úterý 1. března 2016

Spotřebováno 02/2016

Přeji pěkný večer.

Klasicky začátkem každého měsíce vám přináším oblíbený článek na téma spotřebováno. Únor byl o něco kratší, ale i tak se mi nasbíralo pár výrobků.


1. a 2. - Zubní pasty Elmex - Jsou jediné, které se v naší domácnosti používají a jsme s nimi dost spokojení. Koupili jsme znovu.

3. Sprej na ochranu vlasů před teplem - Svou funkci plnil skvěle. Vlasy byly hezky uhlazené. Sprej vám můžu doporučit, ale koupila jsem si jiný, protože ráda zkouším nové věci.

4. Odlakovač na nehty od Sally Hansen - Patří mezi mé nejoblíbenější odlakovače. Krásně lak odstraní a určitě stojí za vyzkoušení. Koupila jsem si ho znovu.

5. Kokosový olej Purity vision - malé balení bylo během pár dní pryč a utíkala jsem do drogerie pro větší, které už nějakou chvilku vydrží. Používám ho hlavně na vlasy, nechávám působit většinou 4 hodiny, někdy i více, podle času a vymývám 2x šamponem. Vlasy jsou po něm krásně jemné a lesklé. Taky ho používám na pleť, na odličování. Prostě skoro na všechno kromě jídla. Určitě stojí za vyzkoušení.

6. Tělový peeling od Soaphorie - Byl skvělý, přečíst si o něm můžete tady. Doporučuji.

7. Náhradní náplň do osvěžovače vzduchu One touch od Glade by brise - Tohle sice nepatří pod kosmetiku, ale pokud tyto spreje používáte, tak doporučuji vůni svěžího deště. Je nádherná, slovy se nedá popsat, ale velmi jsem si ji oblíbila a vím, že ji znovu koupím.

8. Tekuté mýdlo od Balei s vůní ibišku a zeleného čaje - Krásně vonělo, ruce nevysušovalo a dobře umylo. Můžu jen doporučit.

9. Odličovací tampony Bel - Kdysi jsem s nimi byla velmi spokojená a tak jsem si koupila tři balení a zjistila, že se úplně změnily. Už si je nekoupím.

Těším se na vaše podobné články. 
SHARE:

38 komentářů

  1. Elmex také používáme :) Glade naplne mám také a uplně bombasticky to voní :) Tuhle jsem neměla není zrovna na muj stříkac :D

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní spotřeba! Také budu psát spotřebováno :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, ráda se podívám. Ty toho máš vždycky strašně moc. :-D

      Vymazat
  3. Také používáme zubní pasty Elmex a Lacalut. Škoda, my máme strojek od Airwicku, jinak bych dala na tvé doporučení. :)

    lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to voní moc hezky. Lacalut dost často vídám u svých rodičů. :-)

      Vymazat
  4. tie bel mám bohužiaľ aj ja a sú riadne naprd, no ešte ma čakajú dve balenia :( zlaté tampóniky z Lidlu alebo z DMka ebelin :) elmex pasty milujem, mydlá Balea tiež a kokosák tiež :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to vypadá, že jsme si koupili stejné balení v akci. :-D Trpím, ale spotřebuji je. Příště zkusím ty z DMka. :-)

      Vymazat
  5. Ten samý kokosový olej mám (teď už tak na jedno malé nabrání) a je vážně moc příjemný! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Kokosák si budu pořizovat nové balení :) strašně mě baví ve spojitosti s vlasama! :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  7. úplne súhlasím, tie tampóny už vôbec nie sú to, čo bývali! :/

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechápala jsem. No, ještě mám jedno balení, tak to s nimi vydržím.

      Vymazat
  8. tampóny Bel sú asi tie najhoršie aké som kedy mala, vyskúšaj z DMky Ebelin, tie sú perfektné kupujem si ich vždy opakovane :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nechápu jak toho můžete tolik spotřebovat, mně přijde, že já nic nespotřebovávám :D Každopádně z těchto produktů bych ráda zkusila kokosový olej. :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ze začátku taky nechápala, ale teď to jde tak nějak samo. :-)

      Vymazat
  10. Také mám ráda Elmex :) Ten sprej na ochranu vlasů, měn vůbec právě nepomáhá :( Ten peeling od Soaphoria jsem si zrovna objednala :) Ty odličovací tamponky od Bel jsou super :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ten sprej pomohl, kdybych ho nepoužila, tak mám vlasy hnusně krepaté a tím teplem zničené. Já ho používáním jen při fénování. Vyzkoušej ještě sprej od Got2b, s tím jsem byla velmi spokojená. Jen je ho potřeba řádně z vlasů vyfoukat, protože jednou se mi stalo, že jsem si vlasy pořádně nevysušila a zanechal mi je takové těžké a rychle se zamastily. Myslím, že s peelingem budeš spokojená. Sice má hrubší částečky, ale zanechá krásně hydratovanou pokožku. :-)

      Vymazat
  11. Elmex zubní pasty a Elmex gel jsou opravdu TOP :) Taky ráda kupuji. Ten sprej na ochranu vlasů bych ráda vyzkoušela, ale mám teď v zásobě 3, tak snad později a mýdla od Balea jsou taky super. Tento měsíc velmi povedené spotřebováno. Fakt super výrobky :)
    FitBlanka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elmex gel jsem kdysi dávno taky používala a byl fajn. Ze sprejů na vlasy se mi zatím nejvíce osvědčil Got2b. Teď zkouším baleácký a taky není špatný. :-) Děkuji.

      Vymazat
  12. Mně odličovací tampony od Bel vůbec nevyhovovaly, asi jedny z nejhorších jaké jsem vyzkoušela. Nejradši mám tamponky z dm nebo Kauflandu.

    OdpovědětVymazat
  13. Elmex pasty používame aj my, cez víkend som sa však rozhodla pre zmenu v podobe pasty od Himalaya Herbals, tak som zvedavá :)

    Na mojom blogu práve prebieha Giveaway s Weledou a budem veľmi rada, ak sa zúčastníš :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta značka mi něco říká, tak snad s ní budeš spokojená. :-)

      Vymazat
  14. Elmex pastu používám už několik let, a nemůžu si ji vynachválit!:)
    FASSHION MIND

    OdpovědětVymazat
  15. Když jsem měla odličovací tamponky Bel, tak mi taky přišly takový nepříjemný na očích, že znám lepší za míň peněz :). Sprej na ochranu vlasů před teplem jsem měla taky a teďka používám z Rossmanna za pár korun. Taky to ráda prostřídávám

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám teď baleácký sprej na vlasy a také není špatný, ale nejvíce jsem byla spokojená asi s got2b. :-)

      Vymazat
  16. S tamponky souhlas, Ebelin 100%, to jsou lásky :) Pěkná spotřeba.

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkouším Ebelin. Jen to ještě chvilku budu muset vydržet s bel. :-)

      Vymazat
  17. kokosák nejlepší! a ten sprej na vlasy také, ještě jsem měla od taftu, ale od loreal je lepší.

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. na kokosovy olej mam take zalusk :) jeste jsem ho nzekousela ale po tom jak na nej vsichni peji ody tak sem na to zvedava :) jinak balea ma super produkty od sprchacu pres mydla atd..my ted kupovali tekute mydlo olivy + citrone grass nebo tak nejak a je to nejlepsi a nejvonavejsi mydlo co sme kdy meli :)

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig