neděle 4. března 2018

Jarní novinky od Yves Rocher

Přeji pěkný den.

Jestli kosmetická značka Yves Rocher patří mezi vaši oblíbenou kosmetiku, určitě vám neunikly její jarní novinky v podobě matných rtěnek, tekutých matných rtěnek a nových vůní u sprchových gelů.

Díky spolupráci s touto značkou, jsem měla možnost vyzkoušet čtyři sprchové gely s novými vůněmi z řady Plaisirs nature, jednu tekutou rtěnku s matným efektem a dvě matné rtěnky Grand rouge.


V dnešním článku vám napíšu, jak jsem byla s výrobky spokojená a pokud přemýšlíte nad koupí, možná vám pomůžu se rozhodnout.

Začnu asi tím nejoblíbenějším, sprchovými gely. Mám vyzkoušené i jiné sprchové gely od této kosmetické značky a zatím mě žádný z nich nezklamal. Všechny jsou stejně skvělé. Mají gelovo krémovou konzistenci, krásně provoní, pokožku nevysušují a více než 97% složek je přírodního původu. Takže vám v následujících řádcích jen představím nové vůně a v krátkosti popíšu, jak mi voní.

Pokud mě sledujete delší dobu, víte, že vůni kávy v kosmetice miluji a tak vás ani nepřekvapí, když jsem jako první vyzkoušela sprchový gel s vůní Zrnka kávy. Jeho vůně je nádherná, připomínající vůni kávy, ale trochu zjemněné, voní mi, jako ledová káva. Jestli jste i vy milovníci těchto vůní, sprchový gel vám můžu jen doporučit.

Druhý sprchový gel s vůní Květ mimózy a bavlna voní, jako jemná čistota a tato vůně se nejvíce líbí mému manželovi. Myslím, že tento sprchový gel můžete koupit všem, o kterých nevíte, jaké vůně mají rádi.

Na Yves Rocher nejvíce miluji to, jak si dokážou pohrát s vůněmi a vytvořit kombinaci, která by mě nikdy nenapadla. Jako například sprchový gel Granátové jablko a růžový pepř. Vůně je sladká, svěží a dokáže vás naplnit energií. Je to druhý adept na vyzkoušení, ihned po kávovém sprchovém gelu.

Jako poslední jsem dostala sprchový gel Magnólie a bílý čaj. Cítím v něm vůni květů magnólie, která je zjemněna vůní bílého čaje. Celkově se jedná o velmi příjemnou, květinovou vůni, kterou věnuji mamince.

A můžeme pomalu přejít k rtěnkám. V balíčku jsem našla dvě matné rtěnky Grand rouge v odstínu 156 a 152. Obal rtěnek je matný a díky své zlaté barvě na mě působí luxusním dojmem. Naspodu rtěnky je vyobrazen odstín, který v sobě daná rtěnka ukrývá. Obě rtěnky velmi příjemně voní a aby rty nevysušovaly, obsahují regenerační olej z kamélie. Na výběr je až osm odstínů, které slibují dlouhotrvající efekt, 8 hodin.

Jedná se o krásně výrazné odstíny, které nezaschnou úplně do matna, ale spíše tak do polo matna. Na rty se dobře nanášejí, jsou velmi příjemné a ani nevíte, že je na rtech máte. Mé rty nevysušují, nezvýrazňují nedokonalosti, jen se dost obtiskují a jejich výdrž je trochu slabší. Pití vody vydrží, ale po jídle budete muset rtěnku opravit. Rtěnka zvládne být v perfektním stavu, bez jídla, tak cca dvě hodiny. Potom se začne vytrácet od středu rtů a je opět nutná oprava. Znovu nanést rtěnku není žádný problém a tak tyto rtěnky můžu doporučit všem, kterým nevadí slabší výdrž a opětovné nanášení během dne.

Tekutá matná rtěnka mi přišla v odstínu 112, což mi přijde jako taková červeno hnědá barvička. Obal rtěnky je kvalitní a už přes něj vidíte daný odstín. Uvnitř se ukrývá plochý aplikátor, se kterým se barva velmi dobře nanáší. Opět rtěnka velmi příjemně voní a taky obsahuje regenerační olej z kamélie. Na výběr je z 12-ti odstínů, které slibují až 12-ti hodinovou výdrž.

Rtěnka se velmi dobře nanáší, plochým aplikátorem přesně vykreslíte rty. Na můj vkus ale dost dlouho schne. Nezaschne úplně do matna, ale spíše do polo matna a mírně se obtiskuje. Jinak nezvýrazňuje nedokonalosti, barva nezalézá do vrásek, jen musím vzpomenout mírné lepení při schnutí. Rtěnka mé rty i trochu vysušuje, ale za to je její výdrž o dost větší, než rtěnky vzpomínané výše. Menší jídlo i pití vydrží, ale po vydatném obědě bude potřebovat opravit, což ani v tomhle případě není žádný problém. Rtěnka je lehká, ze rtů mizí jak od středu rtů, tak i postupným vyblednutím odstínu a pokud neplánujete jíst, vydrží na rtech opravdu dlouho.

Když to tak shrnu, nejlepší jsou sprchové gely. Jejich neobvyklé kombinace vůní mě baví a vždy mi hezky voní. 
Výběr rtěnek je velmi individuální a záleží jen na vás, co od rtěnky vyžadujete. Já mám doma od Yves Rocher více rtěnek a nedělá mi problém si je během dne znovu nanést.

Zároveň bych velmi ráda poděkovala zastoupení Yves Rocher za poslání krásného balíčku.

Co máte od Yves Rocher nejraději vy? A co říkáte na tyto novinky?
SHARE:

35 komentářů

  1. Tie ich nové vône sprchových gélov sú úžasné a najviac som si zamilovala kávu a potom granátové jablko, ako aj ty :))

    OdpovědětVymazat
  2. YR mám strašně ráda a novinky vypadají super. Hlavně kávový sprcháč, ten určitě časem zkusím.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kávový sprcháč je úžasný, opravdu krásně voní. :-)

      Vymazat
  3. Od YR si kupuji jen pečující kosmetiku, ani nevím proč....Určitě bych sáhla po sprcháči s magnolii.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je krásná květinová vůně. Já od YR taky kupuji převážně jen pečující kosmetiku, ale ještě minulý rok jsem začala zkoumat i jejich dekorativku. :-)

      Vymazat
  4. V Yves Rocher nakupuji téměř každý měsíc, spolupráci bych brala taky :D. Martinko, tím, že tam nakupuji hodně mám vyzkoušených spoustů produktů. Sprchové gely jsou moji oblíbenci a hodně doporučuji i čisticí gel, který už mám po třetí. Rtěnky mají nádhernou barvu, takové výrazné nosím ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já u nich taky nakupuji často a jsem ráda, že jejich obchůdek nemám poblíž, jinak bych tam byla snad denně. :-D Čistící gel mám taky, mám i jejich micelární vody. Zelená je taková lepivá, ale s růžovou jsem velmi spokojená. :-)

      Vymazat
  5. Tieto novinky su uplne super, najviac sa mi páčia tie mastné rúže:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty rtěnky jsou moc krásné, mají nádhernou pigmentaci už v jedné vrstvě a každý si určitě vybere. :-)

      Vymazat
  6. Úžasný článek :)! Rocher miluji, hned vedle postele mám na komodě jejich krém na ruce, miluji jejich design, vůně, kvalitu všechno! Abych pravdu řekla, očima jsem rychlo jela na text s rtěnkami nebo já jsem rtěnková :) a matné? To je moje! Těším se teda až je vyzkouším, vůbec nevadí, že nemají delší výdrž, myslím, že většina z nich ji nemá, a ono my ženy máme ve zvyku si pusu často přetírat znovu :D, moc se mi líbí ty odstíny!!! Takže wau! Těším až vyzkouším :)!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, i já jsem velký milovník této kosmetiky. Odstíny rtěnek mají krásné, skvěle pigmentované a na to, že jsou matné, vůbec nezvýrazňují nedokonalosti. :-)

      Vymazat
  7. Tyto novinky se mi hodně zamlouvají, hlavně jejich sprchové gely, ty mají opravdu výborné! :) Rtěnky mě hodně zaujali, mě také vůbec nedělá problém si rty natřít znovu. :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přemýšlím, zda jsem někdy měla něco od Yves Rocher, co by mi vůbec nevyhovovalo, ale nemůžu na nic přijít. Já jsem z této kosmetiky opravdu nadšená. :-)

      Vymazat
  8. Ta matná rtěnka vůbec nevypadá špatně a je super, že voní :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ta tekutá rtěnka vypadá úžasně!
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  10. Presne tento balíček mi nedávno prišiel a som s ním veľmi spokojná! :)
    my blog: <a href="http://thecolorfulthoughts.blogspot.sk/2018/03/i-regret.html>THE COLORFUL THOUGHTS</a>

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě přišel pár dní před Valentýnem a je opravdu skvělý. Velmi mě potěšil. :-)

      Vymazat
  11. Ty rtěnky :-) Nádhera, od Yves Rocher jsem ještě nezkoušela :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám rtěnky od YR velmi ráda, mám doma i více odstínů a jsou opravdu moc krásné. :-)

      Vymazat
  12. Na Yves-Rocher jsem přišla teprve nedávno, je to úžasná kosmetika. Jejich sprchové gely nádherně voní, nikdy nevím, který dřív koupit. Už se těším, až vyzkouším tyhle nové vůně :) Co se týče rtěnek, mám jednu, byla za pár korun k nákupu :) ještě jsem ji nezkoušela, ale tyhle nové vypadají skvěle, hlavně ty barvy.
    everyday-lifecz.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejich rtěnky jsou super, mám doma i jiné a jsem velmi spokojená. Mají krásné odstíny a určitě si vybere každý. :-)

      Vymazat
  13. Nádherné novinky :) Mňa najviac zaujali tie sprcháče, ktoré od Yves Rocher milujem a tie odtiene rúžov sú krásne, aj keď som viac na nude odtiene

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já mám nejraději jejich sprchové gely, dekorativku teprve objevuji a zatím jsem velmi spokojená. :-)

      Vymazat
  14. Já mám na Yves Rocher ráda jejich slevové letáčky, které mi pravidelně chodí do schránky, téměř vždy nabídky využiji. Líbí se mi sprchové gely, ty jsou úžasné a taky čisticí přípravky na pleť a odličování. Poslední dobou se mi líbí i jejich dekorativka, jako například řasenka Sexy Pulp.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, i mě chodí jejich letáčky domů. Řasenku jsem od YR ještě neměla, takže taky budu muset vyzkoušet. :-)

      Vymazat
  15. Recenze je pěkná, líbí se mi také zajímavé vůně sprchových gelů, nejraději bych si je hned očuchala. :) Káva by mě také lákala. A rtěnky mají moc hezké odstíny.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Ty sprcháče mají opravdu moc hezké vůně, ale to asi všechny od YR. A co se týká rtěnek, myslím, že každý si vybere tu svou. :-)

      Vymazat
  16. Presne aj mne najviac vonia káva a granátové jablko! :) Rúže mi sedia tiež a nevadí mi ich počas dňa dopĺňať :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky budeme mít stejný styl na vůně. Rtěnky jsou parádní, nejvíce jsem si oblíbila odstín 152. :-)

      Vymazat
  17. S rúžmi mám rovnakú skúsenosť ako ty :), akurát ten tekutý matný som neskúšala, nechala som ho do súťaže. Súhlasím s tebou, že sprchové gély sú naj, ja som mala v balíčku kávovú vôňu, ktorá je úplne božská a vôňu magnólie s bielym čajom. Sprchový gél s vôňou granátového jablka som si akurát nedávno kúpila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že jsme se shodly a ta tekutá rtěnka je taky fajn. Už přemýšlím nad dalším odstínem. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig