neděle 25. prosince 2016

Vánoční výměnný balíček s Katkou

Přeji pohodový 1. svátek vánoční.

Ještě v září mě s výměnným balíčkem (swapem) oslovila Katka z blogu Čo je dobré, to musím mať. Neměla jsem se swapem vůbec žádné zkušenosti a přišlo mi to jako dobrý nápad si pod vánoční stromeček nadělit ještě pár dárků navíc.

Dohodly jsme se na ceně 30-35 eur a vyměnily si dost dlouhých řádků o sobě, co nás baví, co máme rády a naopak i to, co se nám nelíbí a co by nás v balíčku nepotěšilo.

Celé mi to přišlo jako skvělý nápad do doby, dokud jsem si o Katce nepřečetla více. Baví ji věci, o kterých jsem neměla ani tušení, jako jsou čínské znaky, Feng shui, hry na xbox, kung-fu, zbraně a spousty dalšího....
Už jsem chtěla z celého swapu vycouvat, ale potom jsem to vzala jako výzvu. Na internetu jsem si nastudovala, co všechno pod Feng shui patří, co to vlastně vůbec je, nechala si poradit od ostatních ohledně her na xbox. Taky vím, že Katka chtěla už dlouhou dobu vyzkoušet kosmetiku z YR a tak jsem pro ni vytvořila tento balíček.
Obsahoval dvě věci s vánoční tématikou, něco do sbírky s Feng shui, hru na xbox, kosmetiku a pár vzorků z Yves Rocher, lak na vlasy, kokosový olej a bambucké máslo. Její článek na můj balíček najdete tady.


Balíček jsme si předaly osobně, protože jsem zjistila, že nebydlí až tak moc daleko. Katka byla velmi milá, usměvavá a dohodly jsme se, že balíček otevřeme až na Štědrý den.

V dnešním článku bych vám ráda ukázala, co všechno Katka do výměnného balíčku dala.
Bylo toho opravdu spousty a tak jsem věci nefotila po jednom, ale jako jednotlivé celky.
Z kosmetiky jsem v balíčku našla šampon Nivea, sprchový gel Palmolive, krém na ruce Dove, antiperspirant Adidas, růžovou rtěnku Makeup revolution a lak na nehty. Tímto výběrem jsem se velmi potěšila. Všechno ráda vyzkouším a největší radost mi udělala právě rtěnka v krásné růžové barvičce a krém na ruce od Dove.

Z kreativních věcí jsem v balíčku našla mandaly pro děti, které budou pro mě na odpočinkové vybarvování. Mandaly pro dospělé jsou docela těžké a moc se mi nelíbí, ale tyto se zvířátky jsou super. Malá kreativní sada, která se mi momentálně dost hodí obsahovala obálku, srdíčko, ozdobné kytičky a pokud jsem to dobře prozkoumala, tak i barvu. Vpravo nahoře jsou zlaté ozdoby na nehty, ale já je zkusím využít trošku jinak, na scrapbooking.

Katce jsem se zmiňovala, že bych ráda vyzkoušela sypané čaje, tak mi do balíčku přidala rovnou dva. Zázvorový čaj bude výborný až bude někdo z nás nemocný a tak určitě rádi vyzkoušíme. Další věc, která mi udělala obrovskou radost je plyšová hračka. O tom jsem Katce vůbec nepsala. V dětství jsem měla obrovskou sbírku plyšáků, kterou jsem nedávno zredukovala a darovala opuštěným dětem. Tohoto si přidám do sbírky, která mi ještě zůstala. Je moc pěkný a vykouzlil mi úsměv na tváři.

Jediná věc, která mě v balíčku moc neoslovila jsou šperky. Náhrdelník je na můj vkus moc výrazný a z náušnic se mi líbí jen ty první. To ale vůbec nevadí. Věřím, že udělají radost někomu v mém okolí.

Jako poslední mi Katka do balíčku přibalila dárek bez započítání do ceny. Sešity s nádhernými motivy koní a dvě pohlednice.  Uznejte sami, že sešity jsou nádherné. Sice do školy už nechodím, ale využiji je na své poznámky k blogování. Pohlednice koní sbírám a tyto dvě ještě nemám, takže jsem za ně velmi ráda.

Mě osobně se balíček velmi líbí, potěšil mě a bylo super najít pod stromečkem i takové překvapení. Katka se řídila mými pokyny a vybírala z věcí, které se mi líbí a které mám ráda.

Děkuji Katce za oslovení a přeji vám krásné svátky.
SHARE:

27 komentářů

  1. Som naozaj veľmi rada, že ťa môj balíček potešil. Mrzí ma, že som šperky netrafila do tvojho vkusu, no aspoň že sa ti všetko ostatné páčilo a celkovo si s balíčkom spokojná. Veľmi sa teším, že sa ti aj plyšáčik zapáčil a že ťa aj takéto oddychové vyfarbovanie bude páčiť. Moje hodnotenie balíčka nájdeš tu: http://co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.com/2016/12/swap-s-nazvom-mixikovo.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevadí, šperky udělají radost někomu jinému. :-)

      Vymazat
  2. Skvelý balíček :)
    Srdečne ťa pozývam na giveaway na mojom blogu ❤

    OdpovědětVymazat
  3. Je skvělý, že jsi balíček vzala jako výzvu a myslím, že se Ti sestavení povedlo, určitě Kačka měla radost :) A i ty jsi dostala pěkné věci, potěšily by i mě

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naštěstí měla z mého balíčku radost a jsem ráda, že jsem se s výrobky trefila do jejího vkusu. :-)

      Vymazat
  4. Moc moc hezký balíček! Dobře, že jsi ze swapu nevycouvala. Mi se líbí i šperky, náhrdelník mi naopak přijde takový vílí a jemný s těmi lístečky, mám vrstvené ráda. Moc hezké! Jdu mrknout, jak zaujal Katku tvůj balíček :)

    OdpovědětVymazat
  5. jéj, dostala si super veci, mňa by tento balíček tiež potešil :) oceňujem kreativitu - hra na Xbox!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla to skvělá zkušenost a líbilo se mi si balíčky vyměnit. :-)

      Vymazat
  6. Vymenili ste si krásne veci :)

    OdpovědětVymazat
  7. Měla jsi v balíčku opravdu super věci, až na ty doplňky ty se mi taky moc nelíbí :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem spokojená a šperky udělají radost zase jiným. :-)

      Vymazat
  8. Krásný balíček :) Musel udělat vážně radost! :)
    SIMANNE

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný balíček, takový by potěšil i mně a je super, že ses nezalekla a šla do swapu, myslím, že se vám oběma moc povedl:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím, daly jsme si na výběru obě záležet. :-)

      Vymazat
  10. Obdivuji tě, že jsi do toho šla, já bych se toho asi bála, ale myslím, že ti poslala hezké věci, mně osobně se ty šperky líbí, ale každý má vkus jiný :) hlavně já jsem snad na všechny šperky:D
    Ty jsi ji také poslala moc hezký balíček, na jeji blog jsem se mrkla a vypadá, že je spokojená.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, taky je velmi spokojená, takže jsem ráda, že se nám swap povedl. :-)

      Vymazat
  11. Mně se strašně moc líbí to těžítko :)

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig