pátek 10. června 2016

Spotřebováno 05/2016

Přeji pěkný den.

Dneska jsem si pro vás přichystala článek se spotřebovanými výrobky. Nebudu to zbytečně natahovat a přejdeme rovnou k mini recenzím.


1. Vzorečky krémů z růží - Psala jsem vám o nich v tomto článku. Krémy byly velmi příjemné, ale na můj vkus mají příliš silnou parfemaci a tím pádem nemám potřebu si kupovat plné balení.

2. Heřmánkový krém na ruce od Balei - Vůně byla jemná a opravdu připomínala vůni heřmánku. Krém byl příjemný, hydratace mi stačila a klidně bych si ho koupila znova.

3. Pečující krém na ruce s olivovým olejem od Oriflamu - Kupovala jsem ho v sadě ještě s dalšími krémy. Sada byla levná a tento krém má velmi slabou hydrataci. Mažu si ruce 2x, což docela pomáhá, ale zase rychleji ubývá.  Za sebe vám ho nemůžu doporučit. Ani já bych si tuto sadu krémů na ruce už nekoupila.

4. a 5. Vatové tyčinky a odličovací tampony od Ebelin - Nemám co dodat. Tyčinky mají na sobě dostatek vaty a tamponky jsou příjemné, nedřou a nerozpadávají se. Jsem velmi spokojená a můžu jen doporučit.

6. Barevný balzám na rty Baby lips - Nebyla jsem s ním vůbec spokojená. Sice krásně barvil, ale nic nevydržel, nehydratoval. Nedoporučuji.

7. Ústní voda Listerine - Tyto ústní vody mám ráda a zvykla jsem si i na jejich "pálení" v ústech. Pro citlivější osoby nedoporučuji, jinak je super a já kupuji pravidelně.

8. a 9. Šampon a kondicionér z řady Aqua light od Pantene - Jsem velmi spokojená s touhle dvojicí a za sebe vám ji můžu doporučit. Vlasy se krásně lesknou, nejsou zatížené a kondicionér skvěle funguje.

10. Tělové suflé ovocný sad od Soaphorie - Bylo skvělé. Při roztírání se konzistence změnila na olej a krásně hydratovalo. Doporučuji opravdu pro suchou pokožku. Teď přes teplejší dny se nedá koupit, ale na zimu zase koupím, jen jinou vůni. Ovocný sad mi moc nevoněl.

11. Maska na vlasy s keratinem od Kallos - Velké balení za malou cenu. Miluji, když se dá výrobek koupit ve větším balení. Tohle obsahovalo 1000 ml masky a docela dlouho mi trvalo, než jsem výrobek spotřebovala. Jediné, co se mi moc nelíbilo byla vůně. Jinak jsem byla s maskou docela spokojená, ale znovu si ji nekoupím z důvodu, že ráda zkouším nové věci.

12. Intimní gel Feminelle od Oriflamu - Velmi jsem si intimní gely z této řady oblíbila. Jsou příjemné, jemně voní a kupuji opakovaně. Určitě doporučuji vyzkoušet.

13. Zubní pasta Elmex - Moje stálice, kterou za žádnou jinou zubní pastu nevyměním. Doporučuji.

Máte nějaké zkušenosti s těmito výrobky?
SHARE:

23 komentářů

  1. Zaujal me hermankovy krem od baley. Maji ho jeste na prodejne? :)

    OdpovědětVymazat
  2. na to pálenie Listerinky som si dlho zvykala ako píšeš :D ale sú to asi najlepšie ústne vody :)
    pekný článok :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Měla jsem jiné balení masky od Kaloos a po tom dlouhém používání mi už ta vůně vadila a taky bych si už nekoupila tak obří balení, protože radši kosmetiku rychleji vystřídám. Krémy na ruce z Oriflamu měly pěkné balení, ale ta hydratace tam nebyla žádná. A za poslední dobu jsem vyzkoušela další 2 krémy od Oriflame a už si tam krémy na ruce neobjednám, tyhle měly taky velmi slabou hydrataci, spíš jsem po nich měla ruce ještě sušší než předtím :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si jeden krém na ruce od Oriflamu velmi oblíbila. Psala jsem o něm tady http://vmemzivote.blogspot.sk/2015/12/vyzivujici-krem-na-ruce-softcaress-od.html Jinak teď mám jiný od nich a taky nic moc. S tím větším balením to vítám u sprchových gelů, tělových mlék, šampónů apod. Jediné, kde by mi tak velké balení nevyhovovalo je pleťový krém. :-)

      Vymazat
  4. Mám zkušenost s Baby lips, taky negativní. Mají krásné obaly, některé rtům dodávají i barvu, ale jako balzámy nestojí za nic. A pak taky Listerine, ale pro mně jsou tyto ústní vody dost takové agresivní, nějak jsem se s tím nemohla popasovat a víc mi vyhovují ústní vody z dm. A ještě Pantene, asi nejlepší drogerkový šampon:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten baby lips mi už jen zdobil poličku, nic víc. A Pantene je z drogerky zatím opravdu nejlepší, co jsem našla. :-)

      Vymazat
  5. Já jsem osobně s babylips spokojená, ale jako balzám se ten můj electro moc použit nedá, moc barví:D jako slabší rtěnka ano. Jinak zkušenosti mám s Listerin a celkem dobré. A heřmánkový krém od Balea jsem ještě němela, ale už jen to, že je heřmánkový je skvělý! Cokoliv s touto bylinkou je super.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Electro jsem ještě nezkoušela, tak možná jsou lepší. Heřmánek jsem si jako malá zvykla vařit vývar a potom jsem si s jeho vodou polívala vlasy. :-)

      Vymazat
  6. Listerine je skvelý, silný, účinný a krásne páli. :) A práve to pálenie mi dokáže upokojiť boľavé zuby.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně jako píšeš. Také mi tak vyhovuje. :-)

      Vymazat
  7. nad tými krémami na ruky od Baley veeeľmi dlho premýšľam aj ja, ale asi sa nechám nahovoriť a nejaký konečne skúsim :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem zvědavá, jak s nimi budeš spokojená ty. :-)

      Vymazat
  8. Balea krémiky mám veľmi rada :D ♥ a tiež nie som veľmi spokojná s tým Baby Lipsom :) Pekný článok ♥
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  9. Listerine je pro mě také stálice :) Škoda, že krém od oriflame nebyl dost dobrý. :) Ruzovou kosmetiku také ze vzorečku budu dneska otevírat a zkoušet, tak jsem zvědavá :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  10. Taky mám jednu masku od Kallosu ve velkém balení a nemůžu ji pořád vypotřebovat. Už si takovou velkou masku kupovat nebudu, protože taky ráda zkouším nové věci.

    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  11. Zkušenost mám jen s Listerinkou, Ebelin tamponkama a Oriflame krémem, který je mi tedy sympatický moc :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  12. ten šampon od Pantene jsem měla a byl super. :))

    OdpovědětVymazat
  13. Ja by som chcela na odporúčania mnohých vyskúšať nie práve krém z ruží ale ružovú vodu, vraj je skvelá a na leto sa veľmi hodí.

    OdpovědětVymazat
  14. mne kallos maska vobec nesadla ako vona sa dala prezit i ked neviem ako pri dlhom pouzivani ale moje vlasy s nou neboli spokojne , pantene sampony su pre mna drogerkovy top
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  15. Opět jsi toho spotřebovala docela hodně :) Zaujal mě ten krém na ruce od Balea, nejspíš na něj v DMku mrknu :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig