čtvrtek 5. října 2017

Sprchové želé od Nacomi

Přeji pěkný den.

Dneska jsem si pro vás připravila recenzi na sprchové želé od přírodní kosmetické značky Nacomi, o které jste na mém blogu už párkrát četli (tu a tu). Sprchové želé jsem předtím nikdy neměla a bylo pro mě novinkou. Poznám sprchové gely, sprchové oleje, sprchové mléka, sprchové pěny, ale sprchové želé? Moje zvědavost na tento výrobek byla obrovská a nedalo se odolat. Vybrala jsem si vůni Mango macarons. Na e-shopu je tato vůně momentálně vyprodaná, opět ji naskladní koncem října a na výběr mají ještě z dalších 3 vůní.


Jak můžete vidět výše, balení je plastový kelímek s uzávěrem na zašroubování. Po odšroubování víka, je dole na první pohled podivná, zelená hmota a po přivonění cítím sladkou vůni, připomínající jablečné bonbony.

Zelená hmota je konzistencí opravdu jako želé, má vlhký a jemně kluzký povrch.

Želé používám tak, že s ním přejíždím po těle, na kterém zanechá jen kluzký povrch a jde lehce opláchnout. Umývání s ním je docela zvláštní, protože vůbec nepění. Při druhém použití jsem z něj chtěla dostat aspoň trochu pěny, ale marně. Docílila jsem akorát toho, že se mi rozlomilo. Při dalších použití se lámalo na čím dál tím menší kousky a kluzký povrch na těle po něm už nebyl takový, jako při prvních pár použití. Tím pádem se už nenanášelo tak dobře, jako na začátku.

Po umytí pokožku nevysušuje, ale ani nijak extra nehydratuje. Takže pokud máte velmi suchou pokožku, budete mít potřebu se po koupeli namazat tělovým krémem. Co mě na želé velmi překvapilo, byla vůně na pokožce, která šla cítit ještě hodinu po sprchování.

Přírodní kosmetika Nacomi netestuje na zvířatech, je držitelem certifikátu Ecocert a tak je složení želé k naší pokožce šetrnější.

+ sladce voní
+ šetrnější složení
+ dobře umyje
+ krásně provoněná pokožka i hodinu po sprchování
+ nevysušuje

+- nepění

- používáním se láme na čím dál tím menší kousky
- kluzký povrch, který při umývání zanechává na těle, je nejvíce cítit pouze při prvních pár použití, potom postupně slábne a už se i hůře nanáší

Umývání se sprchovým želé bylo velmi zvláštní. Přiznám se, že mi trochu vadilo, že nepění a pokud milujete bohatou pěnu, určitě to nebude nic pro vás. Zase na druhou stranu, dobře umylo a krásně provonělo nejen koupelnu, ale i pokožku. Takže záleží na vás, co preferujete a zda půjdete do vyzkoušení tohoto želéJá jsem velmi ráda, že jsem mohla vyzkoušet něco nového a děkuji zastoupení Nacomi za poskytnutí výrobku k recenzi.

Zkoušeli jste už nějaké sprchové želé? Pěnilo vám?

Sprchové želé od Nacomi dostává
3 z 5-ti srdíček.
SHARE:

32 komentářů

  1. To je zajímavé. Se sprchovým želé jsem se setkala třeba u 2SIS, ale osobně jsem nezkoušela :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě by hrozně zajímalo, zda ostatní želé taky nepění. :-)

      Vymazat
  2. wowky ja som mala sprchové želé od slovenskej značky 2SIS a bolo to srandové sa s tým sprchovať :D
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem se dívala a ono má i jiný tvar, takže na umývání může být lepší. Tím pádem se ani tak neláme. :-)

      Vymazat
  3. Great post dear! :)
    Kisses...
    Soslu Badem by Dilek ...

    OdpovědětVymazat
  4. Týjo, čekala jsem, že bude takové třesavé a vždycky kousek nabereš do ruky, ale že bude v tuhé formě mě překvapilo. Zajímavé. Asi by se mi nechtělo ale zkoušet, když čtu, že se lámalo. Třeba je na něj nějaký trik :D

    OdpovědětVymazat
  5. Sprchové želé neznám a vidím to poprvé, ale mě by vadilo, že se láme a hlavně že nepění, to já mám ráda pěnu :D :))

    OdpovědětVymazat
  6. Moje první a zatím poslední zkušenost se sprchovým želé je od značky 2SIS. Vyhodnotila jsem to ale tak, že na vyzkoušení proč ne. Nebo jako zajímavý dárek. Ale na trvalo bych si ho do koupelny rozhodně nenastěhovala...
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi taky nebude patřit mezi mé oblíbené výrobky. :-)

      Vymazat
  7. To by bolo nieco pre mna, zele mam velmi rada a v podstate aj to, ze vobec nepeni :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak potom mohu doporučit a budeš s ním spokojená. :-)

      Vymazat
  8. vôňa musí byť super, ale tá konzistencia by ma veľmi odradila :/ ja som práve taký človek, čo miluje bohatú penu a čo nepení vo mne evokuje, že je to chybný produkt... :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někde jsem četla, že přírodní kosmetika celkově málo pění, ale vím, že i ona to dokáže s pěnou pořádně rozbalit, takže mě to nepěnění docela nemile překvapilo. :-)

      Vymazat
  9. Značku Nacomi znám, ale osobní zkušenosti s ní zatím nemám. Co se týče samotného sprchového želé, tak také jsem s ním žádné zkušenosti neměla, ale teď nově zkouším sprchové želé, akorát od jiné značky a to je s ním úplně jiné sprchování, jak s klasickými produkty. Ta barva tvého vybrané Manga želé je velmi zajímavá, haha :-D až taková jedovatá. Je opravdu velká škoda, že se ti želé rozlomilo a nyní se drolí na malé kousky, což tě opravdu chápu, že s takovou konzistencí je sprchování fakt složité. Proto jsem ale já volila variantu, že s želé jaké mám já, tak nepřejíždím při sprchování po těle, ale namydlím si ho v ruce a poté vytvořenou "pěnu" aplikuji na tělo. Ale pokud ti želé nevytvoří ani tu pěnu, tak nevím, kde se stala při výrobě chyba.
    Takže jsem s výsledkem hodnocení na rozpacích a asi bych si želé od této značky nepořídila. Tvá recenze se mi ale líbí :)!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla už balzám na rty a krém na ruce a byla jsem velmi spokojená. To, že se želé láme je myslím způsobeno i tvarem. Možná, kdyby bylo jinak tvarované, nelámalo by se tak. A věř mi, že jsem želé zkoušela napěnit všemožnými způsoby. :-D Děkuji za pochválení recenze. :-)

      Vymazat
  10. Zaujímavé ... želé som ešte teda neskúšala :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/?m=1

    OdpovědětVymazat
  11. S niečím takým som sa nestretla ešte ale tak všetko je prvý krát. :)
    www.veraparadis.com

    OdpovědětVymazat
  12. Vypadá to zajímavě, ještě jsem se s tím nesetkala, takže to je pro mě novinka! :D Musím to ale rozhodně vyzkoušet!
    Pája

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli ráda zkoušíš nové věci, tak určitě vyzkoušej. :-)

      Vymazat
  13. Se sprchovým želé jsem se ještě nesetkala. Je to zajímavé, ale asi bych na něj neměla trpělivost a štvalo by mě, že se láme. :(


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  14. Želé vyzerá naozaj zaujímavo a atraktívne :) páči sa mi jeho zelená farba :)

    Life is full of interests

    OdpovědětVymazat
  15. Tuhle vec znam z Lushe, ale ted jsi me uplne navnadila zkusit tohle :)
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já od Lush ještě nic neměla, měla bych to napravit. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig