čtvrtek 22. prosince 2016

Vánoční krabička krásy od BioBeauty

Přeji pěkný den.

Před 2 týdny byl spuštěn prodej krabičky krásy na e-shopu BioBeauty.sk. Obvykle krabičku krásy najdete na tomto odkazu a uvnitř se ukrývá překvapení o kterém dopředu nevíte.

Rozhodla jsem se, že si udělám předvánoční radost a krabičku koupím.

Jestli jste si krabičku krásy taky objednali a ještě ji nemáte doma, nekažte si radost z překvapení a dále se nedívejte.


Jako první jsem vytáhla přírodní mýdlo od slovenské značky Musk v plném balení. Je v levandulové vůni, voní jako opravdová levandule a vzhled mýdla je velmi zajímavý a nádherný. Ještě jsem ho nezkoušela. Popravdě vůni levandule v kosmetice moc nemusím, ale tak třeba mě svými účinky zaujme a koupím si mýdlo v jiné vůni.

Další plné balení bylo tělové máslo od nové slovenské značky 2SIS s medovou vůní. Opět vůně kterou moc nemusím a med nemám ráda. Ještě jsem ho neotevřela, ale až na něj přijde řada, určitě vám o něm napíšu.

Dále už byly jen vzorečky a dva z nich mě neuvěřitelně potěšily. Paní Baška do krabičky přibalila prací gel z mýdlových ořechů s levandulovou silicí a aviváž s levandulovou silicí od ekodrogerie Tierra Verde. Tady mi levandulová vůně vůbec nevadila, vzorečky voněly ještě po něčem jiném. Prádlo bylo po vyprání čisté a měkké. Na můj vkus sice málo voňavé, ale dokázala bych si zvyknout.

Velkou radost mi udělalo i srdíčko vosku do aromalampy. Ještě jsem ho nezkoušela, ale jsem na něj velmi zvědavá. Je vyrobený ze 100% sójového vosku a vůni má díky přírodním esenciálním olejům. Taky je to nová značka, kterou vlastní paní Baška.
Pod voskem je vyfocený vzorek deodorantu s vůní citronové trávy - máty od Dulcie. Mám sice raději antiperspiranty, ale teď přes zimu bych ho mohla vyzkoušet. Třeba mě zaujme natolik, že si koupím plné balení.

Další vzoreček byl arganový olej na pleť od slovenské značky TVOJa kozmetika. Používám ho každý večer místo nočního krému a jsem s ním velmi spokojená. Ráno mám pleť krásně jemnou a vyživenou. Určitě si při příští objednávce koupím plné balení.
A poslední vzoreček, který jsem v krabičce našla byl pleťový krém na problematickou pleť od značky Havlíkova přírodní apotéka.

Shrnutí: 
Osobně jsem s vánoční krabičkou krásy velmi spokojená. Výběr výrobků se mi líbí a všechny ráda vyzkouším. Vůně plných balení mi sice moc nesedí, ale stejně mě nejvíce v této krabičce zaujaly vzorečky.
Krabičku doporučuji hlavně těm, kteří kouzlo přírodní kosmetiky teprve objevují, ale samozřejmě i těm, co si jen tak chtějí udělat radost milým překvapením.

Co vy a krabička krásy, líbil by se vám obsah?

Přeji vám všem krásné prožití svátků vánočních, bohatého Ježíška a úspěšný nový rok 2017.
SHARE:

21 komentářů

  1. Priznám sa, že nie som veľmi fanúšik prekvapení, mám radšej ak viem, čo si objednám... môže sa stať, že to jednoducho nesedí a sú to vyhodené peniaze. Ale táto krabička vyzerá super :) mydlo má mamka a chváli ho, určite s ním budeš spokojná.


    Zvláštne dievča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen škoda, že je levandulové. Překvapení mám moc ráda, ale někdy to je opravdu jen vyhození peněz, což se v tomhle případě nestalo. :-)

      Vymazat
  2. Mám od MUSK úžasné peelingové mýdlo s makovýmí semínky. Na blogu bude brzy recenze. Mám balíčky s překvapením moc ráda a tento by mě potěšil.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento balíček sa mi veľmi páči :) Hlavne to telové maslo :)

    OdpovědětVymazat
  4. levanduľovú vôňu v kozmetike tiež nemám rada, no to medové maslo môže byť zaujímavé :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nemám ráda ani med, ale tak co, nevadí. Třeba budou výrobky fajn. :-)

      Vymazat
  5. Mrzí mě, že ti plné produkty tolik radost neudělali (a překvapuje mě, že nemáš ráda med! Myslela jsem, že med milují všichni :D). Levanduli taky v kosmetice moc nemusím, ale když se povede, tak může vonět krásně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne ne, všichni ne. Jako sním ho, ale vůbec ho nemusím. Navíc mi moc hezky nevoní. :-)

      Vymazat
  6. Váhala som nad tým medovým maslom, že si ho kúpim, ale kúpila som niečo iné. Takže nabudúce. A keby som mala túto krabičku, tak by som sa mu veľmi potešila. Ale inak by som bola spokojná len s polovicou tejto krabičky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem spokojená se vším, jen ty vůně plných výrobků mi moc nesedly, ale tak nevadí. :-)

      Vymazat
  7. No jako popravdě se mi box líbí, ale čekala bych více plných balení :) Ale věřím, že by mě i vzorečky zaujaly :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš, že bych taky brala více plných balení. :-D

      Vymazat
  8. To telové maslo musí byť super, o tej značke som ešte nepočula :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak tento box je naozaj svetový. Veľmi sa mi páči, že obsahuje rôzne produkty, a to aj mydlo od značky Musk. Taktiež by ma takýto box úprimne potešil.

    OdpovědětVymazat
  10. Krabička je super! Uvažovala som o nej, ale nakoniec som to nechala tak a teraz celkom ľutujem :) :D

    OdpovědětVymazat
  11. tak to je teda krásna krabička :) Veľmi sa mi páčia tie prírodné produkty

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig