úterý 14. srpna 2018

Jemná čistící pěna na pleť

Přeji pěkný den.

Každé spolupráce si velmi vážím a ani tahle s e-shopem naureus.sk není výjimkou. Najdete u nich široký sortiment přírodních výrobků. Od přírodní kosmetiky přes výživové doplňky až po eko drogérii.

Já jsem z tohoto e-shopu dostala možnost vyzkoušet čistící pěnu od Weledy a je na čase vám o ní povyprávět.


Jemná čistící pěna od Weledy je vhodná pro normální a smíšenou pleť. Měla by pleť hloubkově čistit a udržovat její hydrataci v rovnováze. Taktéž slibuje, že by měla jemně odstranit nečistoty, make-up i nadbytečný maz, aniž by pleť vysušovala.

Pěna je v plastovém obalu s pumpičkovým aplikátorem a obsahuje 150 ml tekutiny, která se stlačením pumpičky změní na pěnu. Když jsem na obale četla, že je s výtažkem z hamamelu (v češtině z vilínu), už dopředu jsem se obávala vůně, protože čistá pleťová voda z hamamelu mi vůbec nevoněla. Naštěstí tato pěna voní úplně jinak. Cítím v ní směs bylinek. Nejvíce mi připomíná vůni meduňky, citrusové kůry... Bylinková vůně je zpočátku dost výrazná, ale z pleti cítíte jen jemný závan.

Hodně se mi líbí, že má pěna pumpičkový aplikátor. Poslední dobou patří pumpičky mezi mé nejoblíbenější aplikátory. Stačí 1-2 pumpnutí a pěkně s ní vyčistíte celý obličej včetně krku. Aplikátor pěnu hezky dávkuje, nestříká všude možně a tak je použití velmi snadné. Pěna je příjemně nadýchaná. Na navlhčené pleti rozpustí veškeré nečistoty, které pak jednoduše opláchnete vodou. Pěna tak pleť hezky vyčistí, zbaví ji nadbytečného mazu a dokáže odstranit i make-up. Jen pozor na oči. Pěna by se do nich neměla dostat a tak doporučuji oční make-up předem odlíčit. Pěna mou pleť nijak nedráždí a díky své výrazně osvěžující vůni jsem si ji nejvíce oblíbila na ranní čištění pleti. Po vyčištění je pleť připravena na další péči v podobě vašich oblíbených mazátek.

Čistící pěnu od Weledy vám můžu jen doporučit, sama jsem s ní velmi spokojená a děkuji e-shopu Naureus.sk za možnost vyzkoušení.

Zkoušeli jste už čistící pěnu od Weledy? Jak jste s ní byli spokojení vy? Máte nějaký oblíbený výrobek od této kosmetické značky?
SHARE:

22 komentářů

  1. Oblíbený kosmetický produkt od Weledy nemám, ale pěna se mi líbí.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Tento produkt je moc fajn, sama ho doma mám, ale raději mám spíše gely než pěnu :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně pěny vůbec nevadí, ale gely jsou taky super. :-)

      Vymazat
  3. Zkoušela jsi s ní i odlíčit makeup? Či ji používáš jen ráno? Taky jsem ráda za pumpičkové balení. Jinak produkt fakt vypadá dobře. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, zkoušela a makeup odlíčí dokonale. Nezanechává žádné nečistoty, zkoušela jsem potom použít i micelárku a odličovací tampon byl čistý. :-)

      Vymazat
  4. Od Weledy jsem toho zkoušela už plno, ale asi tu nedokážu vypíchnout jeden produkt :) tahle pěna ale vypadá super :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super, já toho od Weledy ještě moc nezkoušela. :-)

      Vymazat
  5. Čistící pěnu nepoužívám, slyšela jsem o ní, ale ještě jsem jí nepoužila. Jen se chci zeptat, jak se to na obličej nanáší? Čistí se s tím pleť jako třeba s micelární vodou nebo se to nechá na obličeji chvíli působit? Jsem v tomhle trochu laik, tak se radši ptám, protože se mi ta pěna celkem líbí :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Použití této pěny je velmi jednoduché. Do dlaně si naneseš pěnu (stačí 1-2 pumpnutí) a krouživými pohyby ji naneseš na navlhčenou pleť, krk a klidně i dekolt. Potom už jen jednoduše opláchneš. Určitě se ale vyhni očnímu okolí. Oční makeup doporučuji odlíčit něčím jiným, protože by se pěna neměla dostat do očí. Jestli tě ještě něco zajímá, klidně se zeptej, velmi ráda odpovím. :-)

      Vymazat
  6. Odpovědi
    1. Tato pěna pleť opravdu hezky vyčistí, za sebe ti ji můžu jen doporučit. :-)

      Vymazat
  7. Pěna vypadá skvěle, není nad vyčistěný obličej :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  8. So nice product. I like it... kisses

    Follow for follow? <3

    http://www.ioannesstyle.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Já si taky zamilovala pumpičkové aplikátory, je to prostě strašně praktické:D. Jinak, pěna vypadá dobře, skvělá recenze:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  10. Mám smíšenou pleť, musím na tu pěnu mrknout :)

    OdpovědětVymazat
  11. Napriek tomu, že čistiace produkty v pene nepoužívam moc rada, túto penu od Weledy som si veľmi obľúbila. Páči sa mi, že je k pleti mimoriadne šetrná a jemná a krásne sťahuje póry. Od Weledy mám inak rada viacero výrobkov, napr. rozmarínové vlasové tonikum, modré čistiace tonikum 2v1 a mandľový hydratačný krém :).

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig