pátek 29. září 2017

Cestovní taška na spodní prádlo

Přeji pěkný den.

Když jsem na e-shopu postovnezdarma.cz uviděla v nabídce pro blogery cestovní tašku na spodní prádlo, skákala jsem metr radostí. Neměla jsem ani tušení, že něco takového existuje a vždy mi trhalo srdce, když jsem volně pokládala podprsenky do cestovní tašky.

E-shop už z mého blogu poznáte a jestli ne, jedná se o stránku, která prodává výrobky z Číny a je vhodná pro ty, co se bojí z takové dálky objednávat. E-shop to v podstatě udělá za vás, ale zaplatíte o něco více, než když si výrobek objednáte sami.

Vraťme se zpět k taštičce. Na výběr mají z 8 odstínů a já si vybrala krásnou modrou barvičku. Materiál je tenčí, vyrobený z polyesteru a zip má velmi kvalitní. Rozměry taštičky jsou 26x13x12 cm. Když mi taštička přišla, byla jsem velmi skeptická a nevěřila, že mi tam nějaká podprsenka vleze.


Po otevření jsou na víku 4 přihrádky na kalhotky. Konec přihrádky je z gumy, takže uvnitř pevně drží.

Uprostřed je odnímatelná kapsa na zip, která je připevněna pomocí suchého zipu. Do této menší taštičky si můžete vložit cokoliv. Buď použité spodní prádlo nebo hygienické pomůcky, záleží jen na vás, jak kapsičku využijete.

Spodní prostor je největší a do něj se skládají podprsenky. Měla jsem obavy, že moje céčkové košíčky tam nevejdou, ale mýlila jsem se. Vejdou tam jen tak tak a tím pádem bych tuto taštičku už na větší podprsenky nedoporučovala.

Samozřejmě můžete taštičku využít i na jiné věci. Jako třeba na kosmetiku a jakékoliv další drobnosti, které chcete mít odděleně.

S taštičkou jsem velmi spokojená, je ideální na cestování a vejde se jak do kufru, tak do cestovní tašky i batohu. Spodní prádlo má své místo a už ho nemusím hledat v úložném prostoru. Jestli vás taštička zaujala, najdete ji třeba tady.

Jak si spodní prádlo na cestování balíte vy?
SHARE:

7 komentářů

  1. Wow, tak ta vypadá skvěle! :) Rozhodně to je skvělý pomocník při cestování.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Velice chytrá taštička! Akorát já bych potřebovala na jednu cestu tak čtyři. Vždycky s sebou beru mraky spodního prádla. Ne, že bych ho všechno vždycky spotřebovala. Asi tik, či co :-D
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  3. Určitě snadno využitelná taštička, která se hodí na cesty. :))

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je hodně super nápad. To jsi na cestování využije. Já prádlo dycky hledám po Igelitkách po celý tašce.

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig