úterý 9. května 2017

Oční krém s olivovým olejem Olive oil of Greece

Přeji pěkný den.

Už hodně dlouho používám jeden oční krém stále dokola a jelikož velmi ráda zkouším novou kosmetiku, rozhodla jsem se, že vyzkouším nějaký jiný. Do oka mi padl oční krém s olivovým olejem, který jsem si vybrala na e-shopu bioruza.sk.


Menší info o výrobku, které se píše na e-shopu:
Očný krém s olivovým olejom „OLIVE OIL OF GREECE“ predstavuje inovatívny recept, ktorý pomáha minimalizovať a odstraňovať tmavé kruhy, opuchy a negatívne známky stresu a únavy v oblasti očí. Krém dodáva pleti okolo očí mladistvý a svieži vzhľad.

Oční krém vám přijde zabalený v krásné krabičce s nakreslenou olivou, na které najdete popis a složení. Samotný oční krém je ve válcovité, poměrně dost vysoké lahvičce. Na první pohled vypadá, že je obal ze skla, ale není, je z tvrdého plastu. Zlatý uzávěr je na zacvaknutí a přidává obalu na luxusním vzhledu. Po otevření vás mile překvapí pumpičkový aplikátor, který já osobně mám nejraději.

Jak už jsem vám jednou vzpomínala, olivy v jídle nemám ráda, ale v kosmetice mi neuvěřitelně hezky voní. Ani tento oční krém svou vůní nezklamal a naplnil mé očekávání. Voní přesně tak, jak zvyknou olivy v kosmetice vonět, jemně a krásně.

Kromě krásné vůně se mi líbí i pumpička. Stačí jedno zmáčknutí a vyteče množství krému o velikosti hrášku, které v pohodě vystačí na obě oční okolí.

Oční krém je bílé barvy a má lehkou konzistenci. Velmi dobře se nanáší a lehce roztírá. Chvíli trvá, než se nanesená vrstva vstřebá, ale jelikož oční krém používám převážně jen na noc, vůbec mi to nevadí. Oční okolí ani oči nijak nedráždí. Podařilo se mi ho nanést i trochu do oka a žádné štípání ani začervenání se nekonalo.

Oční krém opravdu o mé oční okolí pečuje. Je skvělý na otoky, které mám po ránu o dost mírnější. S tmavými kruhy jsem měla problém v minulosti. S těmi mi hodně pomohl předešlý oční krém a tak jsem se bála, aby se znovu nevytvořily. Naštěstí se tak nestalo. Ráno mám oční okolí jemné, hydratované, svěží a bez výraznějších otoků.

Celé složení očního krému.

+ krásně, jemně voní
+ hydratuje
+ nedráždí
+ pumpičkový aplikátor
+ tmavé kruhy se znovu nevytvořily, viz. článek
+ zmírňuje otoky

- trochu déle se vstřebává

Na denní použití bych asi zvolila jiný oční krém, ale na noc je úplně skvělý a jsem s ním velmi spokojená. Jestli vás krém zaujal, koupíte ho tady a já děkuji e-shopu bioruza.sk za možnost vyzkoušení.

Oční krém s olivovým olejem Olive oil of Greece 
za mě dostává 5 z 5-ti srdíček.
SHARE:

16 komentářů

  1. Ja očné krémy zatiaľ nepoužívam, no už som premýšľala nad tým, že začnem :)

    OdpovědětVymazat
  2. Oční krémy nepoužívám ale něco málo jsem už zkusila. Jsem dost líná na pravidelnou péči. Občas mám den, kdy si nedám ani denní krém když jsem třeba celý den doma a vím že nikam nepůjdu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když jsem byla mladší, taky jsem byla líná na pravidelnou péči, ale teď pravidelně o svou pleť pečuji, protože už to potřebuje. Ale je fakt, že jen večer. Ráno se mi nic nechce. :-)

      Vymazat
  3. Také olivy nemám ráda :D Oční krém vypadá dobře, líbí se mi že to má pumpičku. Já bych byla spokojená, také ho nanáším jen na noc. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Očné krémy nepoužívam, ale vyzerá dobre. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tento očný krém vyzerá naozaj lákavo a atraktívne. :) hoc som mlada mám strašne bledú pleť a preto je starostlivosť o očné okolie pre mňa nevyhnutnosťou


    Katkine kozmetické dobrodružstvá

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá opravdu moc dobře :) Také miluji olivové vůně u kosmetiky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní opravdu nádherně. Ještě mám ráda okurkové vůně. :-)

      Vymazat
  7. Oční krémy nepoužívám, ale věřím, že tento může být super, navíc mám zkušenosti s komsetikou s olivovým olejem a je skvělá.:) věřím, že i tento produkt bude.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, je skvělý. Dříve jsem taky oční krémy nepoužívala, ale i na ty přijde čas, uvidíš. :-)

      Vymazat
  8. Já používám zatím jen krémy od Alverde, je mi 18 tak potřebuji spíš jen něco trošku opečovávacího a zklidňujícího. Balení vypadá opravdu luxusně a jsem ráda, že jsi spokojená :)

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je super, že používáš aspoň něco. Já když byla mladší, tak mě taková péče vůbec nebavila. Za to teď si ji užívám. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig