úterý 13. srpna 2019

Na sluníčku bez nepříjemného spálení

Přeji pěkný den.

Každý z nás se už určitě ne jednou spálil a poznal, jak dokáže být sluníčko zákeřné. Když jsem byla mladší, opalovací krémy jsem vůbec nepoužívala, protože jsem se chtěla rychleji opálit. Bohužel to většinou skončilo bolestivým  spálením, začervenáním pokožky a rychlým nakupováním různých zklidňujících přípravků po opalování.

Proto bych vám, v dnešním článku, chtěla dát tip na opalovací kosmetiku od italské značky Prep, která bezpečně ochrání vaši pokožku před škodlivým UVA/UVB zářením. Jejich krémy jsou šetrné, bez parabenů, odolné proti vodě a potu a testované na nikl. V nabídce mají opalovací mléka s nízkou i vysokou SPF ochranou, opalovací krém pro sportovce, pro děti a dokonce i krém na ochranu tetování. Vybrat si pak ještě můžete, zda je pro vás lepší sprej nebo klasická tuba. Samozřejmě nesmím zapomenout ani na zklidňující sprej, popřípadě na zklidňující mléka po opalování. Výběr je široký a opravdu pro každého.

Já jsem se vedením této značky nechala překvapit, výběr byl na nich a v balíčku s překvapením jsem našla opalovací krém na tvář SPF30, ochranné mléko na opalování SPF50 a uklidňující regenerační sprej po opalování.


Začneme rovnou opalovacím krémem na tvář SPF 30, protože pleť je nejvíce a nejčastěji vystavena slunečnímu záření. Tu nijak neskryjeme a je potřeba ji ochránit. Krém zabezpečí rovnoměrné opálení a já si s ním natírám i uši. Velmi dobře chrání pleť před spálením. Je obohacený o výtažky z papáje, guavy, rýžových otrub a vitamín E. Krém je velmi příjemný, hezky voní a i když na první pohled vypadá, že má hutnější konzistenci, není tomu tak. Velmi dobře se roztírá, pleť je po něm jemnější a hydratovaná.

Ochranné mléko na opalování SPF 50 je ideální pro úplné bledulky, které když vyjdou na sluníčko, jsou hned červené a natřít se s ním můžou i děti. Je taky dobré ho použít, když víte, že budete delší dobu na sluníčku. Ať už děláte jakoukoliv venkovní aktivitu (práce, výlet, pobyt u vody, na horách), sluneční ochrana by měla vždy být. Mléko je velmi podobné krému na tvář, má příjemnou, možná o trochu svěžejší vůni. Taktéž se dobře roztírá. Pokožku zjemní, je hydratovaná a oba krémy zanechají na pokožce takový ochranný film. Nechci napsat, že mastný, ale prostě víte, že jste se namazali.

Pro mě je vždy důležitá péče i po slunění. Je nutné pokožku hydratovat, aby vám opálení déle vydrželo a nezačali jste se hned loupat. Tento uklidňující regenerační sprej je skvělý v tom, že ho můžete použít v jakékoliv poloze a nestane se vám, že by přestal stříkat. Na stříkacím aplikátoru můžete, na fotce, vidět průhledný, plastový proužek, který slouží jako pojistka proti nechtěnému použití ve vaší tašce nebo kabelce. S proužkem se dá otáčet do polohy open a close a funguje bez problémů.
Sprej doporučuji nanášet v menším množství, jinak vytvoří bílý povlak a déle se roztírá. Po nanesení příjemně chladí. Na chvíli dokáže zklidnit i spálenou pokožku, ale to se většinou stříkám i několikrát za den. Za to na běžně opálenou pokožku je skvělý. Hezky ji zklidní, zjemní a hlavně hydratuje. Vůně mi přijde z těchto tří výrobků nejpříjemnější a myslím, že by neměla vadit ani mužům.

Jak můžete vidět, opalovací kosmetiku od PREP jsem si velmi oblíbila. Kdyby vás zajímaly bližší informace o výrobcích, stačí kliknout na odkazy. Na e-shopu mají vše hezky popsané a taky mají uvedené i složení.

*Děkuji zastoupení kosmetiky PREP za poslání krásného balíčku.*

Používáte opalovací krémy?
SHARE:

20 komentářů

  1. Zajímavý článek - tuhle značku opalováků jsem vůbec neznala.

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle značku vůbec neznám, ale možná to bude i tím, že opalovací krémy moc neřeším, takže ani nemám přehled, jaká je jejich nabídka :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když jsem byla mladší, taky jsem opalovací krémy neřešila. :-)

      Vymazat
  3. Díky za rozšíření obzorů, o této značce jsem do dnešního dne neslyšela.

    OdpovědětVymazat
  4. Značku neznám, ale vypadá to, že má fakt skvělé produkty na opalování. :) Regenerační sprej by se mi líbil. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. O týhle značce taky slyším poprvé, ale vypadá dobře. :) Já mam nejradši Biodermu.

    GrünHauz
    Š.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem minulý rok používala Biodermu a Vichy. :-)

      Vymazat
  6. O tejto značke som ešte nepočula, ale produkty vyzerajú veľmi dobre! :)

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovědětVymazat
  7. Zaujímavé produkty, značku vôbec nepoznám. My celé roky kupujeme Niveu, hoci tento rok som sprej na opaľovanie použila jeden jediný raz. :D Moja pokožka to až tak nepotrebuje.

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti závidím, ale Nivea je taky super. :-)

      Vymazat
  8. Tuto kosmetickou značku jsem dříve neznala, ale jak koukám na fotky, tak je docela možné, že jsem zahlédla produkty v Itálii někde za výlohou. :) Jinak mě na opalování vyhovuje docela i Astrid, je to taková fajn levnější varianta.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to možné, prý je v Itálii dost známá. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig