úterý 15. ledna 2019

Adventní kalendář od Alverde

Přeji pěkný den.

Ještě celkem 3x se společně ohlídneme za minulým rokem. Ukážu vám obsahy dvou adventních kalendářů a v jednom článku si povyprávíme, jaký byl můj rok 2018.

Dneska jsem si pro vás připravila článek, ve kterém vám ukážu obsah adventního kalendáře od Alverde.

Tento kalendář mi donesl Mikuláš, byl kupovaný v DM drogerii a stál 15,99 eur. Své okýnka měl popsané jen čísly a ze zadní strany byl opět sundávací papír s popisem výrobků.
Dal se tedy koupit buď jako překvapení nebo jste si mohli výrobky pečlivě prohlídnout. Zvážit, zda se vám obsah líbí a stojí za koupi.


Co se mi na kalendáři líbilo nejméně, byl popis výrobků v němčině. Takže stejně tak, jako u Balei, i tady jsem musela pomocí překladače některá slovíčka překládat, abych vůbec věděla, co bylo v otevřeném okýnku.

Dva výrobky, které vůbec nevyužiju, jsou pěny do koupele Karamel a Chai Latte. Na fotce, jako poslední dva produkty. První je kúra na nohy Vánoční punč se skořicovým a pomerančovým extraktem. Vyfotila jsem ji s pěnami, protože jsem si myslela, že to bude taky něco do koupele. 

Sprchové gely jsou v pečující kosmetice už taková klasika. V Alverde se objevily rovnou tři. Jeden s vůní "vánočního trhu", druhý byl se třpytkami a třetí s vůní máty a divoké růže. 

Kdykoliv, během dne, můžete své ruce rozmazlovat krémy na ruce a zahalit je do skořicové vůně s pomerančem nebo do vůně bavlníku a vanilky. Po horké sprše doporučuji své tělo namazat tělovým mlékem se spoustou jemných třpytek.

V rozmazlování nadále pokračujeme. Kalendář obsahoval několik masek. Jednu pleťovou hydratační s obsahem divoké růže a bambuckého másla. Druhá maska byla určená na vlasy. Je to rovnou 5v1 s obsahem mandlí a arganovým olejem. Poslední maskou je intenzivní ošetřující maska na nohy se skořicovým a pomerančovým extraktem.

Celkem v pěti okýnkách se ukrývaly malé ampulky 2x1ml. Ampulky jsou skleněné, ještě jsem je nezkoušela a mají na sobě tyhle nápisy. Sensitive elixír, hydro esence, balance koncentrát, hydratační kúra a zpevňující kúra. Jsem hlavně zvědavá, jak se mi podaří rozlomit a o dojmy se s vámi podělím na mém Instagramu.

Péče není nikdy dost. Pokračujeme zimním pleťovým krémem, který se akorát teď dost hodí. Příjemným Balzámem na rty, olejem s divokou růží a pleťovým sérem s modrým ibiškem. Séra jsem nikdy moc nepoužívala, tak jsem na tohle dost zvědavá.

Věci, ze kterých jsem nebyla moc nadšená, byly formičky ve tvaru soba a sněhuláka a taktéž malého zrcátka. Místo nich bych si v kalendáři dokázala představit nějaké jiné, kosmetické miniaturky.

Co musím vyzdvihnout je, že stejně tak, jako adventní kalendář od Balei, i tento byl hezky sladěný se svými obaly. Taktéž jsou všechny vůně vánoční a moc pěkné. Určitě si s ním dali dost práce. Celkově jsem s obsahem velmi spokojená. Všechny výrobky ráda vyzkouším, protože značka Alverde je pro mě jedna velká neznámá. Moc výrobků od ní jsem ještě nezkoušela.
No a pěny do koupele daruji kamarádce a formičky se zrcátkem se nakonec taky využijou.

Co říkáte na obsah adventního kalendáře od Alverde vy? Líbil by se vám? Měli jste nějaký adventní kalendář?
SHARE:

37 komentářů

  1. Tieto Vianoce som si nezaobstarala žiadny kozmetický adventný kalendár, ale ako pozerám na tento od Alverde, asi som urobila chybu :D Produkty skvelo vyskladané (až na tie formičky :D), najmä sa všetko dá využiť :) Najviac ma zaujali tie ampulky, som zvedavá na tvoje dojmy :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, taky bych se bez těch formiček obešla. :-)

      Vymazat
  2. Žádný adventní kalendář s kosmetikou jsem zatím neměla, ale podle videí a fotek mě nejvíce zaujal tento. Samozřejmě v parfumeriích mají lepší, třeba s dekorativkou, ale za tu cenu půjdu příští Vánoce určitě do tohoto :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já hledala levnější kalendáře, ale kdybych věděla, kolik se mi jich tu nasbírá, koupila bych jeden dražší. :-)

      Vymazat
  3. Mám z Alverde kalendáře takové smíšené pocity. Taky bych se nechala překvapit a nezkoumala produkty, ale pak bych se divila nad malou ampulkou nebo zrcátkem. Formičky mi přijdou roztomilé, ale plastové? Nevím. Přijde mi, že to jsou takové vzorečky a miniaturky, čekala bych, že na 24. bude třeba nějaký větší produkt. Ale líbí se mi, že to jsou jiné věci, než v českém DMku běžně vídám, balzám na rty nebo "vůně trhu" jsem neviděla :D
    Letos jsem měla první kosmetický kalendář od Joiku a ten byl naprosto božský, takže i příští rok si nějaký kosmetický pořídím, protože to byla legrace rozbalovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sledovala jsem na instagramu, ten byl taky krásný. No, formičky jsou plastové a ze zrcátka jsem taky nebyla moc nadšená, ale nevadí. I tak jsem spokojená. :-)

      Vymazat
  4. ja som mala tento rok adventný od Yves Rocher a celkom sa mi páčil, ale vyzerá zaujímavo aj od Alverde, túto kozmetiku mám rada ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla zase předminulý rok Yves Rocher, tak jsem chtěla minulý rok zase něco jiného. :-)

      Vymazat
  5. Samé dobré věci v něm. :) Já měla Weledu a už se těším co zase bude tento rok za kalendáře a určitě si nějaký pořídím. :)
    Soutěžíme o balíček

    OdpovědětVymazat
  6. Kalendář je hezký, ale trochu mě zklamal, líbila by se mi třeba dekorativka a ne pořád nějaké ampule, ale zas je to fajn na vyzkoušení :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že když už jsem v 5. okýnku našla ampulky, byla jsem trochu zklamaná, ale zase je ráda vyzkouším. :-)

      Vymazat
  7. Já si kupuji adventní kalendáře čajové (sbírám přebaly z čajů), takže Adventem se vyloženě propíjím (letos jsem měla 3). Ale po nějakém kosmetickém jsem pošilhávala taky. Pokud po nějakém příští rok sáhnu, bude to asi právě Alverde nebo Balea, do něčeho dražšího se mi nebude chtít investovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky hledala levnější kalendáře a ty z DMka se docela daly. Čaje mám taky ráda, ale jen zelené. :-)

      Vymazat
  8. Juu, zrovna takový bych ale brala! Mně se moc líbí i ty formičky a zrcátko by se mi taktéž hodilo. :D Jinak je to opravdu krásně zpracované, plus pár drobností se třpytkami, to je moje :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Formičky jsou pěkné, jako všechno super, jen bych místo nich brala spíše něco kosmetického. Stejně tak místo zrcátka. :-)

      Vymazat
  9. Po pravdě mě úplně obsah nezaujal. Je tam dost věcí, které bych nevyužila (formičky, věci se třpytkami atd.). Adventní kalendáře nekupuji, většinou mi přijdou předražené.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, jsou dost drahé. Dříve byl problém nějaký sehnat, většinou se všechno rychle vyprodalo a teď má adventní kalendář skoro každá druhá značka. Ale třpytky, ty já můžu. :-)

      Vymazat
  10. Mě značka Alverde neláká....Ale fotky máš moc hezké :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Tento kalendář by se líbil i mně :) Celkově mám značku Alverde moc ráda, tak by bylo fajn toho od ní díky tomuto kalendáři objevit víc :) Velkým plusem je i to, že jednotlivé produkty mají vánoční design :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výrobky velmi ráda vyzkouším. Jen si teď nejsem jistá, zda to nejsou jen limitované edice pro tento kalendář. :-)

      Vymazat
  12. Ahoj Martinko, s Alverade snad žádnou zkušenost nemám, tak těžko říct... Balea ano, ta je super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani. Ani já s touhle značkou neměla moc zkušeností tak jsem ráda, že ji můžu vyzkoušet aspoň touhle formou. :-)

      Vymazat
  13. Moc pěkné fotky. Mě tam přišly zbytečný ty vykrajovátka. Jinak je to docela fajn, i když nudnější obsah.. pro mě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Ano, ty vykrajovátka tam nemusely být, ale nevadí. Já jsem byla i tak spokojená. :-)

      Vymazat
  14. Nad DM kalendármi som rozmýšľala aj ja a keďže som si v poslednej dobe obľúbila značku Alverde, dlho som rozmýšľala práve nad týmto kalendárom, no nakoniec som si ho nekúpila, avšak jeho obsah bol super a nachádzalo sa v ňom veľa zaujímavých vecí :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, obsah až na pár výjimek byl velmi povedený a celkově se mi líbil. :-)

      Vymazat
  15. Ani jsem nevěděla, že má Alverde vlastní kalendář :) Tuhle značku mám celkem ráda, je lehká a příjemná na kůži :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ji ještě moc nezkoušela, tak jsem zvědavá, jaká bude. Minulý rok měla DM drogerie celkem dost adventních kalendářů. Dokonce i pro domácí mazlíčky a pro muže. :-)

      Vymazat
  16. Já kosmetiku od Alverde nemám ráda. Ještě se mi nestalo, že by mi nějaký produkt vyhovoval a to jsme jich nevyzkoušela málo.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  17. Já jsem se letos kalendáři bohužel vyhla. Stále jsem se nemohla rozhodnout který, protože jich spoustu vypadalo fakt slibně jak v drogerii tak i z těch dražších. Nakonec jsem si teda koupila Kinder kalendář a lov kona tensmetický nechám na příští rok :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V pohodě. Taky jsem měla i čokoládové, ale nebylo to ono. :-)

      Vymazat
  18. Nemala som adventný kalendár žiaden, ale myslím, že tento sa za takú cenu aj celkom oplatil :) hlavne by sa mi páčili všetky tie vianočné vône :)

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig