středa 17. května 2017

BioBeauty krabička krásy zamilovaná do slovenských výrobků

Přeji pěkný den.

Minulý týden byla opět v prodeji krabička krásy a v dnešním článku bych vám ráda ukázala, co v sobě ukrývala. Pro ty, co neví o co se jedná, je to krabička plná přírodní kosmetiky, ale kupujete naslepo. O obsahu dopředu nic nevíte a tak vám přijde krásné překvapení.


Krabička je vhodná hlavně pro ty, co přírodní kosmetiku teprve spoznávají, protože uvnitř najdete spousty vzorečků, ale samozřejmě i plné balení. Tentokrát se jednalo o krabičku plnou slovenských výrobků.

Krabička krásy mi přišla velmi rychle a po otevření na mě vykoukl nápis "Jsi krásná :)", což mě vždycky neuvěřitelně potěší a zahřeje u srdíčka. Takové povzbudivé slova mám velmi ráda a kdo by je čekal zrovna při otvírání balíčku, že? Jinak uvnitř byla kosmetika hezky poskládaná a už při prvním pohledu jsem byla nadšená.

Pojďme se tedy detailněji podívat, co všechno krabička obsahovala.

1. CUCU tuhý šampon od značky 2SIS ve speciálním balení pro tuto krabičku - Pár tuhých šamponů jsem už vyzkoušela, tak velmi ráda vyzkouším i tento. Navíc má moc krásnou vůni.

2. Vzoreček mýdla Som nahý od Musk - Mýdlo má velmi zajímavou vůni, takovou tu typicky přírodní. Obsahuje zmýdelněné oleje - olivový, kokosový, slunečnicový a zmýdelněné kakaové máslo. Od Musk jsem jedno mýdlo měla, ale levandulové, to jsem darovala mamince, které levandule voní. Takže jsem velmi ráda, že můžu tohle mýdlo vyzkoušet aspoň ve vzorečku.

3. Vzoreček balzámu po holení s aloe vera od značky Dulcia - Další výrobek, který velmi ráda vyzkouším a třeba mě přesvědčí ke koupi plného balení. Už po něm nějaký čas pokukuji.

4. Vzoreček tělového krému Bezstarostné ráno od značky Navia - Krém má nádhernou, svěží vůni, připomínající vůni citrusů. Už jsem ho trochu zkoušela a velká spokojenost. Asi se podívám po plném balení.

5. Vzoreček vonného vosku do aromalampy s úplně novou vůní od Jemno - Na tuto vůni se těším, až ji roztopím v aromce, protože voní nádherně. Dle popisu je to spojení královského květu růže a osvěžující máty kučeravé. Na výrobu vosků se používají jen přírodní silice a sójový vosk. Celkově o těchto voscích vám ještě jednou napíšu v samostatném článku a budete si o ně moct i zasoutěžit.

6. Plné balení dvoufázového odličovače s Q10 od značky TVOJa kozmetika - Ještě jsem ho nezkoušela, ale taky na něj přijde řada a už se velmi těším, protože jsem dvoufázový odličovač ještě neměla.

A to je všechno. Jak už jsem výše psala, jednalo se o krabičku plnou slovenských výrobků a jsem s obsahem velmi spokojená. Vše určitě využiji a velmi ráda vyzkouším.
Tuším, že tohle byla moje 3. krabička krásy a hodnotím ji, zatím, jako nejlepší.

Jak se obsah krabičky krásy líbí vám?
SHARE:

27 komentářů

  1. Ja tú krabičku nikdy nestihnem a potom sa predá. :( Avšak obsah je super. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tentokrát byla v prodeji ve sváteční den, kdy měla většina volno. Upozorňovala jsem na ní i na FB blogu. Vždy bývá velmi rychle vyprodaná a tak vždycky čekám u pc až naskočí, že je skladem a ihned objednávám, protože jsem si tyto krabičky velmi oblíbila. :-)

      Vymazat
  2. Obsah je skvelý, produlty vyzerajú skvelo. :)

    OdpovědětVymazat
  3. No páni v balíčku jsou opravdu super věci. Když tak přemýšlím,docela jsi mě nalakala na tuhý šampon, zajímalo by mě jak vůbec funguje :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednou jsem tu o tuhém šamponu i kondicionéru psala, ale od jiné značky. V podstatě to funguje jako mýdlo. Jen si s ním potíráš vlasy a ne tělo. Krásně ve vlasech napění. :-)

      Vymazat
  4. Posílají i do ČR? Obsah krabičky je krásný.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dívala jsem se a posílají. Tyto krabičky bývají celkově moc hezké. :-)

      Vymazat
  5. No musím říct, že celkově do balíčku dali velmi příjemné produkty co bych využila i já. :) Dvoufázový odličovač jsem také ještě nikdy nezkoušela :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ja by som brala ten balzam po holení, inak všetky výrobky vyzerajú super :)

    OdpovědětVymazat
  7. Už jenom na pohled je to boží :) Ale i všechny produkty jsou faj, těším se na nějaké ohlasy, třeba na odličovací vodu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tu si chvíli počkám i já. Nejdříve bych chtěla spotřebovat to, co mám otevřené. :-)

      Vymazat
  8. Moc se mi obsah krabičky líbí, budu uvažovat o koupi :). A Martinko, mají to krásně zabalené

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verčo, její balíčky bývají vždy krásně zabalené. A nejen tyto krabičky krásy. :-)

      Vymazat
  9. Atraktívnosť absolútna :) Za mňa naozaj klobúk dole

    OdpovědětVymazat
  10. Obsah je úžasný. Také niečo som prepásla? Idem si búchať hlavu o stenu. :-D

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pobavilo. :-D Tentokrát se výběr výrobků opravdu vydařil. :-)

      Vymazat
  11. Krásný balíček. Mám moc ráda kosmetiku ze Slovenska a Navia i Musk patří mezi moje nejoblíbenější... ještě by mi tam chyběla Soaphoria či Mylo :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig