pátek 9. března 2018

Hydratační koktejl 3v1

Přeji pěkný den.

Když mi dorazil balíček z e-shopu Nacomi.sk, našla jsem v něm, jako překvapení, hydratační koktejl 3v1. Samozřejmě jsem se z něj velmi těšila, ale jelikož má pleť není nějak extrémně vysušená, bála jsem se, že nebudu moct dostatečně ohodnotit jeho funkčnost a tak bych vám aspoň povyprávěla, jaké mám z něj pocity. Naštěstí jsem se trochu mýlila a výsledky jsou viditelné i na normální pleti. Zda to byly výsledky kladné či záporné, zjistíte v následujících řádcích.


Ještě, než začnu s recenzí, chtěla bych vám napsat, proč má v názvu 3v1. Nejsou to účinky koktejlu, ale jedná se o tři různé způsoby použití. Můžete ho použít jako pleťovou masku, intenzivní sérum nebo jen jako masku na oční okolí.

Tentokrát obal není ničím výjimečný, tuba je plastová a uzávěr má na zašroubování. Obsahuje 85 ml hydratačního koktejlu a konzistence je krásně krémová. Popis vůně mi vždy přijde nejtěžší. Já v něm cítím jahodový puding, manžel zase piškotové těsto. Takže v podstatě každý v něm cítíme něco jiného, ale shodujeme se na krásně jemné a sladké vůni.

Jak už jsem výše psala, hydratační koktejl se dá použít třemi způsoby:

1. a 2. jako pleťová maska a maska na oční okolí. Tyhle dva způsoby použití shrnu dohromady, protože jsou skoro stejné. Když jsem koktejl nanášela, vždy to bylo na celý obličej včetně očního okolí, jen jsem dávala pozor, aby se krém nedostal do očí. Krém se nanáší v hrubší vrstvě a nechává působit 15 - 20 minut. Během působení na pleti necítíte nic nepříjemného. Poté se buď opláchne nebo zbytky můžete setřít navlhčeným kosmetickým tamponem. Já ho zvykla oplachovat a po opláchnutí se u mě žádné viditelné výsledky neobjevily.

3. Intenzivní sérum. U tohoto způsobu použití se na vyčištěnou pleť nanáší tenká vrstva krému a nechává působit přes noc. Není potřeba už žádné jiné péče. Hydratační koktejl se do mé pleti ani v tenké a dobře rozetřené vrstvě nevstřebá. Krém sice není mastný, ale na mé pleti zanechává jemně lepivý film a to mi u jakékoliv kosmetiky hrozně vadí. I přesto jsem si tento způsob použití oblíbila nejvíce. Ráno, při pohledu do zrcadla, nastává wow efekt. Má pleť je krásně hydratovaná, jemná, vláčná, rozjasněná a již po prvním použití jsou jemnější vrásky vyhlazenější. Má pleť vypadá mladistvěji a výsledek opravdu stojí za to.

Hydratační koktejl v sobě neobsahuje nic špatného, jedná se o přírodní kosmetiku a jestli vás zaujal, najdete tady více druhů.

+ přírodní
+ různé způsoby použití
+ příjemná vůně
+ není mastný
+ při použití, jako intenzivní sérum, zanechává na pleti wow efekt, viz. článek (pleť je hydratovaná, jemná, vláčná, rozjasněná a jemné vrásky jsou vyhlazenější)

- po pleťové masce jsem na pleti neviděla žádné změny
- při použití, jako intenzivní sérum, krém na pleti mírně lepil

Abych tak nějak shrnula výsledky na mé normální pleti. Nejvíce jsem si oblíbila použití, jako intenzivní sérum, kdy pleť, po nočním působení, vypadala opravdu nádherně. Myslím, že každý na své pleti uvidí změny a jedinou nevýhodu vidím v mírné lepivosti krému. Pokud vám lepení nevadí, jako intenzivní sérum vám ho můžu doporučit. 

Už jste někdy podobný koktejl zkoušeli?

Hydratační koktejl 3v1 dostává
4 z 5-ti srdíček.
SHARE:

22 komentářů

  1. Líbí se mi, že jde o přírodní produkt, děkuji za recenzi o značce slyším poprvé :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od této značky jsem vyzkoušela už více výrobků a troufám si říct, že je opravdu velmi dobrá. :-)

      Vymazat
  2. Že existují takové koktejly na pleť, tak to čtu poprvé, ale vypadá to v celku dobře a i to balení je pěkné. Díky za info :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani já neměla tušení o těchto koktejlech. :-)

      Vymazat
  3. asi by som si ho sama nekupovala, ale pozitívum je, že je prírodný a osobne by som sa tešila aj z toho, že nie je mastný :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě od nákupu odrazuje to lepení. Radši bych brala, aby byl krém mastný, než lepivý. :-)

      Vymazat
  4. Vypadá moc dobře , hydrataci potřebuje každá pleť , určitě by se mi též hodil :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Martinko, tento produkt vidím úplně poprvé a zaujal mě. Líbí se mi fialová barva obalu, hihi.. :-D Hodně se mi líbí, že se jedná o další přírodní produkt, který neznám a díky tvé recenzi o něm vím :)


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barva obalu asi zaujme ne jedno ženské oko, ale tentokrát mi obal přijde takový obyčejný. Tahle kosmetika umí i hezčí obaly, ale samozřejmě nic proti němu nemám. :-)

      Vymazat
  6. O tomto krému slyším poprvé i o značce, ale já bohužel mám dost citlivou pleť, takže beru většinou jen věci z lékaren :/

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle kosmetika je vhodná i pro citlivou pleť, takže by neměl být problém. Ale chápu, raději používat ověřené výrobky. :-)

      Vymazat
  7. Jako sérum přes noc dobré, ale to lepení by mi taky dost vadilo. Ale když účinky jsou takové, tak bych mu to i odpustila :D
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, přesně. :-D Ten výsledek opravdu stojí za to celonoční trápení s mírným lepením na pleti. :-))

      Vymazat
  8. Působí na mě tak trochu jako placebo, jako produkt navíc, nic ve zlém. To lepení by mi asi hodně vadilo.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je v pořádku, každý máme svůj názor a já si ho velmi ráda přečtu. To lepení mi taky hodně vadí. Oni tyto koktejly mají zahrnuté v krémových maskách a o dost více mě třeba zaujala ta čistící. :-)

      Vymazat
  9. Má moc pekny obal, nič prehnané, ale škoda že nefunguje aj ako maska :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba by výsledky šly lépe vidět na suché pokožce se šupinkami. Těžko říct. :-)

      Vymazat
  10. Tiež som ešte nepočula o takýchto vychytávkách ale vôbec to nevyzerá zle. Najmä sa mi páči ten obal.

    Klaudia Duranova

    OdpovědětVymazat
  11. Já ti nevím, z toho, že na něco zabírá a na něco ne mám smíšené pocity. Nicméně třeba by mi to vyhovovalo. Člověk nikdy neví :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Při použití, jako sérum, je na pleti během spánku, takže má na působení delší čas. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig