úterý 29. srpna 2017

Bižuterie ze Stoklasy

Přeji krásný večer.

Už jsem u rodičů v ČR a našla si chvíli času, abych vám dala tip na krásnou bižuterii, kterou můžete najít na e-shopu stoklasa.cz.

Jak už jsem výše zmiňovala, tentokrát jsem vybírala z jejich bižuterie. Nabídku mají opravdu obrovskou, nejvíce se mi líbí štrasové šperky z jablonecké bižuterie, ale nakonec jsem vybrala úplně něco jiného.

Hodně mě zaujaly hodinky s květy růží. Na výběr mají ze 3 barev. Ciferník je u všech hodinek stejný a mění se jen barva řemínku. Mě nejvíce oslovil ten bílý, který se parádně kombinuje ke každému outfitu.


Hodinky přišly i s bateriemi a do provozu jsem je spustila tak, že jsem musela odstranit plastovou chráničku u kolečka, kde se nastavuje čas. Hodinky používám už skoro měsíc, zatím fungují a neopožďují se. Řetízek je z eko kůže, který nikde neškrábe ani nijak nedráždí a velmi pohodlně se nosí.

Dále jsem byla velmi zvědavá na nabídku chokerů alias obojků. Pamatuji si, že když jsem byla malá, měla jsem jeden v Bravu. Tehdy se mi to moc líbilo a nosila ho stále.

Na e-shopu se mi dost líbil choker s přívěskem. Na výběr máte ze dvou variant, oba jsou černé, jen jeden je celý černý, vyrobený ze sametky a druhý je s mřížkovaným vzorem, vyrobený z jemné síťoviny a ten jsem si taky vybrala. Jen si dejte velký pozor u výběru a pečlivě čtěte celý popisek, protože tento síťkovaný je o 3 cm kratší, než ten ze sametky a taky o 4 mm užší. Jinak mají stejnou velikost kamínku i prodlužovacího řetízku.

Kamínek se na chokeru velmi hezky leskne a je dostatečně velký, průměr má 1 cm. Prodlužovací řetízky celkově nemám moc ráda, protože se mi pletou do vlasů, ale tady jsem ho ocenila, jinak by mi byl choker malý. Choker doporučuji pro mladé slečny a pro štíhlejší ženy. Úplně nejlepší bude si krk přeměřit. Jinak se velmi pohodlně nosí, nikde neškrábe, neškrtí a skvěle upoutá pozornost na váš krk.

A jako poslední jsem si vybrala náramek shamballa s broušenými korálky. na výběr je až z 5-ti barev a mě nejvíce oslnila modrá, pomněnková barva. Miluji světle modrou barvu a tento náramek je úplně takový, jak jsem si ho představovala.

Korálky jsou broušené, což způsobuje jemný lesk. Zapínání je posuvné, šňůrky se dají utáhnout z každé strany a velikostně tak bude sedět každé ženě. I tento náramek se velmi pohodlně nosí a dokonce mi ani nevadí volně visící šňůrky ze zapínání. Určitě bude zajímavé, když se nakombinuje více barevných náramků najednou.

Se všemi kousky jsem velmi spokojená a děkuji e-shopu stoklasa.cz za poskytnutí výrobků k recenzi.

Zajímalo by mě, jaké šperky nejraději nosíte vy?
SHARE:

15 komentářů

  1. Ty hodinky jsou hezké, takové jarní :) tento styl a design se mi líbí.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi sa mi páči ten Shambala náramok :)

    www.lifi.sk

    OdpovědětVymazat
  3. síce hodinky nenosím, no tieto sa mi veľmi páčia :) vybrala si si pekné veci ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se hodinky zase moc líbí a velmi ráda je nosím. :-)

      Vymazat
  4. Hodinka jsou krásné. :)) Choker nechápu tento hit popravdě :D A ten náramek je boží, hlavně odstín. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten náramek má fakt parádní odstín a nosím ho velmi ráda. :-)

      Vymazat
  5. Ještě, že jejich obchod nemám v blízkosti, to by bylo utracených peněz. :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Bižu ze Stoklasy (a ne jen tu) miluju. A po hodinkách taky pokukuju, tak možná podlehnu:-).

    Měj se krásně!
    papa ByGabra

    OdpovědětVymazat
  7. Ten modrý náramek je fakt krásný! :-) Já nosím nejčastěji avanturínový korálkový náramek a zlaté náušnice :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig