pokožce, tak už cítím i směs ovoce. Myslím si ale, že ne každému tento peeling bude vonět a ráda bych vyzkoušela i jejich ostatní peelingy s jinou vůní. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig