úterý 26. února 2019

Krásná i při sportu

Přeji pěkný den.

Ať už se rozhodnete pro jakékoliv cvičení, neznamená to, že musíte na sebe natáhnout staré tepláky a vytahané tričko. Proto bych vás, v dnešním článku, chtěla trochu inspirovat, dát různé tipy a ukázat vám, že to jde i stylově.

Od té doby, co jsem s kamarádkou začala cvičit, koupila jsem si sportovní oblečení, pár pomůcek na cvičení a taky nějaké potraviny pro zdravé snídaně a svačinky. Více pohybu, k dokonalému tělu, nestačí. Důležité je taky upravit stravování. Začít pravidelně jíst a dodržovat pitný režim.

V dnešní době se dá koupit spoustu nádherného oblečení pro jakýkoliv sport. A to ani nemluvím o sportovních potřebách, které seženete ve vašich oblíbených barvách a můžete je tak sladit s vaším outfitem.
Jestli jste, stejně jako já, milovníci online nákupů, pěknou nabídku sportovního oblečení a potřeb, snad pro každý druh sportu, najdete na e-shopu Insportline.sk.
Sama si pohrávám s myšlenkou, že až mi doslouží staré pomůcky, všechno si hezky sladím do jedné barvy.


A že nejde být krásná i v plavkách? Pravidelné domácí cvičení doplňuji aqua aerobicem, kam chodím každý čtvrtek. Jestli chcete, stejně jako já, zakrýt větší bříško, na dvoudílné plavky určitě zapomeňte. Nejvíce se mi osvědčily jednodílné plavky buď v zavinovacím stylu nebo takové, které jsou na mé fotce úplně poslední. Spodek je upnutý, jako kalhotky a vrch zase volnější, jako tílko. Mají všitou podšívku na prsa s měkkými košíčky a dokonale zakryjí veškeré nedokonalosti.

Jak už jsem výše přiznala, jsem milovnice online nákupů. Když mám dostatek času, sednu k počítači, projíždím různé e-shopy a dívám se, co pěkného mají v nabídce. Po dlouhé době jsem opět zavítala na e-shop Otto.sk, který je zaměřený na dámskou, pánskou i dětskou módu a byla překvapená, kolik sportovního oblečení, včetně funkčního spodního prádla, nabízejí. Dovolila jsem si, z jejich nabídky, sestavit sportovní outfit.
Do značky Puma jsem byla zamilovaná už dříve, ale nově jsem si oblíbila značku KangaROOS. Má nádherné kousky oblečení nejen pro sport. V outfitu tuto značku můžete vidět v podobě mikiny a legín. Vždy jsem na cvičení nosila tepláky, ale když jsem vyzkoušela legíny, už nic jiného nechci.

Když už jsem, na začátku článku, zmínila dodržování pitného režimu a pravidelné stravování, chtěla bych vám dát tip na skvělé lahve s infuzérem. Můžete si tak ochutit čistou vodu svým oblíbeným ovocem, zeleninou nebo bylinkami. Je úplně ideální do práce nebo do školy, vleze se do každé větší kabelky.
Co se týká pravidelného stravování, u mě byl problém se snídaní. Ráno se mi kvůli nim nechtělo dříve vstávat, tak jsem kolikrát vyrazila do práce bez nejdůležitějšího jídla dne, bez snídaně.
Chvíli jsem se to snažila řešit nachystáním jídla večer, ale ráno už to nebylo ono. Tak jsem opět sedla k internetu a hledala tipy na rychlé snídaně. Zaujal mě e-shop Mixit.sk, kde si můžete namixovat, podle své chuti, různé müsli, kaše, sušené ovoce, oříšky... V nabídce mají i čokolády, sušenky a právě se chystám vyzkoušet jejich Mixitellu, která mi snad nahradí nezdravou Nutellu.
A co jsem si na rychlé snídaně oblíbila? Müsli zalité jogurtem a ozdobené kouskem čerstvého ovoce.

*Článek je sponzorovaný.*

Sportujete? Jste sportovní typ nebo upřednostňujete eleganci? Máte tip na rychlou snídani? 
SHARE:

42 komentářů

  1. Já miluju nakupování sportovního oblečení, jen je problém, že pak jsem líná sportovat :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné tipy, taky mám doma pár kousků sportovního oblečení a cítím se v něm super během cvičení, baví mě to nakupovat :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Taky ráda nakupuji sportovní věci. :-)

      Vymazat
  3. Moc hezký článek :) A dobře říkáš, že strava je důležitá, ona dělá dokonce až 70% při zdravém životním stylu, sport je k tomu vlastně jen takový doplněk. Taky jsem byla ze školy a z těláku zvyklá na vytahané tepláky a trička a dneska už mám hezčí a logičtější oblečení, hlavně na jógu. Pár Mixitů jsem kdysi měla, ale už jsem si nic dlouho neobjednávala, raději si to namíchám doma sama a levněji. Když jsem chodila do práce, tak jsem snídala až tam, v tom to tam bylo dobré :D Teď snídám vždycky ze své domácí kanceláře, ale většinou nezačínám jíst před devátou nebo desátou, do té doby mi přijde jídlo nechutné a radši čistím tělo vodou s citronem a čajem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Jóga je super, taky bych ji ráda vyzkoušela. Mít možnost nasnídat se v práci bych taky brala. A mám to úplně stejně, brzo ráno nemám na jídlo vůbec chuť. :-/

      Vymazat
  4. No zrovna o víkendu máme v plánu se jet podívat do Decathlonu. Jo já začínám běhat zatím jsem byla 2krát tak snad se mi podaří víckrát do léta ještě dlouhá doba. :) A já si na snídani kupuji nějaké musli a vždy si k tomu dát bílý sladký jogurt :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, uvidíš, jak rychle to uteče. Ani se nenadáme a léto bude tady. :-)

      Vymazat
  5. skvelý článok! inak mixit som skúšala strašne dávno, myslím, že si idem práve niečo objednať :-) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Já mám Mixit hrozně ráda. Už si bez něj nedokážu představit mé ráno. :-)

      Vymazat
  6. Mixitelu mám doma (s hořkou čokoládou) a je super. Nejraději bych jí snědla celou najednou, což by ovšem mělo do vyváženého stravování hoodně daleko ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Hi! Great seletion, thanks for sharing.
    Have a nice day!

    OdpovědětVymazat
  8. Ty prostřední plavečky vypadají krásně!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  9. veľmi rada nakupujem športové oblečenie, potom ma to motivuje ísť do posilky :D

    OdpovědětVymazat
  10. No ty ses teda do toho pořádně pustila:) Já se snažím také teď dost cvičit, ale co jsem v práci mám pocit, že nějak nestíhám hubnout, protože pořád něco jím :D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je nejvyšší čas začít. Léto je sice ještě daleko, ale to uteče ani nebudeme vědět jak. :-)

      Vymazat
  11. Prosimtě a kde se dají koupit takový nádherný jednodílný plavky? Ty zavinovací mi teda učarovaly. Jsou krásný❤.

    Jinak moc držím palce, aby ti to nadšení vydrželo a abys byla spokojená🌹.

    Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechny plavky jsem kupovala v Bonprixu, jsou super. A děkuji, doufám, že vydrží. :-)

      Vymazat
    2. Moc děkuju za odpověď 🙂

      Vymazat
  12. Skvelý článok plný dobrých tipov :) A plavky sú nádherné :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  13. Ach v mojom šatníku je neskutočne veľa športového oblečenia. Hovorím si, že keď si kúpim niečo športové tak ma to nakopne športovať :D:D Ale nie...:(:D
    www.DanyČuks.com

    OdpovědětVymazat
  14. Ty plavky jsou nádherný Marti. Moc ráda plavu :) na aqua aerobik jsem také chodila, ale teď už u nás není. Takže hlavně to plavání no.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na plavkách se mi hrozně líbí ten zavinovací styl a plavání je taky super. :-)

      Vymazat
  15. Hihi.. hezké oblečení je skvělou motivací :-) Já se vždy odměňovala za nové tenisky.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenisky, na ty mám úchylku. Kupuju je hrozně ráda a taky docela často. Nejhorší je, když se mi nějaké zalíbí. To potom těžko odolávám. :-D

      Vymazat
  16. Thank you for your comment. :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Super článok :) ja sa snažím chodiť aspoň na turistiku a dlhé prechádzky ale tento rok by som rada začala behať a oprášila korčule :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Já v létě chodím strašně ráda bruslit. A na procházky taky chodím. Mám na ně skvělého parťáka a jak jsem viděla, tak už i ty. Pejsci jsou na to úplně ideální. Vytáhnou tě ven, i když se ti nechce. :-)

      Vymazat
  18. Ja cvičím iba doma, a iba na nohy a zadok. V tomto patrím medzi tie šťastné s rýchlym metabolizmom ale celulitída sa nevyhýba ani mne :D AA oblečenie na cvičenie je naozaj skvelá motivácia cvičiť, hoci by nemala byť tá najhlavnejšia ale mne teda pomáha! A keď už si spomenula aj tie značky a teda Pumu, ja patrím k tímu Adidas! Zbožňujem Adidas a vždy dávam prednosť tejto značke :)
    Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adidas má krásné kousky. Mně se líbí Puma hlavně i kvůli logu, které vypadá fakt skvěle. No, každá bojujeme s něčím jiným a celulitida, to je potvora, taky ji poznám. :-D

      Vymazat
  19. Táto inšpirácia je skutočne pekná ♥ Bielo-ružová kombinácia je moja najobľúbenejšia :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Mě se tahle kombinace barev taky moc líbí. :-)

      Vymazat
  20. Krásny článok :-) Ja sa aj pri domácom cvičení obliekam ako do fitka :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Tak to je super, je to i taková motivace, mít krásné oblečení. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig