pondělí 19. března 2018

Dámská kabelka s přívěskem

Přeji pěkný den.

Když jsem procházela e-shop postovnezdarma.cz a opět měla možnost si něco vybrat, napadlo mě, že nemám žádnou malou černou kabelku. Vždy jsem si kupovala kabelky v různých barvách (ne černých), které musely být hlavně velké. Velké tak, aby se mi do nich vlezlo vše potřebné včetně pití do práce. Do oka mi padla tahle malá kabelka s přívěskem.


Ještě, než se budu zabývat kabelkou, vám chci napsat, že tento e-shop prodává výrobky z Číny a je vhodný hlavně pro ty, co se bojí z takové dálky objednávat nebo třeba neví, jak na to. E-shop to v podstatě udělá za vás, ale samozřejmě zaplatíte o něco více, než kdybyste si danou věc objednali sami.

Kabelka přišla zabalená jen v obálce, ale naštěstí se jí nic nestalo a doručovací doba trvala cca 3 týdny. Uvnitř kabelky se nacházel vzduchový polštářek, aby kabelka držela tvar, nastavovací pásek a jako dárek gumičku do vlasů.

Kabelka je z pevného materiálu (umělá kůže), je velmi kvalitně zpracovaná, zip má oboustranný a kovové části jsou pozlacené. Kabelku nosím už nějaký ten měsíc a ještě se barva neošoupala ani nevybledla. Vnitřek kabelky je tmavě hnědý a nemá žádnou přihrádku.

Kabelka je opravdu vhodná jen pro ty, co preferují malé kabelky a dá se nosit úplně všude. Vejde se do ní jen to nejdůležitější. Peněženka, mobil, klíče a nějaký malý parfémek.

Já jsem s kabelkou velmi spokojená, překvapila mě svou vysokou kvalitou a vypadá úplně stejně, jako na fotce u prodejce. Jestli taky hledáte malou černou kabelku a líbí se vám, můžu vám ji jen doporučit.

Preferujete menší nebo větší kabelky?
SHARE:

40 komentářů

  1. Tá je riadne pekná, presne takýto typ kabeliek nosím najradšej :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to pro mě takový nezvyk, vždy jsem nosila velké kabelky, ale je opravdu moc pěkná. :-)

      Vymazat
  2. Vypadá moc pěkně , určitě bych ji též unosila :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tahle kabelka je teda úplně mazlivá :-) Moc se mi líbí, já mám ráda malé kabelky, hodí se ke všemu a k outfitu, když člověk vyrazí třeba do města, jsou úplně úžasným doplňkem :-).

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Fantastic post!
    Kisses .
    Dilek ...

    OdpovědětVymazat
  5. Kabelka vypadá moc pěkně. Já mám pár takovýchto menších kabelek a rozhodně se hodí, když člověk jde někam na party a nebo prostě nechce tahat vekou kabelu..

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, přesně tak. I proto jsem si ji vybrala. :-)

      Vymazat
  6. Ten Bambi na přívěšku se mi hrozně líbí ♥ Naučila jsem se takovéhle malinké kabelky nosit k batohům :D V kabelce mám doklady a v batohu zbytek nálože.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ten je tam nejroztomilejší. To je zajímavá kombinace, asi bych si raději vzala větší kabelku, než tahat ještě i batoh. :-))

      Vymazat
  7. Mám ráda buďto velké kabelky nebo jenom tyhle malé a tahle je fakt pěkná, jednoduchá a hodí se ke všemu. A ten přívěsek je na tom moc pěkný :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já malé kabelky moc nemusela, ale teď jsem si je velmi oblíbila. :-)

      Vymazat
  8. Kdy jdu Martinko do města, tak preferuji hlavně tyto malé kabelky :) Kabelka je moc hezká, viděla jsem ji na Aliexpressu (koukám tam teď na kabelky často). Do práce nosím kožený batůžek a nebo zase velkou kabelku, aby se mi tam vlezla svačina na celý den :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, taky to tak mám. Do města stačí kabelka jen na to nejdůležitější. Jinak je možné, že jsi ji viděla na Ali. Oni to z podobných e-shopů objednávají za tebe. Ale jestli se ti kabelka líbí, můžu jen doporučit. Je opravdu kvalitní a pevná.

      Vymazat
  9. Mám ji také, ale objednávala jsem si ji sama z aliexpressu. Za ty peníze, na které mi vyšla je hrozně super. Když někam jdu a potřebuji ten to nejnutnější, tak je velikostně vyhovující :)

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkná, já ji mám taky, ale v šedé.. z aliexpressu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šedá se mi taky moc líbila, ale nakonec jsem vzala černou, protože v jiných barvách mám kabelek spousty. :-)

      Vymazat
  11. Vypadá skoro stejně jako ta moje co mám s Rosegal tu šedou akorát mám chlupatý přívěšek a nemám na kabelce takové vroubkování. Je pěkná, já tež vždy nosila jen velké kabelky, ale teď jsem ráda i za malou, která se hodí do města :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  12. Je moc hezká, na kolik cca vyšla? :-) Já si naposledy koupila tak maličkou, že se mi tam nevejde ani peněženka :-D Musím to napravit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to musela být opravdu mini kabelka. :-D Tahle stojí 11 eur, ale záleží odkud objednáváš. Na Ali ji najdeš určitě levněji. :-)

      Vymazat
  13. Tak zde se výběr opravdu povedl. :) Vypadá hezky, líbila by se mi také.

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  14. Jeeej, presne túto kabelku som si kúpila asi pred pol rokom na Aliexpresse v čiernej aj červenej farbe :-)

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig