středa 1. února 2017

2 Valentýnské tipy na dárky z e-shopu stoklasa.cz

Přeji pěkný večer.

Svátek zamilovaných se pomalu blíží a já bych vám ráda ukázala, že i na e-shopu stoklasa.cz najdete moc krásné dárečky pro své drahé polovičky. Jeden tip bude takový univerzální, pro muže i ženy a druhý je tip na dárek pro ženy. No a pokud jste sami, nevadí. Můžete přeci udělat radost sami sobě.

Úplně jako první mě nejvíce zaujala plastová krabička ve tvaru srdce. Je sice malá, má jen 10x10 cm, ale docela dost drobností se do ní vejde. Do krabičky můžete dát cokoliv. Má atest na potraviny, tak je vhodná i na bonbóny.  Krabičku si můžete, ale nemusíte dozdobit.


Ke krabičce jsem si vybrala atlasovou stuhu s výseky ve tvaru srdíček. Je velmi kvalitní, srdíčka jsou rovnoměrná a na výběr máte ze dvou barevných variant. Světle modrou pro muže a světle růžovou pro ženy. Jelikož jsem vybírala dárek pro manžela, zvolila jsem stuhu v modré barvě. Stuhu jsem použila jen na dozdobení srdíčkové krabičky, ale můžete pomocí ní zabalit jakýkoliv jiný dárek, je opravdu moc pěkná.

Manžel miluje sladké, tak jsem zašla do obchůdku s čokoládkami a plastové srdíčko naplnila. Dovnitř se vlezlo 10 menších čokoládových srdíček. Doufám, že dáreček udělá radost.

Dále mě na e-shopu zaujala kožešinová bambule ve tvaru srdce. Myslím, že se tímto dárkem potěší skoro každá mladá žena. Tyhle bambulky teď docela letí a koupíte je skoro v každém obchodě, v různých barvách, ale nikde jsem je neviděla ve tvaru srdíček.  Bambulka je moc pěkná, hebká a na dotek velmi příjemná. Je na ní připnutá otevírací karabina a kroužek. Záleží jen na vás za co si srdíčko připnete. Já kroužek sundala a nosím ji na karabince.

Kožešinová bambulka se dá nosit různými způsoby. Na kabelce, peněžence, klíčích... Můžete ji pověsit na zeď nebo klidně jen přidat do sbírky, kde máte věci od svého milovaného. Způsobů je opravdu spousty a každý si vybere ten, který mu vyhovuje. Já bambulku nosím na klíčích.
Klidně bych ukazovala a psala dále. Na e-shopu stoklasa.cz mají opravdu spousty nádherných věcí. Od šperků, módních doplňků přes ozdoby, dekorace až po fotorámečky na vaše vzpomínky. Na více věcí v kategorii Valentýn se můžete podívat tady a děkuji e-shopu za krásné věcičky.

Co vy a Valentýn? Dáváte si se svým partnerem nějaký dáreček?
SHARE:

25 komentářů

  1. Já si myslím že bonbonky potěší hlavně když je na sladké :D Jooo bambulku ve tvaru srdce jsem taky ještě neviděla, ale je pěkná :) A také jí nosím nejvíce jen na klíčích, tak mi to více vyhovuje. :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je hrozně na sladké. A bambulka je roztomilá. :-)

      Vymazat
  2. ten nápad s plastovým srdiečkom je skvelý, sladké poteší vždy :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že přítelovi by se tip číslo jedna určo líbil, miluje dobré sladké a kdyby bylo tak s láskou zabalené, tak by byl nadšenej ještě víc :D

    OdpovědětVymazat
  4. To srdce s tými dobrotami vyzerá super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím statečně odolávám, abych mu to nesnědla. :-D

      Vymazat
  5. Ten prvý nápad s bomnbónmi je super! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Bambulka je nádherná, už ich zopár vlastním, ale možno pribudne ďalšia. Super článok!
    http://lifebyvan.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jednu bílou darovala kamarádce na Vánoce. Taky se mi tyto bambulky líbí a děkuji. :-)

      Vymazat
  7. To je krása. Ta bambulečka je pěkná, ve tvaru srdíčka jsem ji taky ještě neviděla. Já ji mám na kabelce, u té mé byl navíc lísteček, takže měla připomínat nějaké ovoce asi. Ta krabička s bonbony je hezký nápad. Líbí se mi takovéto tvoření. Stoklasa má pěkné a kvalitní věci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajímavé, bambulku s lístečkem jsem ještě neviděla. Musí taky vypadat moc hezky. :-)

      Vymazat
  8. Ta bambulka je krásná, dříve se mi nelíbily, ale teď se musím přiznat, že to vypadá dobře, zvláště na těch klíčích :)

    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem tomuto trendu taky nějak moc nepropadla, ale potom jsem si řekla, že proč ne? Bambulky se mi líbí a krásně dozdobí v mém případě nudné klíče. :-)

      Vymazat
  9. Hello! Thanks for your ideas! ;)....there are some nice things for my valentine :)) :D...thank you a lot and best wishes from schlossgärten in meran ( http://www.trauttmansdorff.it )...Anna

    OdpovědětVymazat
  10. Super tipy! Strašně rozkošné :) Taky bych ráda něco takového dostala :D

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám ráda všechny takové dny, které jsou něčím nevšední. S přítelem Valentýn slavíme a pokaždé si to užijeme :-) . Chodíme do kina, na večeři a pak na procházku. Letos to bylo trochu ošizené, protože bylo všechno zavřené, takže jsme si udělali pěkný večer doma :-) . Přítel mě stejně překvapil krásnými růžemi. Využil rozvoz květin Praha , takže jsem ani letos o kytku nepřišla :-) .

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig