pondělí 8. ledna 2018

Prosincová krabička s překvapením U-box

Přeji krásné pondělí, milé čtenářky.

Jak už je u mně zvykem, i minulý rok jsem si koupila prosincový U-box, abych našla pod stromečkem více překvapení. Kupovala jsem ho na začátku prosince za 11,99 eur a boxík jsem rozbalila opravdu až na Štědrý den.


Myslím, že tento tajemný boxík vám už nemusím představovat a vrhneme se rovnou na rozbalování.

Jako první jsem vytáhla dvě dekorační pásky na nehty. Předpokládám, že se v boxíku nacházely různé barevné varianty a mě přišla žlutá a fialová barva. Nail arty mě baví, takže se u mně pásky určitě neztratí.

Dále jsem uvnitř našla tři nehtové pomůcky na odstranění nepříjemných záděrů. Tento výrobek bych spíše nahradila nějakou mini manikúrou, která by místo třech stejných věcí obsahovala nůžky, kleště a tuhle pomůcku na záděry. No, ale když se podělím s kámoškou a maminkou, tak využití pro ně určitě najdu.

Jedinou věc, kterou z boxíku nevyužiji, jsou šablony na tvarování obočí. Obočí si dokážu rovnoměrně vytvarovat a vybarvit sama, takže žádnou šablonu nepotřebuji a celkově je to pro mě zbytečná věc. Možná ji ale ocení začínající parádnice.

Potom jsem vytáhla takovou zajímavou černobílou věcičku a vůbec jsem neměla tušení, na co to je. Až po přečtení přiloženého papíru jsem zjistila, že se jedná o vlnkovač na vlasy. Ještě nevím, jak přesně funguje, ale může to být skvělá vlasová pomůcka.

Uvnitř boxíku jsem našla, dle popisu na výrobku, zrcadlový lak na nehty. Bohužel do zrcadlového efektu má daleko a jedná se spíše o metalický lak. Ale kdo ví, třeba jen potřebuje jiný top coat, jako má teď momentálně Essence. Určitě ho vyzkouším a potom dám vědět.

Když jsem uviděla tohle vajíčko, myslela jsem si, že je to balzám na rty. Až po bližším prozkoumání jsem zjistila, že se jedná o tvářenku. Tvářenky používám často, takže i tuto velmi ráda vyzkouším.

Dále jsem uvnitř našla krásný štětec od Kylie. Na dotek je velmi příjemný a v oběhu bylo více druhů. Ve tvarech štětců se moc nevyznám, ale přijde mi, jako štětec na makeup, popřípadě na tvářenku, ale klidně mě opravte, určitě se v tom lépe vyznáte.

Dole, pod všemi drobnostmi, jsem našla sjednocující hydratační péči od Garnier. Krém obsahuje vitamín C, měl by sjednotit tón pleti a měl by redukovat skvrny po akné, skvrny způsobené věkem a skvrny ze slunce. Je určený pro všechny typy pleti a asi ho daruji mamince, i když Garnier krémy mám moc ráda.

A to nejlepší na konec. Jako poslední výrobek, boxík obsahoval Naked paletku s nádhernými odstíny. Paletka obsahuje jak matné, tak lesklé stíny a jsem zvědavá na jejich kvalitu. Jednu Naked paletku mám, ale jinou a s bází má docela slušnou výdrž.

Jestli vás zajímá obsah prosincové krabičky z předminulého roku, můžete se podívat tady. A jestli vás U-box celkově zaujal, objednávala jsem ho na této FB stránce přes zprávy. Určitě se nebojte poslat peníze dopředu, krabička s překvapením mi vždy přišla.

Z prosincového U-boxu mám docela smíšené pocity. Něco posunu dále, něco bych nahradila jiným výrobkem, ale naštěstí většinu využiji. Vím, že se nedá zavděčit všem a tak by mě zajímalo, co na obsah U-boxu říkáte vy?
SHARE:

26 komentářů

  1. Mně se líbí ta paletka a tvářenka, zbytek je taky fajn, ale asi bych to nepotřebovala. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ještě velmi ráda vyzkouším ten lak na nehty. :-)

      Vymazat
  2. Tá paletka Naked vyzerá skvele. Teším sa na recenziu.

    OdpovědětVymazat
  3. Co mě zaujalo je snad jediná věc a tím je paletka, jinak mi ostatní produkty přijdou zbytečné.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak do toho vajíčka bych určitě neřekla ze je to tvářenka. Taky mi to podle obrázku přišlo spíše jako balzam na rty. A ta paletka je pěkná. Já bych ty barvy sice nevyuzila a stíny nepoužívám, ale věřím ze tebe potěšila :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky některé stíny nevyužiju, ale líbí se mi. V podstatě to tak mám skoro s každou větší paletkou, že nejvíce využívám jen pár oblíbených odstínů a ty pak nosím stále. :-)

      Vymazat
  5. Těším se na recenzi na paletku, jinak kromě té paletky mě nic z boxu nezaujalo, škoda.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Škoda, no. Opravdu se nedá všem zavděčit. :-)

      Vymazat
  6. Za tento box by som nedala ani 5€, absolútne zbytočné blbosti tam dávajú a nič by som nevyužila, dokonca neznáme značky a to by som sa bála dať aj na pleť

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi na tom něco bude. Dneska jsem byla u Číňanů a tam našla v prodeji makeup, který byl v U-boxu předminulý rok v září. Článek na něj tu taky najdeš. No, já si ho kupuji jen jednou ročně, na Vánoce, abych měla o překvapení více. :-)

      Vymazat
  7. U-BOX som si už dlho neobjednávala, pretože posledný ktorý som si kúpila ma dosť sklamal. Tiež som uvažovala, že vyskúšam decembrový, pretože minuloročný decembrový bol perfektný. V tomto je pár slušných vecí, ale som rada že som odolala.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano vím, četla jsem. A souhlasím, že minulý vánoční box byl lepší. :-)

      Vymazat
  8. Tak mě asi jediné co by nazaujalo jsou ty odstraňovače kůžičky - nesnáším tohle dělat :D a šablony na obočí. Jinak paletka je moc hezká a barvy poměrně využitelné :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, ty šablony mě taky ničím nezaujaly. A na paletku se už těším, jen je mi líto ji otvírat, když mám načatých spousty jiných. :-)

      Vymazat
  9. Ta paletka mi připadá skvělá :) jinak se mi ještě zamlouvá páska na nehty, ráda si dělám manikúru :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mně se líbí nejvíc paletka :) Věci na manikúru se mi sice líbí, ale asi bych pro ně nenašla využití. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I mně a ještě ta tvářenka vypadá hezky. :-)

      Vymazat
  11. Vyzerá to zaujímavo. Mňa by potešila najviac asi paletka a tie pásiky na nechty pretože ma baví všelijako si ich zdobiť a podobne:3

    Pozývam teba a tvojich čitateľov na giveaway na mojom blogu GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  12. Přijde mi, že ten, kdo tohle dává do kupy, šel prostě k Vietnamcům, kde koupil samé fake věci (Kylie, Naked, a dokonce i ta tvářenka - to samé vyrábí Sephora). Shodou okolností tam měli ve slevě Garnier, tak to vzal taky. Kdybych si tohle koupila, tak bych byla pekelně naštvaná a snad bych to i vrátila. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Předminulý vánoční box byl super, ale za minulý rok to je opravdu bída. Asi máš pravdu, před pár dny jsem byla u Číňanů a našla tam makeup, který byl v jiném vydání u tohoto boxíku. Letos se podívám po nějakém jiném překvapení a vyzkouším třeba look fantastic box. :-)

      Vymazat
  13. Je to zajímavé, některé produkty tam vypadají moc dobře :)

    Nails from Czech - Lucie

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig