středa 1. června 2016

Parfemované oleje od Frais Monde

Přeji pěkný večer.

Díky online obchodu elnino.sk jsem měla možnost vyzkoušet parfémované oleje od přírodní kosmetiky Frais Monde. Konkrétně jsem si vybrala parfémovaný olej Bergamot a do balíčku mi přibalili ještě 4 vzorečky o kterých bych vám taky ráda napsala.

Kosmetika Frais Monde bola založená lekárom Giuseppe Gualtierim. Talianska značka Frais Monde produkuje moderné produkty s dôrazom na prírodné ingrediencie. V roku 1986 nastal posun vo výrobe vďaka získaniu vlastného termálneho prameňa, nachádzajúceho sa v meste Repol /Taliansko/. Vďaka zložkám v produktochpochádzajúcich z prírodného zdroja bohatého na minerálne látky je kozmetika Frais Monde ideálna pre starostlivosť o pleť pre všetky typy pleti, a to ako pre ženy tak aj pre mužov. Prírodná kozmetika Frais Monde je hypoalergénna.

Koho popis značky zaujal, tak momentálně na stránce elnino.sk probíhá akce, kde za nákup setu proti vráskám dostanete zdarma praktickou tašku s logem.

O parfemovaném oleji Bergamot si můžete přečíst, že:
Bergamot představuje jednu z nejsvěžejších vůní na světě – je jiskřivá, optimistická, veselá a dodá energii pro každý den. Bergamot je Itálii vlastní – tato citrusová plodina se pěstuje především v jižní Kalábrii v Itálii. Bergamotové silice jsou základem chutě a vůně čaje Earl Grey.
Pro dokonalé rozvinutí parfému nanášejte esenci po kapkách na teplá místa na kůži - zápěstí, jamky pod ušními boltci, jamky na předloktí apod. Neobsahuje parabeny.


Olej od Frais Monde mi přišel v krásné, malé krabičce.

Uvnitř krabičky byla lahvička, která obsahovala 12 ml voňavého oleje. Překvapila mě malá velikost lahvičky a tak jsem vám ji pro představu vyfotila v ruce. Výhodou malého balení je, že se vleze opravdu do každé kabelky. Uzávěr je šroubovací, dobře těsní a nemusíte mít strach, že se olej v kabelce vylije.

Nanášení oleje je velmi jednoduché. Otvor ucpu ukazováčkem, lahvičku překlopím dnem vzhůru, vrátím zpět a potírám zápěstí a jamky pod ušními boltci. Můžete nanést i na jamky na předloktí.
Pokožku olej nijak nedráždí, nemastí, nelepí a rychle schne.

Parfemovaný olej Bergamot voní nádherně, svěže a vydrží na mě krásně vonět 4 hodiny.

Celkově aplikaci těchto olejů opakuji cca po 4-5 hodinách. I když některé oleje mají skvělou výdrž, že je ještě jemně cítím po 7 hodinách.

Hodně jsem si oblíbila nanášet oleje v malém množství i do vlasů. Kdy vám je nezamastí, ale krásně provoní na celý den.

Jak už jsem výše psala. Frais Monde je přírodní kosmetika a níže na fotce můžete vidět složení parfemovaného oleje Bergamot.

A teď se vrhneme na vzorečky. Ještě bych ráda upozornila, že to, co voní mě, nemusí vonět vám a naopak.

Vůně mi připomíná dětský olej a je pro mě moc sladká. Nevoní mi a jako naschvál patřila mezi ty, které mají perfektní výdrž a ještě po 7 hodinách jsem ji jemně cítila. Ve vlasech voněla celý den. I když mi tato vůně nesedla, věřím, že si své oblíbence najde.

V překladu kůra z manga. Opět další sladší vůně, ale krásná. Ze začátku jsem si ji velmi oblíbila, ale později mi začala sladká vůně okolo mě vadit a přešla jsem zpět na svěží vůni bergamotu. Vydrží hezky vonět 5 hodin. K parfemovaným olejům jsem dávala přivonět příteli a tato vůně mu vůbec nevoněla.

Další vůně, která má perfektní výdrž. Když jsem večer poprvé nedočkavě otvírala vzoreček, abych přičichla, jak voní, trocha se mi vylila na ruku. Vůně šla cítit i po umytí mýdlem, nešla zamaskovat ani krémem na ruce a ráno jsem vůni stále trochu cítila. Chvíli po nanesení už olej voní jinak a krásně svěže se rozvoní. Je to jedna z vůní, kterou by si dal na sebe i můj přítel. Vůně jde jemně cítit ještě po 7 hodinách.

Pro ty, komu nevyhovuje aplikace přímo z lahvičky, dají se koupit i parfemované oleje s kuličkovým aplikátorem, které jsou na aplikaci podle mě jednodušší.
Vůně je nádherná a hodně mi připomíná dětství, kdy jsem mamince tajně chodila na její parfém a voněla se s ním, ale psssst. Voní totiž hodně podobně, ne-li stejně.
Když jsem dala příteli přivonět ke všem vůním, tuhle si vybral, že by ji klidně používal každý den.

+ velký výběr vůní, kde si každý vybere
+ skvělá výdrž
+ nemastí, nelepí
+ rychle schne
+ nedráždí pokožku
+ v malém množství se dá použít i na provonění vlasů

- nenašla jsem

Celkově jsem s oleji velmi spokojená. Na to, že se jedná o přírodní kosmetiku, mě překvapila skvělá výdrž a i když je balení malinké, tak vydrží opravdu dlouho. Děkuji online obchodu elnino.sk za možnost vyzkoušení parfemovaných olejů od Frais Monde a za sebe vám je můžu jen doporučit.

Parfémované oleje od Frais Monde 
dostávají 5 z 5-ti srdíček.
SHARE:

23 komentářů

  1. Musia byť naozaj super:) Ja si najradšej kupujem voňavky v kamenných obchodoch, kde ich môžem ovoňať a ak sa mi páči, tak aj rovno kúpiť:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je asi nejlepší způsob, ale tady se mi líbí, že si na jejich stránce můžeš koupit i vzorečky, když si nejsi jistá, zda ti vůně bude vonět. :-)

      Vymazat
  2. Olejčeky milujem :)

    http://nicolland.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Oleje mám velmi rada, a tieto vyzerajú veľmi dobre ;)
    Super nafotené

    Ak by si sa chcela zapojiť do giveaway tak ťa pozývam
    http://alexxiewstyle.blogspot.sk/2016/05/vikend-za-nami-prva-giveaway.html?m=1

    OdpovědětVymazat
  4. wau to vyzera fakt super a to by malo byt dopre aj na leto lebo klasicke parfemy mozu sposobit pigmentove skvrny , budem musiet lepsie popozerat po takychto vecickach :)
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom jsem ani nevěděla. No, věřím, že po těchto přírodních parfemovaných olejích žádné pigmentové skvrny nevzniknou. :-)

      Vymazat
  5. Já jsem mile překvapena, že takové oleje udělají skvělou parádu! :) je to určitě příjemná změna. Také se mi celkem líbí ten Lemon and Mimosa :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten by ti možná i voněl. Já byla taky překvapena a to hlavně tou výdrží. :-)

      Vymazat
  6. Milujem takéto vône a určite je úžasná :) Páči sa mi, že si siahla aj po vzorke, ktorá má inú vôňu :)

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzorky jsem dostala k vůni bergamotu navíc a všechny jsou skvělé. Mají velký výběr vůní a každý si z jejich nabídky vybere. :-)

      Vymazat
  7. Vypadá to opravdu skvěle. Takové věci já zbožňuji :)
    FOXIE SIMMA

    OdpovědětVymazat
  8. V rámci výzvy pro blogerky jsem získala taky parfemovane oleje a za mě naprosto super :) Momentálně používám verzi mango a vůně je super a navíc já ji ze sebe fakt dlouho cítím

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, výdrž mají dokonalou. Mango voní krásně. :-)

      Vymazat
  9. jůů vypadá skvelě a takové suprové balení, že by se hodila i do kabelky :) moc mě zaujal ten olej:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  10. O těchto olejích jsem ještě vůbec neslyšela a vypadají docela zajímavě, hlavně to balení je do kabelky super! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig