sobota 31. prosince 2016

Adventní kalendář W7

Přeji pěkný den.

Letos Mikuláš přišel trošku dříve a donesl mi adventní kalendář od W7.  Kupovaný byl na pinkpanda.sk a stál 35 eur.

Kalendář nekupujete naslepo a už na stránce zobrazují jeho obsah, což má své výhody i nevýhody. Nekupujete něco z čeho byste byli zklamaní, ale taky nemáte žádné překvapení.

Obal je ve tvaru otvírací knihy. Úvodní strana je krásně barevná, najdete na ní logo značky, název a pěknou kresbu. Myslím, že kalendář dokáže zaujmout každé ženské oko.
 


Po otevření na vás vykoukne 24 okýnek, které jsem poctivě po jednom otvírala. Co se v jednotlivých okýnkách ukrývalo jsem vám průběžně ukazovala na mém instagramu.

Ze zadní strany je napsané složení výrobků a taky to, co adventní kalendář v sobě ukrývá. V minulém roce u Balei bylo super, že měl obaly dva, kde na tom vnějším byl vyobrazen obsah kalendáře. Po sundání vnějšího obalu jste mohli kalendář darovat jako překvapení. Na tomto kalendáři od W7 to bohužel nejde.

Jak vidíte výše, v kalendáři se dost věcí opakuje.

Z výrobků na nehty jsem v kalendáři našla barevně nádherné laky na nehty, které určitě využiji. Ten úplně poslední je se třpytkami.

Dále kalendář ukrýval třpytky na nehty, které využiji spíše na nějaké tvoření.

Z výrobků na rty jsem uvnitř našla lesky na rty. Sice je moc ráda nemám, ale tak aspoň vyzkouším.

U výrobků na rty ještě zůstaneme, protože kalendář jich obsahoval opravdu spousty. Našla jsem v něm až 8 menších rtěnek různých odstínů. Některé si nechám, s některými jsem se už podělila a mám v plánu podělit se i s vámi.

Kalendář také obsahoval jeden malý makeup, korektor a v růžové krabičce s kytičkami se ukrýval bronzer Honolulu. V úplně posledním 24. okýnku jsem našla jejich řasenku.

I když se výrobky hodně opakovaly a už dle velikosti okýnka se dalo odhadnout, co uvnitř bude, mě otvírání okýnek velmi bavilo. Celkově jsem s výrobky spokojená a vy se můžete těšit na soutěž, ráda se s vámi podělím. 

Měli jste letos nějaký adventní kalendář?

Přeji vám krásného Silvestra, úspěšný nový rok 2017 a hlavně hodně zdraví.
SHARE:

25 komentářů

  1. Ja som nemala tento rok, ale budúci plánujem vyskúšať ten od Baley :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Balei jsem měla minulý rok a byla jsem velmi spokojená. :-)

      Vymazat
  2. Tak tento je teda krásny. Najviac sa mi páčia tie trblietky na nechty. Tie by som určite okamžite využila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Fuu to dost nasadili cenu toho kalendára, nepríde mi akosi adekvátna :) ale to prekvapenie a otváranie každý deň muselo byť super :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc velké překvapení to nebylo, protože jsem věděla, co všechno je uvnitř a navíc se to dalo poznat trochu i podle velikosti okýnka, ale jsem docela spokojená. Cena mi přijde přehnaná snad u všech kosmetických kalendářů. Nejvíce se asi oplatí čokoládkové. :-)

      Vymazat
  4. ja by som využila asi len riasenku a niektoré rúže, inak mi príde, že sú tie produkty až príliš rovnaké - napríklad pri lakoch na nechty mohli viac prestriedať farby :/ ale na druhej strane sa všetko dá určite využiť :) aj tebe krásny a šťastný nový rok!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to máš pravdu. Taky jsem se už podělila o to, co nevyužiji, ale bylo super mít zase adventní kalendář s kosmetikou. :-)

      Vymazat
  5. Měla jsem jen čokoládový, ale příští rok bych si určitě chtěla pořídit i nějaký kosmetický, chtěla jsem už letos, ale ty co se mi doopravdy líbily, tak byly hodně drahé. Jinak u tohoto se mi výrobky líbí, jen škoda, že se dost opakovaly a třeba u laků na nehty bych brala větší rozmanitost barev.
    Do nového roku ti přeji hodně štěstí, zdraví, lásky a ať se ti daří v životě i tady na blogu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, proč tam nedali více výrobků nebo aspoň je barevně nějak více neodlišili.

      Vymazat
  6. Další rok bych taky si chtěla nějaký kalendář koupit v UK :)) Mají lepší a jsem zvědavá :) Tento by se mi taky líbil, hlavně odstíny laků jsou opravdu krásné. Rtěnky se využit také dají, akorát co bych nevyužila jsou ty třpytky. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  7. Najviac by ma asi potešili trblietky na nechty, keďže v nail arte sa poslednú dobu celkom vyžívam. Tento rok som plánovala si kúpiť adventný kalendár od Benefitu, no radšej som sa rozhodla sa obdarovať ich plnými produktmi ako miniatúrkami. Budúci rok si však už nejaký musím kúpiť, je to skvelá cesta ako vyskúšať mnoho výrobkov bez toho, aby sme museli kupovať ich plné verzie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, jak píšeš. Ale já hrozně chtěla nějaký adventní kalendář s kosmetikou. Balea mě tentokrát moc nezaujala.

      Vymazat
  8. Tento rok sa mi konečne podarilo zohnať môj prvý kozmetický kalendár od Baley.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super. Ten jsem já měla minulý rok a byla jsem s ním velmi spokojená. :-)

      Vymazat
  9. Ty laky mi přijdou hrozně podobné :D Asi by mě rozbalování bavilo a nechtěla bych vědět, co mě tam čeká, ale nakonec, jak jsi dala ty produkty k sobě, se mi moc nelíbí, protože jsou si dost podobné. I když, co vymyslet za nové věci každý den, že :D Ale moc hezký adventní kalendář, příští rok už si taky nějaký kosmetický pořídím. Nebo teď ve výprodejích :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já minulý rok sehnala ve výprodejích Baleu, poslední kousek. Tak proč ne? :-D

      Vymazat
  10. Ten adventný kalendár vyzerá skvelo :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I když jsou výrobky dost podobné, taky se mi líbil. :-)

      Vymazat
  11. tak ten kalendář, jsem někde už viděla, nebo spíš věci z něj. Že by na instagramu, jak píšeš?:) Poctivě jsem sledovala a čekala co nového ukážeš.
    Líbí se mi :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig