sobota 28. října 2017

Jak jsem byla spokojená s kosmetikou Priody?

Přeji pěkný den.

Kdo mě sleduje delší dobu, ví, že jsem byla na blogerském eventu s přírodní kosmetickou značkou Priody, díky kterému jsem měla možnost poznat tuto kosmetiku trochu více. 

Ještě, než se vrhneme na jednotlivé recenze výrobků, ráda bych vám napsala, co mě na této kosmetice, už jen od pohledu a prvního vyzkoušení, nejvíce zaujalo. Určitě čtěte dále, protože na konci článku mám pro vás menší překvapení.

Celkově má kosmetika Priody jednoduché obaly, ze kterých se dozvíte všechny potřebné informace o výrobku. Séra a krémy jsou ještě zabaleny v krabičce a uvnitř najdete příbalový leták s kompletními informacemi o výrobku a jeho použití, včetně toho s jakými dalšími výrobky se doporučuje kombinovat.

Možná to některým bude vadit, ale Priody nemá žádnou specifickou vůni a výrobky jsou téměř bez parfemace. Mě to vůbec nevadí, právě naopak. Dále chválím složení. Všechny účinné látky jsou na prvních místech, to znamená, že je jich tam nejvíce a kosmetika není testovaná na zvířatech. Tuhle kosmetiku jsem si dost zamilovala, protože s pletí dokáže opravdu zázraky. 

A co jsem měla možnost vyzkoušet?


Na první pohled je to nažloutlá, tekutá vodička, ale při vylití na odličovací tampon je trochu gelovitější konzistence. Nejvíce se doporučuje pro odličování pleti a je to takový ten základ pro použití dalších výrobků od Priody. Co mě velmi překvapilo, bylo, že si dokáže poradit s nepřírodním makeupem. Krásně mou pleť vyčistí a odlíčí i řasenku. Už při čištění je pleť viditelně hezčí a hydratovaná. Co je pro mě asi nejdůležitější je, že nezanechává na pleti nepříjemný lepivý pocit.

Sérum je tekutější konzistence, na celý obličej stačí opravdu jen pár kapek a velmi dobře se roztírá. Rychle se vstřebává a pouhým okem ho na pleti nevidíte, za to účinky jsou viditelné hned po prvním použití. Používám ho hlavně na noc a vrásky jsou ráno jemnější, pleť je rozjasněnější a vypadá zdravěji. Kapátko je u tohoto séra dostatečně dlouhé a dosáhne téměř až na dno.

Má malé balení, obsahuje pouze 10 ml a i když ho stačí jen trochu (pár kapek), jde vidět, že při pravidelném používání rychle ubývá. Sérum má na mou pleť velmi podobné účinky, jako sérum zmiňované výše, akorát ve zjemnění vrásek mi přijde o něco málo slabší. Kdybych si měla mezi těmito séry vybrat, přiklonila bych se na stranu séra s vitamínem C. Co musím tomuto výrobku vytknout je prvotní boj s balením. Obsahuje sice gumové kapátko, ale to si při prvním použití musíte sami nasadit. Největší strach jsem měla z toho, že se mi sérum vylije, což by byla velká škoda. Takže tady bych určitě uvažovala nad změnou balení.

Pro nás, česky mluvící, to znamená s hlemýždím extraktem. Tady na Slovensku tyto dvě zvířátka nerozlišují a říkají i šnekům slimáci. (Miluji, když jsem s manželem v zoo, on vidí ťavu a já velblouda.)
Krém je vhodný pro všechny typy pleti. Konzistenci má příjemně krémovou, dobře se roztírá a stačí ho trocha. Ráno mám pleť hebkou, jemnou, hydratovanou, lesklou a celkově vypadá zdravěji, rozjasněněji. Nežádoucího lesku se zbavíte ranním vyčištěním pleti.

Balení v sáčku mě velmi překvapilo, naštěstí se dá znovu uzavřít, teda pokud vrch správně odstřihnete. Sáček je pevnější, takže ho můžete mít klidně položený v koupelně na poličce  a nerozmočí se. Po přičichnutí z něj cítím vůni opravdového zeleného čaje a kokosu. Při aplikaci zrníčka opadávají, ale dá se bez větších problémů nanést na tělo. Při zkoumání peelingu na těle, vidím malé kousky kokosu i lístečky zeleného čaje, takže doporučuji po umytí ještě pořádně opláchnout sprchový kout nebo vanu, aby se vám nestalo to, co mně.
Měla jsem možnost vyzkoušet i jejich pleťový kávový peeling a v šest ráno mě manžel budí s tím, že se nemám jít sprchovat, protože jsou ve sprše vymleté zrníčka ze spár. Chvíli na něj nechápavě koukám, protože jsem večer ve sprše byla a zdála se mi v pořádku. "Nevím co to je, ale vypadá to jako káva, budu muset někoho zavolat, ať se na to přijde podívat." V ten moment jsem se začala hrozně smát a říkám. "Ty myslíš ten kávový peeling od Priody, co jsem včera asi špatně opláchla?" Určitě i sousedi slyšeli, jak mu spadl kámen ze srdce, protože jsme už pár problémů se sprchovým koutem měli. A takto se vlastně manžel seznámil s kosmetikou Priody a myslím, že na ni jen tak nezapomene. 
Vraťme se ještě zpět k tělovému peelingu. Po osušení je pokožka jemná, hydratovaná a nemám potřebu se mazat. I když peeling obsahuje kokosový a arganový olej, nezanechává pokožku mastnou.

Pro více informací, co výrobky obsahují a jak se používají, popřípadě s kterými výrobky se doporučují kombinovat, se dozvíte po rozkliknutí modrého odkazu u každého výrobku.
Celkově mě tato kosmetika velmi zaujala, můžu vám ji jen doporučit a určitě bude i krásným dárkem pro vaše blízké.

A teď k tomu překvapení. Ve spolupráci s priody.sk jsme si pro vás připravili slevový kód PRITOP25, který zahrnuje 25% slevu, dopravu zadarmo a platí jen pro Slovensko do 17.12.2017. Nezapomněla jsem ani na své české čtenářky a zajistila slevový kód i pro český e-shop priody.cz, kde zase platí kód PRITOP25CZ, taktéž do 17.12.2017.

Myslím, že s touto slevou se už kosmetika oplatí koupit a já sama uvažuji nad využitím slevy u očního krému, ať mám tu péči o pleť kompletní.

Co vy a kosmetika Priody? Poznáte, zkoušeli jste? Jak jste byli spokojení?
SHARE:

24 komentářů

  1. O této kosmetické značce jsem již četla recenzi na produkty na jiném blogu a velmi mě zaujala. Jinak já bych ráda vyzkoušela to sérum a peeling. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. tiež som čítala pár recenzií na výrobky od tento značky, ale len samé pozitívne reakcie. Veľmi rada by som skúsila ten peeling, vyzerá úžasne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peeling je skvělý, já mu říkám peeling pro lenochy, nemusíš se po něm mazat. :-)

      Vymazat
  3. Očný krém od Priody som mala a je vynikajúci. Ja by som zase chcela sérum s vitamínom C a nočný krém, čo si testovala ty :) Inak zbožňujem ich pílingový zábal na nohy, ktorý je úžasný a rada by som vyskúšala aj nejaké ich pleťové masky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten noční krém je fakt luxusní. I to sérum a v podstatě celá tato kosmetická značka. :-)

      Vymazat
  4. Opravdu tato kosmetika vypadá hodně dobře. :) Ta vtipná story s peelingem je dobrá :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Potom jsem si z něj celý den dělala srandu, že kdy se někdo přijde podívat na ten kávový peeling, až mi ho bylo líto. :-D

      Vymazat
  5. Hezký článek, kosmetiku jsem ještě nezkoušela, tak se po ní mrknu. Zaujalo mě to tonikum :-)
    Pája, TP Bloggers

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Pájo. Tuto kosmetiku ti můžu jen doporučit. :-)

      Vymazat
  6. ja som bola produktami naozaj unesená, každý je super :) peeling som si obľúbila, lebo je na pokožku veľmi príjemný :)

    Terka Polak Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peeling mě velmi překvapil, protože nebyl vůbec tak drsný, jako jejich pleťový kávový a na pokožce byl opravdu velmi příjemný. :-)

      Vymazat
  7. mám pocit, že sa teraz s recenziami na produkty Priody roztrhlo vrece :D kozmetiku by som si určite rada skúsila, avšak odrádza ma vysoká cena :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To asi nebudeš sama, koho vysoká cena odrazuje a naprosto to chápu. Za to je i ta 25% sleva v článku. :-)

      Vymazat
  8. Ta historka s manželem a peelingem mě pobavila :-) také mám občas s přítelem něco podobného. Nemá ani páru o tom, že káva se nedá jenom pít a tak je z toho vždycky udivený :-) mám moc ráda kokos a musí být úžasný :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě se divil názvu tělové máslo. Vždyť přece máslo se maže na chleba, ne na tělo. :-D

      Vymazat
  9. Ja môžem len súhlasiť, táto značka si ma získala všetkým :) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  10. Beautiful products! Have a great day doll!

    New follower! Follow back? ;)
    MARY MARÍA STYLE

    OdpovědětVymazat
  11. Ta příhoda s manželem mě pobavila:D a ten scrub mě zaujal nejvíc a to nejen kvůli té příhodě.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, i já jsem se tomu ještě dlouho smála. :-D

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig