úterý 24. července 2018

Krásné vzpomínky navždy zůstanou

Přeji pěkný den.

Díky e-shopu Saal-digital.cz jsem měla možnost vytvořit si svou první fotoknihu s vlastními fotkami. Dostala jsem slevový kupón v hodnotě 900,- a v dnešním článku bych vám ráda napsala, jak moje tvorba probíhala a taky, zda jsem byla s výsledkem spokojená.

Jako první jsem si musela stáhnout program SaalDesigner, který najdete na jejich e-shopu a mohlo se jít tvořit. Chvíli mi trvalo, než jsem se v programu zorientovala, ale po bližším prozkoumání jsem zjistila, že je velmi jednoduchý. Nejdříve jsem zkusila automatické vytvoření knihy z mých fotek, ale to se mi moc nelíbilo, tak jsem si ji navrhla sama, podle sebe.


Vybrala jsem si fotoknihu s pevnou vazbou o rozměrech 15x21 cm s lesklým obalem i fotopapírem a za příplatek 150,- jsem zvolila kolonku bez čárového kódu. Docela mě příplatek překvapil. Většinou platím za položky navíc, ale tady se připlácelo za to, co na výrobku nebude. Fotokniha má 26 stran.

Co se mi hodně líbí je, že při navrhování stále vidíte výslednou cenu, která se s přidáváním fotek, pozadí nebo různých klipartů vůbec nemění a tak si fotoknihu můžete doslova přeplácat vším možným.

Tvorba fotoknihy už je jen na vaší fantazii. Fotky můžete zmenšovat, zvětšovat, různě otáčet, obracet a po celou dobu vidíte kvalitu fotky. Mně to tuším stále ukazovalo, že je kvalita dobrá nebo velmi dobrá.

Knihu jsem objednávala dne 12.7. ve večerních hodinách a 13.7. mi už přišel email, že mou objednávku odesílají. Balíček ke mně cestoval až z Německa a 17.7. mi dorazil domů na Slovensko.

Po prolistování jsem byla nadšená. Kvalita knihy je výborná, fotky jsou kvalitně vytisknuté a celá je podle mých představ. Nemá nikde žádné logo Saal digital a tak jsem i ráda, že jsem si připlatila za to, aby byla bez čárového kódu. Nic ji tak neruší a jsem velmi spokojená.

Fotokniha je skvělá pro zachování jakýchkoliv vzpomínek. Myslím, že bude i krásným dárkem pro vaše blízké. Určitě vám ji můžu doporučit a děkuji e-shopu Saal-digital.cz za slevový kupón, se kterým jsem si mohla vytvořit svou první fotoknihu.

Líbí se vám nápad v podobě fotoknihy? Už jste si nějakou vytvořili nebo plánujete vytvořit?
SHARE:

25 komentářů

  1. Fotokniha je super věc, jednou jsme si dávali prarodičům k narozeninám a mají ji do teď :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  2. Nikdy jsem žádnou fotoknihu neměla, ale velice se mi vzhled knihy líbí :)

    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
  3. Fotokniha je velmi fajn darček :)
    http://www.lifeinpicturesbylu.com

    OdpovědětVymazat
  4. Fotokniha opravdu vypadá skvěle, vhodná i jako dárek k narozeninám. :))
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že bude vhodná pro každou příležitost. :-)

      Vymazat
  5. Krásný nápad, tyhle fotoknihy se mi moc líbí, jsou super na zachování vzpomínek :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkný design.:) Já si vytvořila vloni a jsem s ní moc spokojená.


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Fotoknihy sú určite skvelý nápad a raz to musím vyskúšať. :) Pri tejto mi akurát veľmi nesedí dizajn, ale to je individuálne. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dizajn celé fotoknihy si můžeš navrhnout podle sebe. Od obalu až po vnitřek knihy, takže opravdu individuální záležitost. :-)

      Vymazat
  8. Ahoj, mohu tě pozvat na svůj blog? probíhá tam Velká letní Giveaway♥

    OdpovědětVymazat
  9. Ten nápad na fotoknihu se mi moc líbí, taky bych ráda pro nás a rodinu něco takového vytvořila :)

    OdpovědětVymazat
  10. Raz mi fotoknihu venoval priateľ k narodeninám a je to mega super vec! Tie fotky sú kvalitné, pekné, pokope a len tak ľahko sa nezničia :)

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To byl nádherný dárek, taky by mi takový udělal radost. :-)

      Vymazat
  11. So sestrou sme uvažovali, že to by bol skvelý darček mamke k narodeninám, prípadne si vytvoriť nejaké spomienkové knihy z každého roka. Fotky v pocitaci vážne nie sú to, čo fotky v albumoch :)
    www.DanyCuks.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Mít takto vyvolané fotky je super. :-)

      Vymazat
  12. Jé! Já myslela, že to bude nějaká knížka na sepisování vzpomínek :D A pak koukám, že fotokniha. Moc krásnou sis vyrobila a jsem ráda, že jsi spokojená a všechno dobře dopadlo s dopravou. Čárový kód jsem na té své nechala a je takový pidi v rohu na zadní straně a uvnitř přebalu, ani mi to nevadí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ten čárový kód moc nepochopila, no. K čemu jim tam je? Ale aspoň, že je mini. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig